zio10 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Σου έλειψα? To κοντέρ στα μηνύματά σου είναι πειραγμένο;;
Antwni Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Όχι γιατί? Ήμουν 4999 και ήθελα ένα 9αρι αλλά δεν μου το έδινε κανείς... Βρήκα ευκαιρία να πω τον πόνο μου.
zio10 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Όχι γιατί? Ήμουν 4999 και ήθελα ένα 9αρι αλλά δεν μου το έδινε κανείς... Βρήκα ευκαιρία να πω τον πόνο μου. Νόμιζα ότι το σταμάτησες στα 5000 1
Pankar95 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 The man, THE LEGEND Απο τους λίγους που πολέμησαν το σύστημα χωρίς να λυγίσει ούτε μία φορά παρά τους βασανισμούς και τις φυλακίσεις Spoiler https://www.youtube.com/watch?v=FoNUfp_jnEs Δυστυχώς η καρδούλα του δεν άντεξε όλη αυτή την αδικία Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει 1
Swimmer21 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 μια αστείρευτη ψυχή με φονικό οίστρο, ο freedubus. μου έχει λείψει πολύ ρε γαμώτο. για τους νέους, κοιτάξτε έπος γραφής ωρέ http://www.insomnia.gr/topic/468064-%CE%B2%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B5-%CE%B7-%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B7/ 1. Τι εγινε και τον banαρανε; 2. Γιατι δεν μπαινει με 2ο account..; Γνωριζει κανεις τι απεγινε;
firewalker Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Το παράνομο (ίσως τότε δεν ήταν) κομμάτι του insomnia.
Jethro Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Πέθανα στα γέλια στη δουλεία. Εφάμιλλο του moby dick η συγγραφική λεπτομέρεια. μια αστείρευτη ψυχή με φονικό οίστρο, ο freedubus. μου έχει λείψει πολύ ρε γαμώτο. για τους νέους, κοιτάξτε έπος γραφής ωρέ http://www.insomnia.gr/topic/468064-%CE%B2%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B5-%CE%B7-%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B7/
WalkerSW Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Ιδια εποχη με τον stm00192 ηταν. Εδώ είμαι ακόμη δεν έφυγα! 2
panosno1com Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 1. Τι εγινε και τον banαρανε; 2. Γιατι δεν μπαινει με 2ο account..; Γνωριζει κανεις τι απεγινε; μαλλον επειδη τρολλαρε πολυ αληθεια ,τι να απεγινε αυτη η μορφη του ινσομνια ?!
antreaslam Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Μου έχει λείψει (και μου έχει μείνει ) ο punky , και μου έχει λείψει για διαφορετικούς λόγους ο omnislash....
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 το ξεθάβω γιατί αναρωτιέμαι η ΥΙΝ που χάθηκε; Αναπολώ κάτι τρελές στιχομυθίες της με την Garnele Επίσης μιας δεν έχω γνωρίσει κανέναν προσωπικά από ινσο έχω πραγματικά ως απωθημένο να γνωρίσω 2 τυπάκια από κοντά: Chill bening O μεν πρώτος ξέρει γιατί. Ο δεύτερος αν κ αμφιβάλω οτι έχω ανταλλάξει μαζί του πάνω από 5 αράδες τόσα χρόνια έχει ένα ύφος στο γραπτό,σχεδόν σε όποιο θέμα τον έχω πετύχει, που για κάποιο λόγο έχω ξεχωρίσει κ σχεδόν πάντα με έβαζε στο τρυπάκι να σκέφτομαι τι σοι άνθρωπος θα ήταν από κοντά αυτό το παλουκάρι.
volos27 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Θελω τωρα να μου πειτε που ειναι ο freedubus,δεν τον ηξερα μεχρι πριν λιγο,διαβασα τι εχει γραψει κ απαιτω να τον βρειτε αλλιως να κλεισει το φορουμ,παω να αλλαξω κ τις απαντησεις μου στο μεγαλη ιστορικη προσωπικοτητα,τρισμεγιστος,επικος,10000 χρονια μπροστα,ο μοναδικος που μπορει να λεγετε μεγας τι εχει γραψει ο ανθρωπος,καντε το εικονα ,πολυκατοικια κ μπαλκονια γεματα αμμο Ναι ρε αυτό θα κάνω. Άστους να κουρεύονται. Μαλάκες αθηναίοι, αρουραίοι των πολυκατοικιών. Παλιά είχε βουλώσει ξανά η αποχέτευση στο σπίτι που έμενα και όλοι κατηγορούσαν εμένα τον πτωχό φοιτητή οτι την έκανα τη μαλακία. Άφησαν 3 μέρες την αποχέτευση βουλωμένη να πούμε, χέζαμε στο μπαλκόνι στην άμμο σαν τα γατιά, και τελικά αποδείχτηκε οτι μια βλαμμένη γριά που έμενε δίπλα μου είχε ρίξει σακούλα μέσα στη λεκάνη. Τώρα θα πάρω το αίμα μου πίσω 1
Pokemon640 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 προς το παρόν ο κλειδαράς mclein γιατί είναι ειλικρινής σε ότι γράφει 2
bedazzled Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Πάπιας και Στάβη. Όλη η cultίλα του Insomnia συμπυκνωμένη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις