Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσφατα ενημερωθηκα για εναν νεο update των windows 10 στο οποιο προστεθηκαν νεα metro apps και εγιναν βελτιωσεις. Απο οτι καταλαβα ομως απο πολλους, το νεο update ηρθε με πολλα προβληματα. Εγω προσωπικα τις τελευταιες μερες αντιμετωπιζω το εξης προβλημα:

Ενω ολα ειναι οκ , ξαφνικα σταματαει ο ηχος και η αναπαραγωγη βιντεο. Αυτο συμβαινει παντου, απο την αναπαραγωγη ενος αρχειου μεχρι την αναπαραγωγη βιντεο στο ιντερνετ (facebook, youtube κτλ). Το youtube μαλιστα ενω εδειχνε οτι φορτωνε το βιντεο (πραγμα που δεν εγινε ποτε) εμφανισε ενα μηνυμα που εγραφε: Αν η αναπαραγωγη δεν ξεκινησει συντομα, δοκιμαστε να επανεκκινησετε τη συσκευη σας. Το θεμα ειναι ομως οτι οταν κανω restart μετα απο λιγο ξαναεμφανιζεται το προβλημα. Και ηχο δεν εχω καθολου. Ανοιγω τον μεικτη και δεν μου εμφανιζει τα χαρακτηριστικα ''κυματα'' του ηχου. Υπαρχει τροπος να διορθωθει το προβλημα?

*Με τους drivers δε νομιζω να εχω θεμα επειδη ειναι ολοι ενημερωμενοι.

Δημοσ.

και εγω εχω τα 10 καλα πανε, τωρα τα εβαλεςτα 10 και με το που τα εβαλές αρχισε να εχει προβλημα ο ηχος η με καπια ενημερωση αυτο εγινε μετα απο τηνε νημερωση των 10? ?
παρατηρησες τπτ  οταν πρωτομπηκες στα 10 αν εκανε ενημερωσεις σε αλλα προγραματα ο υπολογυστης? για παραδειγμα εμενα εμφανισε για τη καρτα γραφικων μονο
ενημερωσεις τα 10 κανουν αυτοματα, δεν ειναι οπως τα παλια , εμενα μεχρι στιγμης καλα πανε τα 10 ασχετα οτι ακομη τωρα τα ψαχνω για ολες τις ρυθμισεις,  και πανω κατω λαθοι θα γινονται μεχρι να τα μαθει ο κοσμος.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ειχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα με τον ήχο ο οποίος σταματούσε μετάαπό δύο τρία λεπτά.Διορθώθηκε.Πήγαινε στο εικονίδιο μεγαφώνου κάνε δεξί κλίκ στισ συσκευές αναπαραγωγής κανε κλίκ πήγαινε στο ηχεία κάνε διπλί κλίκ και στην επιλογή για προχωρημένους επέλεξε 24bit 44100HZ.Κάνε επανεκκίνηση και πιστεύω να σου δουλέψει όπως στους περισσότερους που είχαν το ίδιο πρόβλημα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...