TriLoBiTe Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Meh ο papsparogatos δεν είναι insomnia exclusive Σωστό αλλά οι guest εμφανίσεις του έγραψαν ιστορία. Τrilobite και porg .. Να το κοιτάξεις :ρ 3
anwnymh29 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Και να πω και κατι αλλο . Το φορουμ θεωρω οτι εχει μια αριστη διαχειριστικη ομαδα (ακομα και αν ξινιζουμε λιγο καμια φορα) γι'αυτο και κρατιεται υγιης η κοινοτητα σε συγκριση με αλλα φορουμς παντα. Πολυ σημαντικο αυτο. 1
*nenya* Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Ισχύει αυτό, έχουμε τους καλύτερους μοντς <3 3
Βασίλης_29 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Όταν ακούω insomnia μου έρχεται στο μυαλό το ανθρωπάκι πάνω αριστερά. Εγώ το έβαλα στο avatar ανάποδα.... γι'αυτο και κρατιεται υγιης η κοινοτητα σε συγκριση με αλλα φορουμς παντα. Πολυ σημαντικο αυτο. Υπάρχουν και άλλα υγιή φόρουμς.
slipknot Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Έχω πολλούς φίλους γκοθούδες Γύρνα πίσω! 1
star12 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 μου μενει η ειρωνεια και διαφορες προσβολες που βλεπω κατα καιρους απο παιδακια η εξυπνους που θελουν να τη μπουνε σε καποιον για να δουνε ποσα likes θα παρουνε. και φυσικα η αγαπημενη μας μερα την εβδομαδα.Η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ...και παντα εκεινη τη μερα μπαινουμε να ρωταμε ,,ποια ειναι η καταλληλη σταση για σεξ 2
Centurion Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Αυτό με τους μοντς το επιβεβαιώνω. Σε άλλα φόρα δεν μπορείς ούτε να κλάσεις.
D4rkshadow Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Το ανοιγμα του section μπλα μπλα και τα ατελειωτα διαμαντια του..
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Θυμαμαι εποχες που ο Τοξο εγραφε "η κοπελα μου" οταν αναφεροταν στο ταιρι του γιατι ΝΤΡΕΠΟΤΑΝ να γραψει οτι ειναι gay (λεγομενα του ιδιου) Σκατά μνήμη έχεις μαρή.Σε ένα μόνο νήμα έγραψα (για συνολικά 10 μέρες) ''η'' σύντροφος μου γιατί δεν ήθελα να οφτοπικιάσει κ με ενδιέφερε πολύ.Στα καπάκια που νέκρωσε το είπα και έγινε τρολοπανικός Επίσης εμένα μου έλειψε επι εποχής που το οφτοπικ ήταν πιο χαλαρουίτα και συναγωνιζόμουν την Εύα για το ποιός έχει κάνει πιο πολλές και κυρίως πιο καλές πίπες.Φυσικά νικούσα πάντα. 4
giannisag17 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Εμενα με συγκλονησε αυτο http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/fullpc/577004-gaming-pc-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-next-gen-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CE%BD%CF%89/
MaXmaD Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 εμενα μου εχει μεινει αξεχαστο αυτο το θεμα: http://www.insomnia.gr/topic/477890-%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B8%CE%BC%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1/ με τον brickoman να προσπαθει να αποδειξει τα αναποδεικτα και να πεταγεται και η αλλη και να του δινει δικιο! χαχαχα! και τωρα που ξαναδιαβαζω το thread... Πολυ ban ρε παιδια... τι γινονται ολοι αυτοι?? κριμα ειναι!
mary Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 ~το υγρό πυρ φυσικά ~οι ατάκες Lucifer ~εκείνος που είχε το μαγαζί με τα κόμιξ και έγραφε πολύ ωραία εδώ μέσα...R.I.P. ~οι διάφορες απόψεις στο section του κινηματογράφου και οι κόντρες ~η αγγελία 'ζητείται κοπέλα με κάρτα γραφικών' ~τα ποστ του μπρικομαν ~τα ανέκδοτα του sellers ~τα gifs του γατοκοριτσου ^Αυτά + Το off topic (με πονεσε πολυ που δε θα ξανανοιξει) + Η σημερινη βραδιά και κάθε συναντηση που πηγα + Ο Αλέκος μου Υ.Γ: Γατοκοριτσο που εισαι, γιατι μας εγκατελειψες και συ; 1
TriLoBiTe Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 + Το off topic (με πονεσε πολυ που δε θα ξανανοιξει) Όπα βγάλαμε είδηση.. 1
UsualSuspect__ Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Σκατά μνήμη έχεις μαρή.Σε ένα μόνο νήμα έγραψα (για συνολικά 10 μέρες) ''η'' σύντροφος μου γιατί δεν ήθελα να οφτοπικιάσει κ με ενδιέφερε πολύ.Στα καπάκια που νέκρωσε το είπα και έγινε τρολοπανικός Επίσης εμένα μου έλειψε επι εποχής που το οφτοπικ ήταν πιο χαλαρουίτα και συναγωνιζόμουν την Εύα για το ποιός έχει κάνει πιο πολλές και κυρίως πιο καλές πίπες.Φυσικά νικούσα πάντα. Είσαι ένας θεούλης
Προτεινόμενες αναρτήσεις