benign Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Νομιζω δε trollαρε, απλα αγαπουσε λιγουλακι την Intel. Ηταν εξαιρετικος ανθρωπος και πολυ γνωστης, και νεο παιδι μαλιστα,τον εχω στο Skype. Αλλα τον επιανε παροξυσμος με την intel και μερικες φορες γινοταν προσβλητικος με ατομα που διαφωνουσαν σε καποιες επιλογες του. Οπως και ο grimpr αν τον θυμουνται οι πιο παλιοι,ο οποιος εχει τρομερες γνωσεις αλλα ηταν οτι ο Δεινοσαυρος,αλλα με κοκκινο χρωμα. Και με αυτον ειμαστε φιλοι και γειτονες και τα λεμε.Θα βγουμε για καφε αυτες τις μερες. Η πλακα ειναι οτι αυτος αλλαξοπιστησε στο στρατοπεδο της intel τωρα. Αλλη μια μορφη ειναι ο Anorymous που απο τοτε που του χακαρα το PC δεν μπορει να ποσταρει στο ινσομνια. 2
alxlightning Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 μια φορά σε δίαιτα είχαν μικρύνει οι όρχεις μου λίγο , είχα κόψει τα λιπαρά τελείως χωρίς να το καταλάβω και με έλλειψη ύπνου κράσαρα την τέστο μου. Μου βγαίναν κάτι τσαχπινιές και μιλάμε φρίκαρα λέω τι έγινε μετατρέπομαι σε τοξοβόλο? έφαγα δυο πίτες γύρο και κάτι γλυκά και ξύπνησα το πρωί και οι όρχεις μου ήταν μεγάλοι σαν καμπάνες. Πάω για προπόνηση 110 πάγκος ουαου λέω , κοίτα τι κάνει ο γύρος γιαυτό συμβουλή αλλα στη δίαιτα μη τρως μόνο κρέας , πρέπει να τρως και καλά λιπαρά , καλό είναι να είσαι teampretty αλλα καλό είναι να είσαι και μάγκας κ καραμπουζουκλής. Αν ενδιαφέρεσαι να δυναμώσεις έλα μια βόλτα απο το fitness thread , θα βρεις άτομα που θα σε βοηθήσουν καλές γιορτές λιπαροαδυνατο σκουλικι θελω να γινω. θα περασω απ το θρεντακι σας να δω τι λετε χιχιχι αλλα δε θελω μυικη μαζα 1
Vapir Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 λιπαροαδυνατο σκουλικι θελω να γινω. θα περασω απ το θρεντακι σας να δω τι λετε χιχιχι αλλα δε θελω μυικη μαζα όχι ρε θα βγάλεις βυζιά 2
alxlightning Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 όχι ρε θα βγάλεις βυζιά λολ δε θελω. τωρα αν υπαρχει τροπος να πιασει τοπο το σκουατ και να φουσκωσει κι αλλο το κωλαρακι, καλοδεχουμενο
thomasG4 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 λολ δε θελω. τωρα αν υπαρχει τροπος να πιασει τοπο το σκουατ και να φουσκωσει κι αλλο το κωλαρακι, καλοδεχουμενο Έτσι θα γίνει το κωλαράκι. Ψήσου. NSFW(Not Safe For Work) 1
Vapir Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 με μυς φουσκώνει ο κώλος ρε , τι περιμένεις να κάνεις squat και να φουσκώσει ? με τι με αέρα? κ άντε κ φούσκωνε .. μια πραου κ πάνε τα gains χαχαχαχα 2
alxlightning Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 με μυς φουσκώνει ο κώλος ρε , τι περιμένεις να κάνεις squat και να φουσκώσει ? με τι με αέρα? κ άντε κ φούσκωνε .. μια πραου κ πάνε τα gains χαχαχαχα με μυες ειναι σκληρος και δε θελω, bubble butt ειναι το goal
Vapir Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 το bubble butt είναι με προσθετικά επικίνδυνα που συχνά σκάνεας το αφήσουμε όμως εδώ τώρα γιατι είμαστε offtopic και είναι ωραίο θέμα για να κλειδωθεί έτσι 2
SOADNICK Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Ηταν εξαιρετικος ανθρωπος και πολυ γνωστης, και νεο παιδι μαλιστα,τον εχω στο Skype. Αλλα τον επιανε παροξυσμος με την intel και μερικες φορες γινοταν προσβλητικος με ατομα που διαφωνουσαν σε καποιες επιλογες του. Οπως και ο grimpr αν τον θυμουνται οι πιο παλιοι,ο οποιος εχει τρομερες γνωσεις αλλα ηταν οτι ο Δεινοσαυρος,αλλα με κοκκινο χρωμα. Και με αυτον ειμαστε φιλοι και γειτονες και τα λεμε.Θα βγουμε για καφε αυτες τις μερες. Η πλακα ειναι οτι αυτος αλλαξοπιστησε στο στρατοπεδο της intel τωρα. Αλλη μια μορφη ειναι ο Anorymous που απο τοτε που του χακαρα το PC δεν μπορει να ποσταρει στο ινσομνια. Τον θυμαμαι τον δεινο, ειχε βοηθησει και μενα τοτε. Ιδια εποχη με τον stm00192 ηταν. 1
benign Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Παντως πολλοι επιφανεις insomniacs ειναι εδω της περιοχης,Πατησια,οπως η μορφαρα αναμεσα στους mod,Stormrain. 3
Dinos_12345 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Τον θυμαμαι τον δεινο, ειχε βοηθησει και μενα τοτε. Ιδια εποχη με τον stm00192 ηταν.Stm θεός επίσης, πολύ εξυπηρετικός. Πάλι ωραίος ήταν ο RedOdin7 που ποσταρε κάτι φαγητά τα βραδιά στα status.
SOADNICK Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Stm θεός επίσης, πολύ εξυπηρετικός. Πάλι ωραίος ήταν ο RedOdin7 που ποσταρε κάτι φαγητά τα βραδιά στα status. aka anorymous
Προτεινόμενες αναρτήσεις