Προς το περιεχόμενο

[ TV ] PANASONIC TX-50CXM710E 4K UltraHD @Mediamarkt, 699€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πριν λιγες μερες πηραμε στα ιδια χρηματα την 55αρα 4Κ, αλλα και αυτη δεν ειναι κακη προσφορα θα ελεγα

Θύμισε μου ποια ηταν αυτη.

Thanks

• Like 1
Δημοσ.

Είναι η ίδια με την 50cx700e, μόνο που έχει και ένα έξτρα touch remote με το οποιο δουλεύουν και οι φωνητικές εντολές. Την έχω και την βρίσκω εξαιρετική. Πολύ καλή εικόνα, ο media player έχει τα βασικά και δεν παίζει dts, αλλά προσωπικά δεν την πήρα γι αυτό.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα, προκειται να παρω κ εγω αυριο τη συγκεκριμενη τηλεοραση(την εχει προσφορα η media markt sta 699) αλλα επειδη δε γνωριζω απο 3D θα ηθελα εαν μπορειτε να με βοηθησετε ως προς ποια γυαλια να αγορασω,μιας και οπως λετε δεν τα περιλαμβανει.
Πρεπει να ειναι Panasonic και αυτα??στο σκρουτζ βρηκα αυτα http://www.skroutz.gr/c/1373/3d_glasses.html?from=catspan&keyphrase=3d+active+

Ευχαριστω :)

• Moderators
Δημοσ.

Καλησπερα και καλως ηρθες στην κοινοτητα και στην ενοτητα!

Μετεφερα εδω το πρωτο σου αυτο ποστ απο το παλιοτερο θεμα οπου το δημοσιευσες με τιμη τιτλου 899€. Θα σε παρακαλεσω να ποσταρεις στη σωστη καθε φορα θεση. Βοηθα και η αναζητηση σε αυτο. ;)

Δημοσ.

Kαλησπερα, την αγορασα και εγω τη συγκεκριμενη τηλεοραση, μπορω να πω πως για τα λεφτα της ειναι υπερβολικα καλη(την πηρα 699) αλλα εχω ενα θεματακι..Δεν μπορω να τη συνδεσω μεσω wifi με το λαπτοπ μου(εχω μακ).Δοκιμασα το TvMobil αλλα δε μπορω να περασω και τους υποτιτλους στην ταινια κ εκτος απο αυτο θελει κανα μισαωρο για να περασει την ταινια στην τηλεοραση.

Δοκιμασα ενα στικακι που εχω αλλα και τον εξωτερικο σκληρο δισκο μου και ενω τους διαβαζει δεν διαβαζει τα αρχεια,μου βγαζει μηνυμα"δεν βρεθηκαν αρχεια"(ουτε mkv ουτε mp4)Μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει με καποιο αλλο τροπο?

• Moderators
Δημοσ.

Kαλησπερα, την αγορασα και εγω τη συγκεκριμενη τηλεοραση, μπορω να πω πως για τα λεφτα της ειναι υπερβολικα καλη(την πηρα 699) αλλα εχω ενα θεματακι..Δεν μπορω να τη συνδεσω μεσω wifi με το λαπτοπ μου(εχω μακ).Δοκιμασα το TvMobil αλλα δε μπορω να περασω και τους υποτιτλους στην ταινια κ εκτος απο αυτο θελει κανα μισαωρο για να περασει την ταινια στην τηλεοραση.

Δοκιμασα ενα στικακι που εχω αλλα και τον εξωτερικο σκληρο δισκο μου και ενω τους διαβαζει δεν διαβαζει τα αρχεια,μου βγαζει μηνυμα"δεν βρεθηκαν αρχεια"(ουτε mkv ουτε mp4)Μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει με καποιο αλλο τροπο?

Παλι τα ιδια... :)

Μεταφερθηκε και αυτο το 2ο ποστ... στο σωστο (ας πουμε :P) θεμα των 699 για να μην ερχεται πανω η

"μουμια" των 899€.

Κανω και quote αυτη τη φορα για να δεις και ειδοποιηση. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...