Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα στο ελάχιστο που είμαι στο φόρουμ (αν και παρακολουθώ το ινσο χρόνια αλλα χωρίς να κάνω λογαριασμό), μου έχει μείνει το χιούμορ / αστεία που λένε κάποια συγκεκριμένα και μη, άτομα, και με κάνουν και γελάω. Επίσης κάτι ιστορίες κάποιων όπως το κλείδωμα της σταβι που αναφέρθηκε πιο πάνω. Και φυσικά τα φαγητά του anti fitness

Δημοσ.

Η stavi μας ανάβει.

Χαχαχαχα! Είσαι ατακαδορος όμως. Ενα απο τα άτομα που αναφέρθηκα πριν εισαι και εσυ.

• Like 1
Δημοσ.

Για καλό το είπα.

το κατάλαβε ότι το είπες για καλό

Εμένα πάντως ήρεμη μου φαίνεται και εδώ.

thank you!

ήρεμη είμαι, επιτέλους κάποιος που το αναγνωρίζει, πέρα από τη φίλη μου

• Like 1
Δημοσ.

thank you!

Καλά ντε. Απλά ήθελα να σιγουρευτώ

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα πάντως ήρεμη μου φαίνεται και εδώ.

Βασικά μου φάνηκε ντροπαλή από κοντά! :P

Βασικά κάναμε πηγαδακια, πχ εγώ με spect και nenya κλπ και την αφήσαμε λίγο, καθόταν και άκρη άκρη και νομίζω ήταν λίγο αποκομμένη από τους υπόλοιπους.

Για παράδειγμα με Storm και Σαράντη μίλησα πολύ λίγο επειδή ήταν στην άλλη άκρη του τραπεζιού.

Δημοσ.

Βασικά κάναμε πηγαδακια, πχ εγώ με spect και nenya κλπ και την αφήσαμε λίγο, καθόταν και άκρη άκρη και νομίζω ήταν λίγο αποκομμένη από τους υπόλοιπους.

Για παράδειγμα με Storm και Σαράντη μίλησα πολύ λίγο επειδή ήταν στην άλλη άκρη του τραπεζιού.

deleted

Δημοσ.

Άχουτην!

Δημοσ.

Για καλό το είπα. 

Το ξέρω ρε τρελέ :ρ

και ο kavouras ,kabouras καπως ετσι !

Το καβουράκι ο kabouras <3  Δεν τον ανέφερα γιατί κάποιες στιγμές ξέφευγε πολύ ο postis. Προσωπική μου αδυναμία ήταν ο άνθρωπος με το προφητικό όνομα και το προδιαγεγραμμένο -όπως γρήγορα αποδείχτηκε- μέλλον  Μπαν/Prince of Ban. 
Δημοσ.

επίσης άλλο που μου έχει μείνει,  επειδή έχω πάει τώρα συνολικά και σε 5 συναντήσεις ινσόμνια

το πόσο καλά παιδιά είναι όλα τους...

επίσης δε θυμάμαι τα ποστ πλέον αλλά θυμάμαι να έχω ρίξει γέλιο με ατάκες

αλλά ΧΑΧΑΧΑ γέλιο, όχι απλό χαμόγελο

• Like 2
Δημοσ.

thank you!

you are welcome. :)

ναι όντως. ε μα είχε και φασαρία το μέρος, ήμασταν και πολλοί, και έτσι δεν μπορούσαμε να μιλάμε όλοι μαζί. εδώ για να με ακούσει ο ορόκου σάκι που στο δεύτερο μισό καθόταν δίπλα μου, μερικές φορές ούρλιαζα και κόντεψε να κλείσει η φωνή μου...

• Like 1
Δημοσ.

Εχουν φυγει μερικα πολυ καλα μελη,με χιουμορ και μοναδικοτητα αλλα παραμενουν πολλα πολυ αξιολογα ακομη. Οπως εγω, ο hackerW32, ο intelομανης,γκρινιαρης περι linux,αξιολογοτατος πιανιστας φιλος μου tritonas00(που αμα δεχτει να τον φωτογραφησω με T-shirt της AMD του κανω δωρο ενα κιλο κουραμπιεδες και ενα μελομακαρονα !!!  :devil: ) παρα πολλοι που ειναι εμφατικα ενεργοι σε θεματα hardware και software με πολλες γνωσεις που προσφερουν σημαντικη βοηθεια και συμβουλες αφιλοκερδως σε παρα πολυ κοσμο. Και αρκετα πολυ συμπαθητικα και καλα παιδια που ηδη εχετε γραψει σε αυτο το νημα.

Επισης με διασκεδαζει καθημερινα να διαβαζω τις αποψεις μελων σε πολλα νηματα,οπως το αγαπητο section Κινηματογράφος & Τηλεόραση. κ.τ.λ.

Τελος εξαιρετικη εντυπωση μου εχει κανει ο HAL9000 ο ιδρυτης του site που περα απο πολυ αξιολογος ανθρωπος ειναι και πολυ σεμνος,φιλικος και απλος. (Μεχρι στιγμης. :devil:  ) Αλλα να προσθεσω οτι και οσους mod μπορεσα μεχρι τωρα να προσεξω η εχω κατα καιρους ερθει σε επαφη με p.m. ειναι ευγενικοι και αρκετα δικαιοι,εξαλλου κανεις δεν ειναι τελειος,αλλα μονο μπορει να προσπαθησει να ειναι οσο γινεται καλυτερος.

Και μια αφιερωση, και λογω των ημερων, στον Luci που ειναι γνωστο οτι του αρεσει η ποιοτικη μουσικη :

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...