Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Το afentiko7 και το νημα με τις Μουσικές Αναζητήσεις. Επίσης κατι κουφα που διαβαζω ανα διαστήματα στο MπλαΜπλα αλλα ως feeling περισσοτερο οχι ως συγκεκριμένες ατακες.

• Like 2
  • Απαντ. 250
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και γω μια ευδομαδα έχω και η σταβυ μου εμεινε, να βογκαει γραπτα στις μεταμεσονυχτιες ανησυχιες (κλειδωμενο θεμα λιγες σελιδες πισω)

Τι ιστορια ειναι αυτη με το κλειδωμα της σταβι; δωσε λινκ

Δημοσ.

Την Stavi που την κλειδωνε ο συγκατοικος της στο σπιτι και αυτος εφευγε.

Είχαμε και την απάντηση του τύπου με ποστ σεντόνι που κλειδωθηκε γρήγορα
  • Like 1
Δημοσ.

Κατι πμ συζητησεις που εριχνα με ενα φιλο πολυ συχνα , και που τωρα δεν μιλαμε σχεδον καθολου. Για τεχνολογικα θεματα..

Δημοσ.

nigga-what_o_2281017.jpg

απαντησε ο θιγομενος του θεματος της σταβι ,ομως τα τοπικς [εκεινου σιγουρα της σταβι δεν ξερω] σβηστηκανε γρηγορα

• Like 2
Δημοσ.

Mη ξεχνάμε και το ζωντανό θρύλο called stavi

ευχαριστώ!

εμένα απο το φόρουμ μου έχει μείνει αυτό που κατά κύριο λόγο παρακολουθώ όλα αυτά τα χρόνια

φωτογραφίες και βιντεο και καμιά φορά ανέδκοτα...

τους τελευταίους μήνες έμπαινα και σε άλλα νήματα ή άνοιγα δικά μου αλλά το μετάνιωσα γιατί κουράζουν κάποιοι

επίσης το ότι έκανα μια καλή φίλη είνα πολύ σημαντικό..

το οτι ότι μου κρατάει συντροφιά τις  μέρες που χαλαρώνω στο σπίτι και δε θέλω να κάνω τίποτα

και επίσης, πολλές φορές γελάω με τα αστεία των παιδιών

και για να είμαι ειλικρινής θεωρώ ότι οι μοντ είναι αρκετά επιεικείς μαζί μου, όχι ότι δε μου σβήνουν συνεχώς μηνύματα, αλλά ξέρω πολύ καλά οτι γράφω κακιές λέξεις

• Like 2
Δημοσ.

Την Stavi που την κλειδωνε ο συγκατοικος της στο σπιτι και αυτος εφευγε.

Τι πράμα ?  :confused:

Τι ταλιμπανέζικα είν αυτά ;  :wacko:

Δημοσ.

Το afentiko7 και το νημα με τις Μουσικές Αναζητήσεις. Επίσης κατι κουφα που διαβαζω ανα διαστήματα στο MπλαΜπλα αλλα ως feeling περισσοτερο οχι ως συγκεκριμένες ατακες.

εμένα κι όμως μου έχει μείνει και ατάκα συγκεκριμένη

θυμάμαι πριν κάτι χρόνια έγραψα στο φόρουμ ότι δεν είμαι ένα άτομο, αλλά είμαστε πολλοί, ίσως είχα γράψει ότι είμαστε τρία άτομα...

το είχα γράψει γιατί με είχα πιάσει μια φρίκη ότι αν έκανα ποτε σοβαρή σχέση και τυχαία έβλεπε τι γράφω εδώ μεσα θα ξενέρωνε τόσο πολύ που θα με χώριζε... κι έτσι άρχισα να σβηνω μηνύματα μου, να τα τροποποιώ δηλαδή, μέχρι που με πήραν χαμπάρι οι μοντεράτορ και επι τόπου αλλαξαν τη δυνατότητα να μπορείς να τροποποιεις μηνύματα...

