iasonas.theo Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Έχω ένα MacBook Pro mid 2012 με δίσκο hdd και ram 4gb και θέλω να επιστρέψω σε κάποιο πιο παλιό os υπάρχει κάποιος τρόπος ;(τώρα τρέχει το Mac OS X El Capitan ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Έχω ένα MacBook Pro mid 2012 με δίσκο hdd και ram 4gb και θέλω να επιστρέψω σε κάποιο πιο παλιό os υπάρχει κάποιος τρόπος ;(τώρα τρέχει το Mac OS X El Capitan )Ναι δεν είναι iPhone. Υπολογιστής είναι και εγκαθιστάς με σχεδόν τον ίδιο τροπο το λειτουργικό του όπως εγκαθιστάς σε όλους τους υπολογιστές .Ο πιο εύκολος τρόπος για Mac OS X είναι να φτιάξεις installation usb με το disk maker X. Αν και δεν νομίζω ότι με το να εγκαταστάσεις παλαιότερο λειτουργικό θα δεις διαφορα. Ποια λειτουργικό έχεις στο AppStore στις αγορασμένες εφαρμογές? Αν δεν είχες κάνει upgrade δεν θα έχεις κανένα και θα πρέπει να το βρεις από κάποιον άλλον που παλαιότερα είχε κάνει upgrade. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Γενικότερα δεν μπορείς να κατεβασεις παλιότερο λειτουργικό απο το app store εκτός κι αν υπάρχει κάποιο κόλπο που μου διαφεύγει. 1) Θα βρείς ενα καθαρό DMG της 10.9.4 ή 10.9.5 . 2) Θα κατεβάσεις το discmaker x (google it) για να φτιάξεις ενα bootable USB με τα mavericks. 3) Θα επανεκινήσεις με το USB 4)Θα μπείς στο περιβάλλον της εγκατάστασης. Πριν την εγκατάσταση όμως θα μπείς στο disk utilities απο το menu του USB για να διαμορφώσεις τον σκληρό δίσκο που εχεις εγκαταστήσει τα Capitan. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Γενικότερα δεν μπορείς να κατεβασεις παλιότερο λειτουργικό απο το app store εκτός κι αν υπάρχει κάποιο κόλπο που μου διαφεύγει. 1) Θα βρείς ενα καθαρό DMG της 10.9.4 ή 10.9.5 . 2) Θα κατεβάσεις το discmaker x (google it) για να φτιάξεις ενα bootable USB με τα mavericks. 3) Θα επανεκινήσεις με το USB 4)Θα μπείς στο περιβάλλον της εγκατάστασης. Πριν την εγκατάσταση όμως θα μπείς στο disk utilities απο το menu του USB για να διαμορφώσεις τον σκληρό δίσκο που εχεις εγκαταστήσει τα Capitan. Αν το είχες κατεβάσει παλαιότερα βρίσκεται μέσα στις αγορασμένες. Μια χαρά κατεβαίνει από τις αγορασμένες εφαρμογές το παλαιότερο λειτουργικό μέσα από το AppStore. Κανένα κόλπο δεν χρειάζεται. Είπαμε δεν είναι iPhone. Αν είχες κατεβάσει ποτέ κάποιο λειτουργικό της Apple παλαιότερα μέσα από το AppStore , αυτό βρίσκεται στις αγορασμένες εφαρμογές. Αν δεν έχεις αυτό που θέλεις το παίρνει από κάποιον άλλο που το έχει. Πεντακάθαρο και λειτουργικό χωρίς να μπλέκεις με torrent κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Αν το είχες κατεβάσει παλαιότερα βρίσκεται μέσα στις αγορασμένες. Μια χαρά κατεβαίνει από τις αγορασμένες εφαρμογές το παλαιότερο λειτουργικό μέσα από το AppStore. Κανένα κόλπο δεν χρειάζεται. Είπαμε δεν είναι iPhone. Αν είχες κατεβάσει ποτέ κάποιο λειτουργικό της Apple παλαιότερα μέσα από το AppStore , αυτό βρίσκεται στις αγορασμένες εφαρμογές. Αν δεν έχεις αυτό που θέλεις το παίρνει από κάποιον άλλο που το έχει. Πεντακάθαρο και λειτουργικό χωρίς να μπλέκεις με torrent κτλ. Στο δικό μου app store ολα τα παλιότερα κατεβασμένα λειτουργικά στο purchases ειναι με γκρί και δεν γίνεται να κατέβουν.. Μπες στο app store και πάτα το download να δείς αν θα κατέβει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Στο δικό μου app store ολα τα παλιότερα κατεβασμένα λειτουργικά στο purchases ειναι με γκρί και δεν γίνεται να κατέβουν.. Μπες στο app store και πάτα το download να δείς αν θα κατέβει Μόλις κατεβάζω το LIon....μήπως ο υπολογιστής σου είναι πιο καινούργιος και δεν δέχεται να κατέβουν παλαιότερα λειτουργικά?Δεν ξέρω για ποιον άλλο λόγο δεν σε αφήνει να κατεβάσεις. Αλλιώς ποιος ο λόγος να τα έχει στα purchases? Μόνο για να τα βλέπεις? ΥΓ. Δεν ήταν γκρι αλλά με το χρώμα των υπολοίπων εφαρμογών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iasonas.theo Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Kαλησπέρα.Τον υπολογιστή τον πήρα με εγκατέστημανα τα yosemite και δεν ειχα κατεβάσει ποτέ μου καποιο αλλο πιο παλιο mac os και δεν έχω κάποιο x αλλο apple acount για να τα κατεβασω.Επίσης δεν εχω βρει καποιο mac os σε καποιο site που να είναι απειραχτο και να δειχνει οκ .Οπότε αν μπορειτε κοιταξτε και αν υπαρχει στειλτε μου καποιο link... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0lis Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Γιατί θες να πας σε maverick ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα