giorgos231 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 να σου πω οτι δυνει ενα φακελακι με MX-4 δεν χρειαζεται να αγωρασεις... ναι η παστα παιζει ρολο στο ποσο καλη επαφη θα κανει ο Cpu με το cooler ο καλητερος τροπος ειναι να βαζει αερα απο εξω προς μεσα στο κουτι ωστε να παιρνει κρυο αερα απο εξω και να ψυχει το CPU εχω το zalman z11 plus εχω βαλει και 2 φανακια πανω για να τραβαει απευθιας εξω τον ξετω αερα τελος παντον δυστυχως και εγω δεν μπορω να βαλω 240mm υδροψυξη γιατι ακουμπαει στην μητρικη αλλα και με την 120 ειμαι μια χαρα!!! εγω ετσι το εχω το airflow μεσα στο κουτι μου, να πω οτι η φωτογραφια δεν ειναι απο εμενα την πηρα απο το google και απλος εβαλα πανω τα βελακια http://prntscr.com/9ikhzf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos_6 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 να σου πω οτι δυνει ενα φακελακι με MX-4 δεν χρειαζεται να αγωρασεις... ναι η παστα παιζει ρολο στο ποσο καλη επαφη θα κανει ο Cpu με το cooler ο καλητερος τροπος ειναι να βαζει αερα απο εξω προς μεσα στο κουτι ωστε να παιρνει κρυο αερα απο εξω και να ψυχει το CPU εχω το zalman z11 plus εχω βαλει και 2 φανακια πανω για να τραβαει απευθιας εξω τον ξετω αερα τελος παντον δυστυχως και εγω δεν μπορω να βαλω 240mm υδροψυξη γιατι ακουμπαει στην μητρικη αλλα και με την 120 ειμαι μια χαρα!!! εγω ετσι το εχω το airflow μεσα στο κουτι μου, να πω οτι η φωτογραφια δεν ειναι απο εμενα την πηρα απο το google και απλος εβαλα πανω τα βελακια http://prntscr.com/9ikhzf Ωραια αυτες τις μερες εχει καινουγια καρτα γραφηκων και απο βδομαδα εχει υδροψυξη Απο εξω προς τα μεσα δεν γεμιζει σκονη το ψυγειο ομως? Εγω τωρα εχω 4 φανακια να βαζουν αερα και 4 να βγαζουν. Απλα αν βαλω την υδροψυξη 3 θα βγαζουν μετα αερα. Ναι ναι καταλαβα τι εννοεις. Μονο οπως σου ειπα η σκονη με προβληματιζει. Αλλα θα το δοκιμασω και ετσι και θα δειξει. Επισης φιλε κανει φασαρια αυτη η υδροψυξη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Formation Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Επισης φιλε κανει φασαρια αυτη η υδροψυξη? Την πήρα πρόσφατα. Λοιπόν... Η αντλία της είναι αθόρυβη. Τελείως! Τα fans που έχει ακούγονται λίγο, παρόλο που έχουν Max μόλις 1300rpm (κλασικά fans της arctic). Μετά τις 1000 ακούγονται αρκετά, εν αντιθέσει με άλλα φθηνά fans ανάλογων στροφών. Όμως διαθέτει τέσσερα fans μέσα στη συσκευασία (οπότε στήνεις push-pull setup άνετα) και μάλιστα έχουν ειδική καλωδίωση που τα συνδέεις εν σειρά και πάει ένα βύσμα μόνο στο fan header (PWM κιόλας). Εγώ θα τα αλλάξω πάντως κάποια στιγμή. Υ.Γ. Πάντως γενικά σε απόδοση είναι πολύ καλή, και σε εξαιρετική τιμή για AIO με διπλό ψυγείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα