alxlightning Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Ε ρε τι γλειψιμο που πεφτει χιχιχι 1
stavi Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Ε ρε τι γλειψιμο που πεφτει χιχιχι λες; αντικειμενικά φίλε όμως το φόρουμ λειτουργεί καλά και προσωπικά δε θα την έκανα αυτή τη δουλειά ακόμα και όταν πρέπει να τροποποιήσω δικά μου μηνυματα βαριεμαι αφόρητα... πόσο μάλλον αυτοί που πρέπει να σβηνουν τη βλακεία του καθενός.. ειδικα δικές μου, που δεν είμαι και καμιά έξυπνη*... ξερω ακριβώς πότε δεν πρέπει να πω κάτι.. και όμως τους βάζω σε κόπο *ατάκα πετυχημένη γνωστού μου... αντι να λέει.. δεν εισαι και κανας χαζός έλεγε... δεν εισαι και κανας έξυπνος... μια φορά όμως την πάτησε... ψιλομεθυσμένος κι όλας και είπε... δεν είμαι και κανας έξυπνος (ενώ ήθελε να πει δεν ειμαι και κανάς χαζός)... το λεγε σοβαρα, όχι όπως εγω τωρα που κάνω πλακα, και μου ρθε να γελάσω....γιατί δεν είχε καταλάβει κι αυτος τι είπε τωρα, είχε μπλέξει τα μπούτια του εγώ τον Hal δεν τον έχω γνωρίσει.. δε γίνεται να έρθει κι αυτός σε καμιά συνάντηση; παρτάρουμε εδώ στο φόρουμ του να μην ξέρουμε και ποιος μας κάνει την τιμή να μας φιλοξενεί; 1
TriLoBiTe Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Εγω θυμαμαι τον DIGEKAS που τελειωνε παντα με ενα: "Με πολλους φιλικους χαιρετισμούς, Δημήτρης" Aυτός πρέπει να έχει μεταλλαχτεί σε γάτα δεν κάνω πλάκα. Θυμίζει πολύ τον White Cat και το πώς αυτός τελειώνει. Κάνει και κάτι νιαααρρρρρ και σε στέλνει τελείως αδιάβαστο
maik42 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 απο το section o/c και h/w ηταν ενας που το 2τερο account του ηταν σουλεϊμαν ο μεγαλοπρεπης, το πρωτο ειχε μπαναριστει (οποιος το θυμαται ας το γραψει) ο οποιος ηταν υπερμαχος κατα του o/c. στην συνεχεια εγραφε και στο the lab αλλα εκει ειχε αλλαξει εντελως αποψη γαι το "αθλημα" και φυσικα η Karmen. Θανο εσυ πρεπει να τον ειχες γνωρισει και προσωπικα.
benign Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 απο το section o/c και h/w ηταν ενας που το 2τερο account του ηταν σουλεϊμαν ο μεγαλοπρεπης, το πρωτο ειχε μπαναριστει (οποιος το θυμαται ας το γραψει) ο οποιος ηταν υπερμαχος κατα του o/c. στην συνεχεια εγραφε και στο the lab αλλα εκει ειχε αλλαξει εντελως αποψη γαι το "αθλημα" και φυσικα η Karmen. Θανο εσυ πρεπει να τον ειχες γνωρισει και προσωπικα. H Καρμεν ειναι υπεροχη απο καθε αποψη.
