Evangelos Anagnostou Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Μόνο φορητα toshiba έχω αγοράσει. Θετικές εντυπώσεις. Σιγουρα η καλύτερη αποδοση προς χρηματα μεχρι το 2010. Μετα ο ανταγωνισμός και ο κορεσμος στην αγορά των laptops τους έριξε χαμηλά. Νομίζω την θεση τους έχουν πάρει οι acer. 3 λαπτοπς τοσιμπα: -2004, ψοφησε στην 3ετιά, ειχε φαει κ κεραυνο μερικους μηνες πριν, θα επαιξε κάποιον ρόλο! -2007, ζει ακόμα, αξιοπρεπέστατος, στεκεται ανετα, τον χρησιμοποιω ακόμα, ακομα κ για απαιτητικές εργασίες. Η μπαταρία βέβαια δεν κρατάει ουτε δεκάλεπτο από το 2009. -Νικητής ενας midrange toshiba που πήρε η αδερφη μου το 2005 και από το 2012 τον χρησιμοποιω ως ftp server για το τοπικο δικτυο και δουλευει 24/7 μεσα σε ζεστη/κρυο και σκονι. Σκυλι κακο! 2
th3ofilos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 ουτε καν.... Απλα ΟΚ. Ειχα πετυχει review που δοκιμαζε την ανθεκτιτοτηα καποιων εταιρειων σε Laptop ολες οι εταιρειες ειχαν παραχωρησει τα ακριβα μοντελα τους και η toshiba την πιο φθηνη σειρα της... δεν καταλαβαινε τπτ... 1
Ghost_Rider Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Lenovo Sucks! Big time! yeah whatever...
JUST-GAMER Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Κριμα και πιστευα οτι ηταν απο τις καλυτερες εταιριες φορητων. Τωρα ποιες εταιριες να εμπιστευτούμε?
Aias Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 εγω παντως το tabletακι μου με τα win10 toshiba encore δεν το αλλαζω 3
Fil_X Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Ισως απο τα καλύτερα λαπτοπς μετα τα Dell!!! 2
Anorymous Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Κρίμα έχω νέα φορητό πέντε χρόνια και ακόμα κρατάει επίσης η ελληνική αντιπροσωπία ήταν πολύ καλή
Socratis_g Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 η Toshiba δε φτιαχνει απο τα πιο αξιοπιστα Laptop?? ή εστω "εφτιαχνε" ισχύει, άλλα όταν ο ανταγωνισμός σου είναι παντού φτινοκινεζιές με χαμηλότερο κόστος (τουβλο χ κάθε χώρας, λενοβο κτλ) 2
Inois Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Τα θεωρουσα τα ποιοτικοτερα λαπτοπ, αν και ελαφρως τσιμπημενα στην τιμη και γι'αυτο δεν τα τιμησα ποτε αλλα προτιμησα acer (χωρις να με απογοητευσει)! Ειναι πραγματικα κριμα...!
Black Demis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Παλιότερα ήταν super μετά έπεσε οτι αφορά την ποιότητα αρκετά.. Τώρα έχουμε Lenovo - >dell->asus->acer
z@xos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Παιδιά είμαι κάτοχος t420s και μου αρέσουν όλες οι επαγγελματικές σειρές ανεξαρτήτως brand. Αλλά όταν με ρωτούσε κανένας γνωστός τι laptop να πάρει πάντα τους έλεγα ή dell ή toshiba. Ανεξαρτήτως vfm είχαν το καλύτερο after sales service. Κρίμα γιατί αυτή η εταιρία σεβόταν τον καταναλωτή. 4
dimkalogiros Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Πήρα τον Σεπτέμβρη ένα Laptop Toshiba με SSD και απλά φυσάει. Πολύ κρίμα και δυστυχώς έπεται κ συνέχεια με άλλες εταιρίες.. :/
Anorymous Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Μονό ACER παιδιά! Αμε τι να σου πω καινουργειο λαπτοπ αξιας 1000 ευρω ειχα παρει και μετα απο 5 ωρες μου εβγαλε προβλημα 1
lefos76 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Μην σφαζεστε ρε παιδια για μαρκες και ποιοτητες. Ολα clevo και compal ειναι και ας εχουν απο εξω ονομασιες Toshiba, Lenovo, Acer, HP κλπ. Απο αυτες παραγγελνουν laptop. Και η Sony τα ιδια, μονο μερικα μοντελα κραταει φτιαγμενα στην Ιαπωνια για την εκει αγορα. Νομιζετε οτι η Toshiba και οι υπολοιπες εταιρειες κατασκευαζουν τα laptop σας? Ολοι clevo και compal λειτουργουμε. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα