Προς το περιεχόμενο

Υδροψυξη για 8320

panos_6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα παιδια!

Εχω τον 8320 και mobo την GA-970A-UD3P (rev. 1.0).

Ψυκτρα εχω την  Fortis 2 XE1226 η οποια ειναι ετσι και δεν μπορω να χρησιμοποιησω τα 2 ακριανα dimm και για αυτο τον λογο ειπα να βαλω υδροψυξη και λογο χωρου αλλα και λογο ομορφιας. Η Η60 της corsair κανει για AM3+? Γιατι στο σκρουτζ δεν το αναφερει. Εχετε καποια αλλη να προτεινετε?

Κουτι εχω το fanz hephaestus II. Eχει υποδοχες για 2 ανεμιστηρες στην κορυφη. Μπορω να βαλω υδροψυξη διπλου ανεμιστηρα? Γιατι σε σχολια στο ιντερνετ διαβασα οτι δεν γινεται σε αυτο το κουτι και μου δημιουργησε απορεια αυτο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν χωραει βαλε την νεπτον 240. Πολυ αξιολογη ειναι!

Αν χωραει βαλε την νεπτον 240. Πολυ αξιολογη ειναι!

Αυτη ηθελα και εγω αλλα πως θα καταλαβω αν χωραει?? Εχει υποδοχη για 2 ανεμιστηρακια στην οροφη αλλα δεν ξερω αν θα βρισκουν στην μιτρικη!!

Τωρα εχω 2 απλα φανακια αλλα με το ψυγειο ειναι το θεμα...

Δες και αυτήν:

Arctic Liquid Freezer 240

https://www.skroutz.gr/s/7881413/Arctic-Liquid-Freezer-240.html

Nαι ωραια ολα αυτα και εγω διπλο ανεμιστηρα θελω απλα θελω να δω αν υπαρχει τροπος να καταλαβω αν θα χωραει στο pc ή θα βρισκει στην MOBO! Δεν θελω να δωσω τσαμπα λεφτα και μετα να τρεχω να αλλαζω και κουτι!

Δες το πάχος του ψυγείου 30-35 και βάλε άλλα 25 τα φουρφουρι σύνολο 55-60mm δώσε και 5 αέρα τα είσαι 1000% σίγουρος και είσαι άρχοντας εάν χωράει.

• Like 1

Nαι ωραια ολα αυτα και εγω διπλο ανεμιστηρα θελω απλα θελω να δω αν υπαρχει τροπος να καταλαβω αν θα χωραει στο pc ή θα βρισκει στην MOBO! Δεν θελω να δωσω τσαμπα λεφτα και μετα να τρεχω να αλλαζω και κουτι!

Πρέπει να έχεις πολύ χώρο στο πάνω μέρος για να μπορέσεις να βάλεις Push-Pull σε διπλό ψυγείο είναι η αλήθεια.

Να φανταστείς η Corsair με τα άθλια προϊόντα της στο δικό μου κουτί όχι μόνο δεν παίρνει Push-Pull, αλλά ανάμεσα στο ψυγείο και τους ανεμιστήρες παρεμβάλλεται λαμαρίνα όπου όσο να ' ναι κόβει απόδοση.

Δες το πάχος του ψυγείου 30-35 και βάλε άλλα 25 τα φουρφουρι σύνολο 55-60mm δώσε και 5 αέρα τα είσαι 1000% σίγουρος και είσαι άρχοντας εάν χωράει.

δεν διαφερουν ομως απο υδροψυξη σε υδροψυξη? μπορω να δω καπου τις διαστασεις της καθε υδροψυξη για να ειμαι σιγουρος?

Πρέπει να έχεις πολύ χώρο στο πάνω μέρος για να μπορέσεις να βάλεις Push-Pull σε διπλό ψυγείο είναι η αλήθεια.

Να φανταστείς η Corsair με τα άθλια προϊόντα της στο δικό μου κουτί όχι μόνο δεν παίρνει Push-Pull, αλλά ανάμεσα στο ψυγείο και τους ανεμιστήρες παρεμβάλλεται λαμαρίνα όπου όσο να ' ναι κόβει απόδοση.

αν βαλω διπλο δεν θα βαλω push pull αλλα μονο push. σε μονο θα βαλω push pull. αυτη που προτεινες ειναι καλη σε σχεση με την 240? Η γενικα ειναι καλη επειδη δεν την ξερω την μαρκα.

Οι ΑΙΟ ειναι κατα κανονα εκει που λεω αλλα μπορεις να δεις και στο site το παχος το γραφει στα χαρακτηριστικα παντα.

25 και τα 2 φαν ή το ενα? :P

την εχω παρει εγω και ειμαι μια χαρα ! εχω AMD FX 8320 στα 4.4 Ghz στα 1.38 το Vcore(full load 58 βαθμους) μαζι με την artic mx-4 εισαι αρχοντας! https://www.skroutz.gr/s/7881378/Arctic-Liquid-Freezer-120.htmlκαι σηγουρα μπορεις να την βαλεις στο κουτι σου (στην πισω θεση) αλλα να βαζει αερα στο κουτι ωστε ο αερας να ειναι κρυος μαζι με την asus sabertooth 990FX R2.0 ο CPU μου ειναι παντα κρυος σε Idle χωρις OC ειχα 8 βαθμους και 31 full load με OC εχω 20 idle και 58 full load! Ειναι πολυ φθηνη και πολυ καλη ως ψυκτρα... 

την εχω παρει εγω και ειμαι μια χαρα ! εχω AMD FX 8320 στα 4.4 Ghz στα 1.38 το Vcore(full load 58 βαθμους) μαζι με την artic mx-4 εισαι αρχοντας! https://www.skroutz.gr/s/7881378/Arctic-Liquid-Freezer-120.htmlκαι σηγουρα μπορεις να την βαλεις στο κουτι σου (στην πισω θεση) αλλα να βαζει αερα στο κουτι ωστε ο αερας να ειναι κρυος μαζι με την asus sabertooth 990FX R2.0 ο CPU μου ειναι παντα κρυος σε Idle χωρις OC ειχα 8 βαθμους και 31 full load με OC εχω 20 idle και 58 full load! Ειναι πολυ φθηνη και πολυ καλη ως ψυκτρα... 

O σωστος τροπος δεν ειναι να βγαζει αερα? Σε push pull την εχεις? Ομορφα και φθηνη ειναι μαλλον αυτη θα παρω!!!

Τοσο μεγαλο ρολο παιζει η παστα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...