narssiadanar Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα σε όλους σας, θέλω επειγόντως βοήθεια με την αγορά εξαρτημάτων γιατί σήμερα το πρωί πέθανε ο υπολογιστής μου και έχω μείνει χωρίς εργαλείο δουλειάς ( χάνω και φαρμ στο Maa ) Λοιπόν δεν είμαι σούπερ σχετική αλλά σκαμπάζω 5 πράγματα, θα προσπαθήσω να δώσω ότι στοιχείο χρειάζεστε για να γίνει άμεσα η αγορά γιατί πέρα από την πλάκα είναι πολύ σημαντικό να μπορώ να κάνω δουλειά και σπίτι. Ποσό που διαθέτουμε : 400€ μαξΧρήση υπολογιστή : Ίντερνετ, δουλειά παιχνίδια (τα πάντα δλδ)Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Photoshop, Indesign από παιχνίδια Diablo3, Sims κλπ Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Όχι, οθόνη έχω και δεν θέλω άλλη αυτή τη στιγμή (22άρα 1080)Πολύ αργότερα μπορεί να κοιτάξω και για οθόνη. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?Όχι όλα αυτά τα έχω. Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αθήνα. Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Θέλω αν γίνεται να είναι από ένα κατάστημα έτσι ώστε να γίνει και συναρμολόγηση. Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Δεν χρειάζεται λειτουργικό. Λοιπόν κάποιες σημειώσεις: Έχω ήδη 2 σκληρούς, έναν 1 TB και έναν SSD 120gb οπότε αυτά θα τα κρατήσω. Επίσης ο αδελφός μου θα μου στείλει αν χρειαστεί 3 στικάκια ΡΑΜ (σύνολο 6gb DDR3 1666) Επίσης, σχετικά με μεταχειρισμένα, καταλαβαίνω ότι μπορεί να υπάρχουν καλές ευκαιρίες εκεί αλλά επειδή δεν ξέρω ούτε τι να διαλέξω ούτε να τα τσεκάρω δεν ξέρω αν μπορώ να δω κάτι τέτοιο, γνώμες; Σας ευχαριστώ όλους προκαταβολικά για το χρόνο σας.
πανοςτ52 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Μισο λεπτο να δω τι υπαρχει για να σε φτιαξω Dvd.samsung sh-224db Cpu.amd fx 4300 Mobo.msi 970a-g43 Psu.cooler master elite 600w Ram.crucial ballistix sport xt 8gb Gpu.gigabyte r7 360 Case.cougar mx200 Καταστημα μπορεις να διαλεξεις 399 βγενει
Scatman Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Η καλύτερη λύση με αυτό το μπάτζετ είναι κατα τη γνώμη μου να πας στον πολύ αξιόλογo x4 860k μαζί με την κάρτα r7 370. Aπό visionstudio.gr : Θα μπορείς να παίζεις τα πάντα με μικτές ρυθμίσεις. Εναλλακτική της παραπάνω : H διαφορά είναι ότι έχουμε διαφορετικό επεξεργαστή κι όχι κάρτα γραφικών. Ο 7870κ (κι ο 7850 καλό είναι) έχει ενσωματωμένα γραφικά, που του επιτρέπει να ανταποκρίνεται σχεδόν στα πάντα. Ωστόσο, η απόδοση του ~στα γραφικά~ δεν είναι ανάλογη με την r7 370 που έχει το πάνω σύστημα. Μπορείς βέβαια να πας και σε intel με i3 αλλά αυτό αν θέλει ας το προτείνει κάποιο άλλο παιδί. Σημειώσεις : Το visionstudio.gr εδρεύει στη θεσ/νικη, χτίζουν δωρεάν το πισι. Έχει υπόψιν ότι δεν έχουν τα πάντα σε απόθεμα (όπως οι περισσότεροι) κι ενδεχομένως θα πάρει λίγο χρόνο να σου έρθουν. Και στις δύο περιπτώσεις δεν έβαλα DVD-RW driver. Ελπίζω να 'εχεις ακόμη το προηγούμενο αλλιώς υπολόγιζε +10-15 euros. Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2015 από Scatman
theosk Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Σε αυτά τα χρήματα καλύτερα να πάει σε a88 μητρική
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα