Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ,,

Το πρόβλημα μου είναι το εξής , έχω την creative live! cam sync HD model:VF0770 έχω εγκαταστήσει  software & drivers από το site της creative και laggarei δλδ κουνάω το χέρι μου και αφήνει στην διαδρομή ίχνος το κάνει αυτό και στο πρόγραμμα της ,live central και στο facebook και στο skype . μιλάω πάντα τοπικά όχι το τι φαίνεται στον συνομιλητή μου. Αυτό σε windows 7 x64 , κάνω restart pc και μπαίνω με linux mint 17.3 x64 με αυτόματους drivers που βρήκε το linux και κάνει τα ίδια στο skype + facebook.

Δοκίμασα την κάμερα σε υπολογιστή γνωστού με linux mint 17.3 x32 με drivers που βρήκε αυτόματα και παίζει μια χαρά σε skype + facebook δλδ η κίνηση του χεριού μου είναι ομαλή χωρίς να αφήνει ίχνος .

Θέλω να κάνω recording παίξιμο ηλεκτρικής κιθάρας και δεν θα φαίνονται καθαρά οι κινήσεις αριστερού και δεξιού χεριού.

Λέτε να υπάρχει θέμα με τους x64 drivers ; Το έχει συναντήσει κανείς ;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Το βρήκα ήταν το Exposure και ηταν στο αυτόματο το χαμήλωσα και έστρωσε , βέβαια έπεσε και η φωτεινότητα (στου γνωστού μου έχει ποιο πολύ φως το δωμάτιο του απο το δικό μου) και για αυτό έπαιζε μια χαρά :)

Επίσης οι μαλάκες την επιλογή Exposure δεν την έχουν στο software τους Creative live central , το πείραξα απο ένα άλλο πρόγραμμα free για recording που κατέβασα .

Καλές γιορτές σε όλους με υγεία ,,,,

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...