Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα μου είχε μείνει η εσφαλμένη εντύπωση οτι το ινσομνια είναι ένα τελείως άκυρο φόρουμ, εξαιτίας κάτι εντελώς καμμένων θρεντ που είχα πετύχει μέσω Γοογλε. Διαπιστώνω οτι έκανα λάθος.

Δημοσ.

Εσείς μπορεί να την γνωρίσατε, εγώ όμως είχα την τιμή να συνομιλήσω με την Drunk Stavi. 19.12.15 ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ.

• Like 3
Δημοσ.

Εχω να πω οτι το insomnia μου εχει κανει μεγαλη συντροφια τα βραδια που γυριζω πτωμα στο αδειο σπιτι. Επισης στο κρεβάτι του πονου (τότε που παλευαν να "ξεκολλησουν" το τραμ απο πανω μου :) ). Σε εξετάσεις επισης.

Οσο κι αν νομιζουν καποιοι οτι τρολαρω, ισως ειναι απο τις μοναδικες παρεες που εχω. Κι ας γραφω που και που καμια χαζομαρα για την πλάκα.

• Like 5
Δημοσ.

Εχω να πω οτι το insomnia μου εχει κανει μεγαλη συντροφια τα βραδια που γυριζω πτωμα στο αδειο σπιτι. Επισης στο κρεβάτι του πονου (τότε που παλευαν να "ξεκολλησουν" το τραμ απο πανω μου :) ). Σε εξετάσεις επισης.

Οσο κι αν νομιζουν καποιοι οτι τρολαρω, ισως ειναι απο τις μοναδικες παρεες που εχω. Κι ας γραφω που και που καμια χαζομαρα για την πλάκα.

Same story bro. Ειδικά με τα παιδιά που συναντώ από εδώ, περνάω γαμάτα, ακριβώς επειδή έχουμε πει τόσα online, που είναι σαν να τα ξέρω. Φοιτητής, μόνος, χωρίς κοπέλα, μάντεψε πως περνάω τις ώρες μου όταν δεν έχω τι να κάνω. I love this forum.
  • Like 2
Δημοσ.

Παρολο που ειμαι κομπαρσος γενικα στα θεματα λογω χρονου εχω παρει απειρη βοηθεια σε οτι εχω ρωτησει,ενδεχωμενος να εχω προσφερει λιγοτερη αλλα τελος παντων.

Πλεον μπαινω μονο insomnia και ωρες ωρες απορω για ποιο λογο εχω ίντερνετ σπιτι και κινητο αφου δεν μπαινω πουθενα αου 9% των φορων.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...