και γράφω λοιπόν.. ειμαστε τρία άτομα δεν ειμαι μονο ενα και κάτι τέτοια

και απανταει κάποιος

"α κι εσείς επιτροπή είστε τελικά"

κάτι τέτοιο... το είχα γράψει επιτυχημένα αλλά επιπλέον ηταν αστείο γιατί τοτε ήταν και στα φόρτε τους αυτά τα παιχνίδια με τις επιτροπές και τους κριτές όπως το voice τώρα και το έλλαδα έχεις ταλέντο και γενικά είχε "ακουστεί" πολύ επιτυχημένο

Τι πράμα ?  :confused:

Τι ταλιμπανέζικα είν αυτά ;  :wacko:

οχι ρε συ

τιποτα

κι ας μη βγαίνουμε οφ τοπικ

το χω πει πολλές φορές δε με κλειδωνε αλλά τα παιδιά το λένε έτσι για το χαβαλέ

ειπαμε... επαιρνε τα μοναδικά κλειδια που ειχαμε και έβγαινε

• Like 1
Δημοσ.

εμένα κι όμως μου έχει μείνει και ατάκα συγκεκριμένη

θυμάμαι πριν κάτι χρόνια έγραψα στο φόρουμ ότι δεν είμαι ένα άτομο, αλλά είμαστε πολλοί, ίσως είχα γράψει ότι είμαστε τρία άτομα...

το είχα γράψει γιατί με είχα πιάσει μια φρίκη ότι αν έκανα ποτε σοβαρή σχέση και τυχαία έβλεπε τι γράφω εδώ μεσα θα ξενέρωνε τόσο πολύ που θα με χώριζε... κι έτσι άρχισα να σβηνω μηνύματα μου, να τα τροποποιώ δηλαδή, μέχρι που με πήραν χαμπάρι οι μοντεράτορ και επι τόπου αλλαξαν τη δυνατότητα να μπορείς να τροποποιεις μηνύματα...

και γράφω λοιπόν.. ειμαστε τρία άτομα δεν ειμαι μονο ενα και κάτι τέτοια

και απανταει κάποιος

"α κι εσείς επιτροπή είστε τελικά"

κάτι τέτοιο... το είχα γράψει επιτυχημένα αλλά επιπλέον ηταν αστείο γιατί τοτε ήταν και στα φόρτε τους αυτά τα παιχνίδια με τις επιτροπές και τους κριτές όπως το voice τώρα και το έλλαδα έχεις ταλέντο και γενικά είχε "ακουστεί" πολύ επιτυχημένο

οχι ρε συ

τιποτα

κι ας μη βγαίνουμε οφ τοπικ

το χω πει πολλές φορές δε με κλειδωνε αλλά τα παιδιά το λένε έτσι για το χαβαλέ

ειπαμε... επαιρνε τα μοναδικά κλειδια που ειχαμε και έβγαινε

Δεν την είχα ακολουθήσει / δει αυτή τη συζήτηση...

Αλλά και για αυτό που είχαμε πει πρόσφατα στο θέμα για τις σχέσεις των νέων, για εγωισμό και γκρίνια, με έκανε να νομίζω για λίγο πως μπορούσε κάποιος να σου έχει φερθεί έτσι άσχημα. Και θα ήταν κρίμα.  :(

υ.γ. γιατί δεν έβγαζες αντικλείδια ; 3 λεπτά υπόθεση είναι.

• Like 1
Δημοσ.

Παράκληση κάποιος moderator να κλειδώσει τη stavi στο thread!

Πλάκα κάνω ε; Ελπίζω να μη μου μαυρισεις και το άλλο μάτι στο επόμενο meeting!

• Like 2
Δημοσ.

Πλάκα πλάκα η Stavi μοιάζει πολύ calm από κοντά. Σκηνικό στο meeting

Εγώ: Ή κοπέλα ποιά είναι;

Nenya: Ή Stavi

-Όντως o.O

Δεν φαίνεται αυτό που βλέπουμε εδώ μέσα :P

• Like 1
Δημοσ.

Πλάκα πλάκα η Stavi μοιάζει πολύ calm από κοντά. Σκηνικό στο meeting

Εγώ: Ή κοπέλα ποιά είναι;

Nenya: Ή Stavi

-Όντως o.O

Δεν φαίνεται αυτό που βλέπουμε εδώ μέσα :P

Εμένα πάντως ήρεμη μου φαίνεται και εδώ.

Βασικά μου φάνηκε ντροπαλή από κοντά!  :P

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...