Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομιζω δε trollαρε, απλα αγαπουσε λιγουλακι την Intel.

Ηταν εξαιρετικος ανθρωπος και πολυ γνωστης, και νεο παιδι μαλιστα,τον εχω στο Skype. Αλλα τον επιανε παροξυσμος με την intel και μερικες φορες γινοταν προσβλητικος με ατομα που διαφωνουσαν σε καποιες επιλογες του. :) Οπως και ο grimpr  αν τον θυμουνται οι πιο παλιοι,ο οποιος εχει τρομερες γνωσεις αλλα ηταν οτι ο Δεινοσαυρος,αλλα με κοκκινο χρωμα. Και με αυτον ειμαστε φιλοι και γειτονες και τα λεμε.Θα βγουμε για καφε αυτες τις μερες.

Η πλακα ειναι οτι αυτος αλλαξοπιστησε στο στρατοπεδο της intel τωρα. :devil:

Αλλη μια μορφη ειναι ο Anorymous που απο τοτε που του χακαρα το PC δεν μπορει να ποσταρει στο ινσομνια. :-D

• Like 2
Δημοσ.

μια φορά σε δίαιτα είχαν μικρύνει οι όρχεις μου λίγο , είχα κόψει τα λιπαρά τελείως χωρίς να το καταλάβω και με έλλειψη ύπνου κράσαρα την τέστο μου. Μου βγαίναν κάτι τσαχπινιές και μιλάμε φρίκαρα λέω τι έγινε μετατρέπομαι σε τοξοβόλο? έφαγα δυο πίτες γύρο και κάτι γλυκά και ξύπνησα το πρωί και οι όρχεις μου ήταν μεγάλοι σαν καμπάνες. Πάω για προπόνηση 110 πάγκος 

ουαου λέω , κοίτα τι κάνει ο γύρος 

γιαυτό συμβουλή αλλα στη δίαιτα μη τρως μόνο κρέας , πρέπει να τρως και καλά λιπαρά , καλό είναι να είσαι teampretty αλλα καλό είναι να είσαι και μάγκας κ καραμπουζουκλής. 

Αν ενδιαφέρεσαι να δυναμώσεις έλα μια βόλτα απο το fitness thread , θα βρεις άτομα που θα σε βοηθήσουν 

καλές γιορτές :D

λιπαροαδυνατο σκουλικι θελω να γινω. θα περασω απ το θρεντακι σας να δω τι λετε χιχιχι αλλα δε θελω μυικη μαζα

• Like 1
Δημοσ.

λιπαροαδυνατο σκουλικι θελω να γινω. θα περασω απ το θρεντακι σας να δω τι λετε χιχιχι αλλα δε θελω μυικη μαζα

όχι ρε θα βγάλεις βυζιά 

• Like 2
Δημοσ.

όχι ρε θα βγάλεις βυζιά 

λολ δε θελω. τωρα αν υπαρχει τροπος να πιασει τοπο το σκουατ και να φουσκωσει κι αλλο το κωλαρακι, καλοδεχουμενο

Δημοσ.

λολ δε θελω. τωρα αν υπαρχει τροπος να πιασει τοπο το σκουατ και να φουσκωσει κι αλλο το κωλαρακι, καλοδεχουμενο

Έτσι θα γίνει το κωλαράκι. Ψήσου.

NSFW(Not Safe For Work)

VAel8ug.jpg

• Like 1
Δημοσ.

με μυς φουσκώνει ο κώλος ρε , τι περιμένεις να κάνεις squat και να φουσκώσει ? με τι με αέρα? κ άντε κ φούσκωνε .. μια πραου κ πάνε τα gains χαχαχαχα

• Like 2
Δημοσ.

με μυς φουσκώνει ο κώλος ρε , τι περιμένεις να κάνεις squat και να φουσκώσει ? με τι με αέρα? κ άντε κ φούσκωνε .. μια πραου κ πάνε τα gains χαχαχαχα

με μυες ειναι σκληρος και δε θελω, bubble butt ειναι το goal

Δημοσ.

το bubble butt είναι με προσθετικά επικίνδυνα που συχνά σκάνε
ας το αφήσουμε όμως εδώ τώρα γιατι είμαστε offtopic και είναι ωραίο θέμα για να κλειδωθεί έτσι 

• Like 2
Δημοσ.

Ηταν εξαιρετικος ανθρωπος και πολυ γνωστης, και νεο παιδι μαλιστα,τον εχω στο Skype. Αλλα τον επιανε παροξυσμος με την intel και μερικες φορες γινοταν προσβλητικος με ατομα που διαφωνουσαν σε καποιες επιλογες του. :) Οπως και ο grimpr  αν τον θυμουνται οι πιο παλιοι,ο οποιος εχει τρομερες γνωσεις αλλα ηταν οτι ο Δεινοσαυρος,αλλα με κοκκινο χρωμα. Και με αυτον ειμαστε φιλοι και γειτονες και τα λεμε.Θα βγουμε για καφε αυτες τις μερες.

Η πλακα ειναι οτι αυτος αλλαξοπιστησε στο στρατοπεδο της intel τωρα. :devil:

Αλλη μια μορφη ειναι ο Anorymous που απο τοτε που του χακαρα το PC δεν μπορει να ποσταρει στο ινσομνια. :-D

Τον θυμαμαι τον δεινο, ειχε βοηθησει και μενα τοτε. Ιδια εποχη με τον stm00192 ηταν.

• Like 1
Δημοσ.

Τον θυμαμαι τον δεινο, ειχε βοηθησει και μενα τοτε. Ιδια εποχη με τον stm00192 ηταν.

Stm θεός επίσης, πολύ εξυπηρετικός. Πάλι ωραίος ήταν ο RedOdin7 που ποσταρε κάτι φαγητά τα βραδιά στα status.
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...