Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι γιατί? :P

Ήμουν 4999 και ήθελα ένα 9αρι αλλά δεν μου το έδινε κανείς... :(

Βρήκα ευκαιρία να πω τον πόνο μου. :(

Δημοσ.

Όχι γιατί? :P

Ήμουν 4999 και ήθελα ένα 9αρι αλλά δεν μου το έδινε κανείς... :(

Βρήκα ευκαιρία να πω τον πόνο μου. :(

Νόμιζα ότι το σταμάτησες στα 5000 :)

• Like 1
Δημοσ.

The man, THE LEGEND

Απο τους λίγους που πολέμησαν το σύστημα χωρίς να λυγίσει ούτε μία φορά παρά τους βασανισμούς και τις φυλακίσεις

Δυστυχώς η καρδούλα του δεν άντεξε όλη αυτή την αδικία

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει

• Like 1
Δημοσ.

μια αστείρευτη ψυχή με φονικό οίστρο, ο freedubus. μου έχει λείψει πολύ ρε γαμώτο.

για τους νέους, κοιτάξτε έπος γραφής ωρέ

http://www.insomnia.gr/topic/468064-%CE%B2%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B5-%CE%B7-%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B7/

1. Τι εγινε και τον banαρανε;

2. Γιατι δεν μπαινει με 2ο account..; Γνωριζει κανεις τι απεγινε; :P

Δημοσ.

Πέθανα στα γέλια στη δουλεία.

Εφάμιλλο του moby dick η συγγραφική λεπτομέρεια.

μια αστείρευτη ψυχή με φονικό οίστρο, ο freedubus. μου έχει λείψει πολύ ρε γαμώτο.

για τους νέους, κοιτάξτε έπος γραφής ωρέ

http://www.insomnia.gr/topic/468064-%CE%B2%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B5-%CE%B7-%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B7/

Δημοσ.

1. Τι εγινε και τον banαρανε;

2. Γιατι δεν μπαινει με 2ο account..; Γνωριζει κανεις τι απεγινε; :P

μαλλον επειδη τρολλαρε πολυ :P αληθεια ,τι να απεγινε αυτη η μορφη του ινσομνια ?!

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

το ξεθάβω γιατί αναρωτιέμαι η ΥΙΝ που χάθηκε; Αναπολώ κάτι τρελές στιχομυθίες της με την Garnele 

Επίσης μιας δεν έχω γνωρίσει κανέναν προσωπικά από  ινσο έχω πραγματικά ως απωθημένο να γνωρίσω 2 τυπάκια από κοντά:

Chill

bening

O μεν πρώτος ξέρει γιατί. Ο δεύτερος αν κ αμφιβάλω οτι έχω ανταλλάξει μαζί του πάνω από 5 αράδες τόσα χρόνια έχει ένα ύφος στο γραπτό,σχεδόν σε όποιο θέμα τον έχω πετύχει, που για κάποιο λόγο έχω ξεχωρίσει κ σχεδόν πάντα με έβαζε στο τρυπάκι να σκέφτομαι τι σοι άνθρωπος θα ήταν από κοντά αυτό το παλουκάρι.

Δημοσ.

Θελω τωρα να μου πειτε που ειναι ο freedubus,δεν τον  ηξερα μεχρι πριν λιγο,διαβασα τι εχει γραψει κ απαιτω να τον βρειτε  αλλιως να κλεισει το φορουμ,παω να αλλαξω κ τις απαντησεις μου στο μεγαλη ιστορικη προσωπικοτητα,τρισμεγιστος,επικος,10000 χρονια μπροστα,ο μοναδικος που μπορει να λεγετε μεγας

τι εχει γραψει ο ανθρωπος,καντε το  εικονα ,πολυκατοικια κ μπαλκονια γεματα αμμο

Ναι ρε αυτό θα κάνω. Άστους να κουρεύονται. Μαλάκες αθηναίοι, αρουραίοι των πολυκατοικιών. Παλιά είχε βουλώσει ξανά η αποχέτευση στο σπίτι που έμενα και όλοι κατηγορούσαν εμένα τον πτωχό φοιτητή οτι την έκανα τη μαλακία. Άφησαν 3 μέρες την αποχέτευση βουλωμένη να πούμε, χέζαμε στο μπαλκόνι στην άμμο σαν τα γατιά, και τελικά αποδείχτηκε οτι μια βλαμμένη γριά που έμενε δίπλα μου είχε ρίξει σακούλα μέσα στη λεκάνη. Τώρα θα πάρω το αίμα μου πίσω

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...