mdr21 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Εκανα στη HOL που ημουν αναβαθμιση σε VDSL και μου στειλανε το ΖΤΕ Η367Ν. Απο τοτε το app PIA VPN που χρησιμοποιω ΔΕΝ λειτουργει (not coonecting with server) σε iPhone και iPad (χρησιμοποιει IPsec). 1) Το ιδιο app λειτουργει κανονικα σε windows συσκευες.2) To zenmate app , λειτουργει κανονικα σε iPhone και iPad.3) Εκανα uninstall/reinstall το PIA app και reset στα network settings των iOS συσκευων αλλα το προβλημα παραμενει4) Χρησιμοποιησα το OpenVPN connect app για να συνδεθω στους servers της ΡΙΑ , αλλα παλι δεν συνδεεται. Οσο εψαξα το menu του ZTE δεν βρηκα καποια επιλογη για VPN passthrough.Μηπως πρεπει να ανοιξω τιποτα ports στο ρουτερ? Καποια αλλη λυση?VPN site:https://support.privateinternetaccess.com/Knowledgebase/PopularArticles
poulinos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 ας το παμε αναποδα.αλλο vdsl router εχεις δοκιμασει να δεις αν παιζει?γιατι αυτα τα zte:( πριν με adsl με τι ρουτερ ησουν και επαιζες κανονικα να υποθεσω?
mdr21 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Πριν την αναβαθμιση , στο adsl η HOL , μου ειχε Alcatel cellpipe 7130 και λειτουργουσε κανονικα το app ΚΑΙ σε ios.Επισης στο μαγαζι μου εχουμε otenet VDSL με router ZTE 931VII αλλα λειτουργει κανονικα το ios app. ΥΓ: Poulinos μιας και σε βρηκα ευκαιρο , μηπως εχεις να μου προτεινεις καποιο καλο ρουτερ μεχρι 100Ε συμβατο με το vdsl της HOL. (χρηση netflix, popcorn time , torrents και ΠΟΛΛΕΣ συνδεδεμενες συσκευες wifi)
poulinos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 εστω και με καθυστερηση. α.στα 100 ευρω μπορεις να παρεις το tp link 9980 που οκ ειναι καλο και ειναι μεσα στα λεφτα.γιατι μετα παμε πανω απο τα 100. για το vpn για να καταλαβω κατι.δεν συνδεεσαι απο Iphone και ipad σε συγκεκριμενο vpn server ή δεν συνδεεσαι με το συγκεκριμενο app ενω στον ιδιο server με αλλο app μπαινεις? οπως καταλαβα ουτε με το app μπαινεις στους servers ουτε ομως με αλλο προγραμμα μπαινεις παλι στον server.αρα φαινεται σαν να μην ειναι το application το ιδιο αλλα καποιο θεμα του ρουτερ με τον server στην αλλη πλευρα.διορθωσε με αν καταλαβα κατι λαθος to 9980 ειναι dual band αλλα ειναι 802.11n.υπαρχει και το archer μετα που ειναι vdsl και ac αλλα παμε πιο ακριβα.archer vr200 vr900
mdr21 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Λοιπον παμε μια ανακεφαλαιωση:- Οσο ημουν σε adsl με το παλιο ρουτερ, χρησιμοποιουσα αυτο το VPN app κανονικα ΚΑΙ σε windows ΚΑΙ σε iOS.- Μολις αλλαξα σε vdsl και εβαλα το καινουριο τους ρουτερ, μπορω και χρησιμοποιω το ιδιο app σε windows αλλα στο ios ΔΕΝ λειτουργει. - Η συγκεκριμενη υπηρεσια VPN σου δινει την δυνατοτητα να την χρησιμοποιεις και χωρις το δικο ΤΟΥΣ app , μεσω του openVPN app που αναλογα τα στοιχεια που βαζεις χρησιμοποιει διαφορετικες υπηρεσιες VPN. Ακομα και με αυτο το ios app λοιπον ΔΕΝ συνδεεται στο VPN. Πραγμα που με οδηγει στο να πιστευω οτι υπαρχει καποια ασυμβατοτητα με το πρωτοκολο VPN (iPsec) στις ios συσκευες και τα HOL ZTE ρουτερ. Βεβαια με OTEnet ZTE παλιοτερο ρουτερ , μπορω και χρησιμοποιω κανονικα το συγκεκριμενο ios VPN app. ------------------------------------ Σε αλλα τοπικ ειχα δει να προτεινεις το tplink , τωρα σαν να μου το παρουσιαζεις σαν λυση αναγκης! :ΡΡΜηπως για κανα 20ευρω παραπανω μπορω να παρω κανενα super-ουουααου ρουτερ? Αν και για οικιακη χρηση με πολλες wifi συνδεδεμενες συσκευες οπως σου ανεφερα προηγουμενως, δεν θα ειμαι υπερκαλυμμενος με το tplink?
poulinos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Ναι τωρα καταλαβα τι εννοεις και μαλλον αυτο που λες.δεν ξερω αν ρωτησεις την εταιρεια που βγαζει το app αν εχει δει καποια διαφορετικη συμπεριφορα με τα zte και το συγκεκριμενο μοντελο.μπορει να ειναι οποιαδηποτε ρυθμιση. οχι δεν το παρουσιαζω σαν λυση αναγκης το tp link.ειναι αναλογως τα λεφτα που θες να δωσεις. πχ σε κατι στα 50-60 ευρω υπαρχει το tp link 8970 λιγο πιο ακριβο και Dual band το 8980. λιγο πιο ακριβο και dual band και vdsl το 9980. μετα υπαρχει και το draytek 2760n Που ειναι vdsl αλλα οχι με τρελλα hardware feautures αλλα ειναι τοπ στην κατηγορια του σε ρυθμισεις και γενικα ενα Professional router.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα