Προς το περιεχόμενο

Meizu M2 Note Review

Perambulator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για την καμερα θα διαφωνησω. Ειναι πολυ ικανοποιητικη και σαφως (πολυ) καλυτερη απο κινητα ιδιας κλασης.

Ακολουθει spoiler με φωτο, τραβηγμενη τη πρωτη μερα που το πηρα και απογευματινη ωρα, λιγο πριν δυσει ο ηλιος. Παρατηρηστε φωτεινοτητα και ποσο καθαρα διακρινονται αρκετα πραγματα, οπως οι πινακιδες των γιατρων και σχετικα καθαρα η πινακιδα του κοκκινου αυτοκινητου.

P50921-191528.jpg

Επισης, στο θεμα μπαταριας εχει καλυτερη αυτονομια ακομα και απο το Xiaomi Redmi Note 2. Θα ποσταρω screenshot απο gsam μολις μπορεσω.

Χαρακτηριστικα: με μια φουλ φορτιση και οταν εφτασε το 25% εχει ηδη δωσει screen on time 6 ωρες.

Τέλος, στα μεγαλυτερα συν της Flyme (που λατρεψα και πιστευω δυσκολα θα επιλεξω άλλο UI) ειναι το SmartTouch, δλδ μια κουκιδα πανω στην οθονη που ουσιαστικα ακυρωνει το όποιο κουμπι φυσικο ή οχι των android κινητων και μεταξυ άλλων επιτρεπει την αμεση μεταπηδηση μεταξυ διαφορων εφαρμογων.

Επεξ/σία από mary
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

To καλύτερο κινητό απο Skroutz, κάτω απο €200. Το πήρα πριν κανα 3μηνο απο my24shop για τη γυναικα μου και το γλυκοκοιτάω ασταμάτητα. ΜΗΔΕΝΙΚΑ προβλήματα, και απο τα λίγα 5.5" που μπορώ κάπως να χειριστώ με το ένα χέρι. Χωρίς να είναι μικρό, το κόψιμο του βοηθάει πολύ στο κράτημα με το ένα χέρι.

Το Flyme όσο ομορφο και αν είναι, δεν το παλεύω με τίποτα, κατα τα άλλα άψογο

Να προτιμησω αυτο ή το Xiaomi Redmi Note 2 ???

εγω πηρα πριν 2 μηνες το xiaomi redmi note 2 με μια αρχικη επιφυλαξη και πλεον δεν το αλλαζω.

οποιος γνωστος μου το εχει δει , το εχει παραγγειλει...

το θεωρω πολυ VFM κινητο...

δεν παιζω παιχνδιια απλα μιλαω πολυ skype στη δουλεια και σερφαρω ιντερνετ. εψαχνα ενα κινητο που να κανει 3-4 δουλεις ταυτοχρονα και να μη κολλαει και δεν το μετανοιωσα για την επιλογη.

Τέλος, στα μεγαλυτερα συν της Flyme (που λατρεψα και πιστευω δυσκολα θα επιλεξω άλλο UI) ειναι το SmartTouch, δλδ μια κουκιδα πανω στην οθονη που ουσιαστικα ακυρωνει το όποιο κουμπι φυσικο ή οχι των android κινητων και μεταξυ άλλων επιτρεπει την αμεση μεταπηδηση μεταξυ διαφορων εφαρμογων.

Προσωπικα πάντως το Flyme το προσπέρασα με συνοπτικές διαδικασίες πηγαίνοντας σε Nova Launcher.  To να μην εχω app drawer, πραγμα το οποιο ακυρώνει σε μεγάλο βαθμό και τις start screen, θεωρώ πως ειναι αρκετά ακυρο στο android.

Οι κινέζοι για κάποιο λογο πιστεύουν οτι ολοι θα θέλαμε κάτι που να μοιάζει με iphone, και ολες οι ρομ τους ειναι ιδιας λογικής.

Απο εκει και πέρα, το flyme το βρίσκω αρκετά παρεμβατικό πάνω στο android system. Σε καποια πράγματα τα οποια in original version ειναι πολυ καλά, αυτοι τα χουν κάνει σαν τα μουτρα τους ενώ δεν υπηρχε κανενας λογος να παρέμβουν.

Κατα τα λοιπά σαν ROM ειναι σταθεροτατη και μετα το πρωτο σετάρισμα δεν προκειτε να ξανασχοληθείτε.

Το θετικό ειναι οτι η Meizu δουλευει πάνω στις ρομ των κινητών της και δίνει τακτικά updates. 

@bubu: Δεν ξέρω κανενα κινητο το οποιο θα χτυπήσει σε γωνία και το τζάμι του θα επιβιώσει... Αν πέσει με τελείως ατυχή γωνία, τιποτα δεν γλυτώνει.

φιλαρακι μουτο πηρε απο τα public μετα απο δικη μου προτροπη 

Το εχω δοκιμασει κ εγω αρκετες φορες κ ειναι πραγματικα αριστο για τη τιμη του...

οσο για θηκη εχει το public θηκη με ζελατινα μαζι αλλα θα προτινα tempered glass που εχει κ το σκρουτζ με 10-12ε 

παιδια επειδη ενδιαφερομαι γιαυτο το κινητο,ξερει κανεις αν σηκωνει ανετα το hearthstone?

Επαιζα κομπλε hearthstone με το m1 note που ειναι πανω κατω ιδια κινητα,οποτε μια χαρα θα εισαι.

Καλησπερα το βρηκα στα 169 και λεω να το τσιμπισω να μην χασω την ευκαιρια αλλα εχω καποια ερωτηματα να κανω που θα ηθελα να μ απαντησετε:

Επειδη το ειδα στο Public ανοιχτο και το δουλευα λιγο θα ηθελα να μου πειτε οταν θελουμε να κλεισουμε τις ανοιχτες εφαρμογες πως το κανουμε αυτο ; Επισης το λειτουργικο θα αναβαθμιστη στην εκδοση 6.0 ;

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Εξαιρετικό κινητό. Το αγόρασε ένας φίλος ο οποίος έως τώρα χρησιμοποιούσε Samsung Galaxy Note 3 και έχει μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένος αναλογικά πάντα με το κόστος του.

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Αν δεν έχεις προσέξει το ποστ είναι περσινο.... Όλα τα κινεζομαγαζα το χουν κάτω από αυτήν την τιμη που στα 150 πλέον παίζει το metal το οποίο είναι καλύτερο

Αν δεν έχεις προσέξει το ποστ είναι περσινο.... Όλα τα κινεζομαγαζα το χουν κάτω από αυτήν την τιμη που στα 150 πλέον παίζει το metal το οποίο είναι καλύτερο

οκ ευχαριστω

• 1 μήνα μετά...

Συνεχειζει ομως να ειναι μια πολυ καλη επιλογη!

Αν και με σκληρο ανταγωνισμο πλεον.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...