vsl Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Μου έχει μείνει ότι λέγεται Insomnia και δεν υπάρχει κανένα thread για Insomniacs. Ας κάνουμε και κανα παράπονο, μη γλείφουμε μόνο 2
Thanos1972 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 απο το section o/c και h/w ηταν ενας που το 2τερο account του ηταν σουλεϊμαν ο μεγαλοπρεπης, το πρωτο ειχε μπαναριστει (οποιος το θυμαται ας το γραψει) ο οποιος ηταν υπερμαχος κατα του o/c. στην συνεχεια εγραφε και στο the lab αλλα εκει ειχε αλλαξει εντελως αποψη γαι το "αθλημα" και φυσικα η Karmen. Θανο εσυ πρεπει να τον ειχες γνωρισει και προσωπικα. Τον Βαγγελη λες (αληθινο ονομα),δεινοσαυρο τον φωναζαμε λογω avatar αλλα nickname εαν θυμαμαι καλα ειχε ....trex?κατι τετοιο. 2
TEOKOS Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Τον Βαγγελη λες (αληθινο ονομα),δεινοσαυρο τον φωναζαμε λογω avatar αλλα nickname εαν θυμαμαι καλα ειχε ....trex?κατι τετοιο. Δεινόσαυρος ήταν το nickname του. Dino τον προσφωνούσαμε Πολύ τον πήγαινα τον μπαγάσα.Επικές μάχες vs milenium για intel vs amd. Trex ήταν στο thelab. H φώτο ήταν το avatar του 5
Highlander Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Βασικά μου φάνηκε ντροπαλή από κοντά! Αυτό διορθώνεται
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 το ποσο αχτι με εχουν οι αδμινς και μου σβηνουν ποστς, θρεντζ με μπαναρουν κ.ο.κ Έχεις δίκιο, σε έχουμε άχτι. Σε παρακολουθούμε κατά πόδας για να σου "την φέρουμε". Ζηλεύουμε την ομορφάδα σου και την τσαχπινιά σου. [...] εγώ τον Hal δεν τον έχω γνωρίσει.. δε γίνεται να έρθει κι αυτός σε καμιά συνάντηση; παρτάρουμε εδώ στο φόρουμ του να μην ξέρουμε και ποιος μας κάνει την τιμή να μας φιλοξενεί; Δεν εμφανίζεται γιατί ειναι ενας κοντός (μετρίου αναστήματος), με καμπούρα, γαμψή μύτη, μεγάλα αυτιά, γουρλωτά μάτια και στόμα από το οποίο στάζει αίμα αθώων (και μη) μελών, να, όπως του μέλους alxlightning παραπάνω, που το παραμονεύουμε για να του πλήξουμε τον εγωισμό και την προσωπικότητα. 16
Dinos_12345 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Επειδή παρακολουθούσα Insomnia και πριν κάνω λογαριασμό, μου είχε μείνει και εμένα ο δεινόσαυρος, αλλά αν θυμάμαι καλά το γύρισε σε τρολλ κάποια στιγμή και έφαγε ban, δεν ξέρω τι φάση, αλλά πολλά πράγματα για hardware από θέματα του τα έμαθα.
alxlightning Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Έχεις δίκιο, σε έχουμε άχτι. Σε παρακολουθούμε κατά πόδας για να σου "την φέρουμε". Ζηλεύουμε την ομορφάδα σου και την τσαχπινιά σου. εσυ οχι, πρωτη φορα σε βλεπω. να κανω και γκριζα διαφημιση στο σημειο αυτο και να πω #mizilevis που δεν εισαι #teampretty
SOADNICK Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Επειδή παρακολουθούσα Insomnia και πριν κάνω λογαριασμό, μου είχε μείνει και εμένα ο δεινόσαυρος, αλλά αν θυμάμαι καλά το γύρισε σε τρολλ κάποια στιγμή και έφαγε ban, δεν ξέρω τι φάση, αλλά πολλά πράγματα για hardware από θέματα του τα έμαθα. Νομιζω δε trollαρε, απλα αγαπουσε λιγουλακι την Intel. 1
Vapir Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 εσυ οχι, πρωτη φορα σε βλεπω. να κανω και γκριζα διαφημιση στο σημειο αυτο και να πω #mizilevis που δεν εισαι #teampretty μια φορά σε δίαιτα είχαν μικρύνει οι όρχεις μου λίγο , είχα κόψει τα λιπαρά τελείως χωρίς να το καταλάβω και με έλλειψη ύπνου κράσαρα την τέστο μου. Μου βγαίναν κάτι τσαχπινιές και μιλάμε φρίκαρα λέω τι έγινε μετατρέπομαι σε τοξοβόλο? έφαγα δυο πίτες γύρο και κάτι γλυκά και ξύπνησα το πρωί και οι όρχεις μου ήταν μεγάλοι σαν καμπάνες. Πάω για προπόνηση 110 πάγκος ουαου λέω , κοίτα τι κάνει ο γύρος γιαυτό συμβουλή αλλα στη δίαιτα μη τρως μόνο κρέας , πρέπει να τρως και καλά λιπαρά , καλό είναι να είσαι teampretty αλλα καλό είναι να είσαι και μάγκας κ καραμπουζουκλής. Αν ενδιαφέρεσαι να δυναμώσεις έλα μια βόλτα απο το fitness thread , θα βρεις άτομα που θα σε βοηθήσουν καλές γιορτές 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις