Pablo_Hasan Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 μάλλον θα σας την χαλάσω, εμένα μου έμειναν τα διαφορα ανθρωπάρια που έγραφαν μετά την δολοφονία του Γρηγοροπουλου απο τον μπατσο υπερασπίζοντας τον και ορισμένοι έγραφαν κιόλας ότι καλά του έκανε. Διαφοροι τελειωμένοι γράφουν ανάλογα στα θέματα για τους μετανάστες, αλλά μάλλον έπαθα ανοσία και δεν μου κάνει πλέον εντύπωση. 4
eddie1996 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Τώρα διάβασα αυτό με τον χαμάμ. Πολύ γέλιο γενικά. Στα θέματα μπλα-μπλα κάποιες εικόνες ως απάντηση σε κάποιο μέλος. Επίσης τα τρολλ θέματα των παρασκευών. Αλλά πάνω από όλα και αναρωτιέμαι επίσης: Πόσα θέματα έχουν ανοίξει για προσωπικά ζητήματα( σχέσεις κτλ κτλ) σε ένα δημόσιο χώρο? Εγώ προσωπικά δεν θα το έκανα γιατί θεωρώ πως είναι καθενός προσωπικό ζήτημα για το τι θα κάνει με κάποια κτλ. Μόνο με κάποιο κολλητό θα τα συζήταγα αυτά. Τέλος ο χαμός που είχε γίνει για τον ΑΒ με 2χ 6 εύρες ( lenor,fairy κτλ)
Praetorianos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 1) +1 για τον omni/afentiko7 Κατι brickoman, Αντρεηδες, uncle_bens και λοιπα προσφατα trollοuserια τους ειχε οδοντοπαστες. Γυναικα +γαιδαρος=τερατογενεση, Γυναικα που βιαζεται, δεν εχει οργασμο ΑΡΑ δεν μπορει να μεινει εγκυος, μονο μερικα απο τα απειρα highlights για τα οποια επιχειρηματολογουσε και "διδασκε" 2) Πριν πολλα πολλα χρονια συγκεντρωση σε σπιτι μοδετατορα, οπου ολα τα usernames εγιναν προσωπα. Ακομα θυμαμαι το κρεας στη σουβλα και μετανιωνω τις φωτο που δεν κρατησα, το κοριτσι που δεν μιλησα, το κρεβατι που δεν κοιμηθηκα και το "οχι μωρε, θα βρω ταξι" στου τραγιου το κερατο. @@ βρηκα. 3) Επειδη ανακαλυψα το forum πριν το πανεπιστημιο και πριν το στρατο, πολλες φορες περασε απο το μυαλο μου οτι ηταν ενας απεραντος trolls trolling trolls παιδοτοπος και οτι ο,τι γραφοταν δεν μπορει να γραφοταν σοβαρα. Χα. Προσγειωση για τη ζωη μετα και μεγαλο σχολειο. 14
liopyr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 2) Πριν πολλα πολλα χρονια συγκεντρωση σε σπιτι μοδετατορα, οπου ολα τα usernames εγιναν προσωπα. Ακομα θυμαμαι το κρεας στη σουβλα και μετανιωνω τις φωτο που δεν κρατησα, το κοριτσι που δεν μιλησα, το κρεβατι που δεν κοιμηθηκα και το "οχι μωρε, θα βρω ταξι" στου τραγιου το κερατο. @@ βρηκα. Ε καλά υπάρχουν και χειρότερα, εμένα ο κουφάλας που μπορώ να βρίσω γιατί δεν μπορεί να με μπανάρει με άφησε και οδήγησα πίσω με 158 μπύρες στο στομάχι. Και ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΝΟ! 3
theoritikos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Γενικά έχουν γραφεί πράγματα εδω μέσα που με κάνουν να νομίζω ότι είμαι στο /b του 4chan...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 2) Πριν πολλα πολλα χρονια συγκεντρωση σε σπιτι μοδετατορα, οπου ολα τα usernames εγιναν προσωπα. Ακομα θυμαμαι το κρεας στη σουβλα και μετανιωνω τις φωτο που δεν κρατησα, το κοριτσι που δεν μιλησα, το κρεβατι που δεν κοιμηθηκα και το "οχι μωρε, θα βρω ταξι" στου τραγιου το κερατο. @@ βρηκα. Που να μην ήταν και κοντά στη Μεσογείων 1
παπι Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Ε το πουστη, πάλι hot thread εφτιαξα. 1
*nenya* Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 ~το υγρό πυρ φυσικά ~οι ατάκες Lucifer ~εκείνος που είχε το μαγαζί με τα κόμιξ και έγραφε πολύ ωραία εδώ μέσα...R.I.P. ~οι διάφορες απόψεις στο section του κινηματογράφου και οι κόντρες ~η αγγελία 'ζητείται κοπέλα με κάρτα γραφικών' ~τα ποστ του μπρικομαν ~τα ανέκδοτα του sellers ~τα gifs του γατοκοριτσου 3
g_alkis Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Ο Andreas2 φυσικά. Οι υπόλοιποι ήταν απλά οδοντόπαστες μπροστά του. 3
Praetorianos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Που να μην ήταν και κοντά στη Μεσογείων Την ωρα που το ηθελα εγω παντως, it was I and koukos. Επισης, υπερατου, flush royal, Exodia και σας κλεινω το thread. Θυμαμαι εποχες που ο Τοξο εγραφε "η κοπελα μου" οταν αναφεροταν στο ταιρι του γιατι ΝΤΡΕΠΟΤΑΝ να γραψει οτι ειναι gay (λεγομενα του ιδιου)
TriLoBiTe Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Ο τρισμέγιστος Πασπαρόγατος και ο υγροπειρατής ΝinjaΜan. 1
michael92 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Meh ο papsparogatos δεν είναι insomnia exclusive 2
klainmaingr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 http://www.insomnia.gr/topic/190078-the-old-official-off-topic-thread/page-918Η ζωή μετά απο το #13764Τα wall of text του wash, η ειρωνεία του status, η ποντιότητα του alexzzz, ο κυνισμός τoυ luci, η παράνοια του frenzy, τα puns του sellers, οι πόστηδες, τα photoshop battles, το Offtopic Radio αργότερα και φυσικά οι ουκ ολίγοι irl friends που προέκυψαν απο αυτό.Και η χέλγκα, αλλά αυτά είναι για λίγους. 6
anwnymh29 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Τrilobite και porg .. Πραγματικα θεωρω αξεπεραστο το χιουμορ τους. Κατα τα αλλα ειναι ενα απο τα καλυτερα φορουμ..μπορεις να βρεις πληροφοριες και να βοηθηθεις σε τεχνολογικα θεματα και να χαλαρωσεις ή να γελασεις στο μπλα μπλα 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις