Προς το περιεχόμενο

Meizu M2 Note Review

Perambulator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

καλό vfm έβγαλε με τα μ νοτε η μειζου πιστεύω

το m1 ήταν κ λίγο πιο δυνατο.

και σημαντικά πιο όμορφα απτα ξιαομι τα αντιστοιχα

είχα το νοτε1 eddy gordo,εύκολα πιο καλό σαν χρήση το μειζου,δεν λέω για επιδόσεις,αλλά θεματα ρομ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παντως το βιντεακι πιο πολυ επισημανε τα χαρακτηριστικα του και το εδειξε παρα review!
Ουτε για ποιοτητα οθονης ακουσα κατι ουτε για μπαταρια τπτ τρομερο(κανα screenshot ρε συ) ουτε καποιο camera sample!
Καλη προσπαθια απλα πες μας πιο αναλυτηκα για τα υπερ και τα κατα του κινητου!

Πατας παρατεταμενα το powerbutton κ κλεινει!

Ελεος ρε παιδια τι ειναι κινητα τπυ 2000 που καθε τρις κ λιγο σκαλωναν κ επρεπε να βγαλεις βαλεις μπαταρια?!

επειδη εμένα μου αρέσει να παίζω με custom rom και διάφορα τέτοια να σου πω ότι αν κολλήσει το παρατεταμένο power δε βοηθάει. Τωρα αν εισαι σε όλα κύριος με εργοστασιακή rom χωρίς root και πράγματι δε κολλάει πάω πάσο. Το δικό μου κινητό έχει μείνει σε 4.4 εργοστασιακό ενώ παίρνει ανετα 6 σε cyanogen. 2gb ram εχει και τετραπήρυνο. Μια φορά τη βδομάδα όμως θα κολλήσει αλλα μόνο έτσι εχω την τελευταία android.

καλό vfm έβγαλε με τα μ νοτε η μειζου πιστεύω

το m1 ήταν κ λίγο πιο δυνατο.

και σημαντικά πιο όμορφα απτα ξιαομι τα αντιστοιχα

είχα το νοτε1 eddy gordo,εύκολα πιο καλό σαν χρήση το μειζου,δεν λέω για επιδόσεις,αλλά θεματα ρομ

σε τι αναφερεσε οταν λες θεματα ρομ? Γιατι το εχω κοντα 9 μηνες, και εχω βαρεθει απο την σταθεροτητα του. 

• Like 1

Μετά από 1 μήνα χρήσης έχω να πω τα εξής:

Υπέρ:

• Πολύ όμορφο. Οι φωτογραφίες το αδικούν. Καλή ποιότητα κατασκευής.

• Πολύ καλή οθόνη (φωτεινότητα, χρώματα, μαύρο, αίσθηση κατά την αφή, δεν κάνει δαχτυλιές)

• Μικρά μπεζελς, κάθετε πολύ καλά στο χέρι για 5.5 ιντσες οθόνη.

• Το λογισμικό (flyme OS) είναι πάρα πολύ καλό, λειτουργικό, όμορφο και χωρίς lag. Η εφαρμογή security που έχει είναι πάρα πολύ καλή.

• Δεν μου έχει κολλήσει ούτε μια φορά ώστε να κάνω restart.

• Η μπαταρία πάρα πολύ καλή. Με νορμάλ-ελαφριά χρήση βγάζει 2 μέρες. Γυρνώντας το σε GSM από 4G έχω βγάλει και 3ήμερο.

• Το touch button μου άρεσε πολύ.

• Το Wifi καλό, υποστηρίζει και την μπάντα των 5GHz

• Το power button με βόλεψε πολύ εκεί που είναι

• Αξιοποιεί τα 2GB μνήμης στην προεγκατεστημένη εφαρμογή ίντερνετ (σε αντίθεση με το redme note που φορτώνει τις σελίδες κάθε φορά)

• Πολύ καλή τιμή.

• Νομίζω πως στην τελευταία έκδοση λογισμικού είναι έτοιμο ρουταρισμένο.

Κατά:

• Το ηχείο του δεν είναι καλό

• Το ακουστικό του επίσης δεν είναι καλό. Και εννοώ πως όταν μιλάς σε ακούει ο διπλανός σου. Για να μην συμβαίνει αυτό, θα πρέπει να χαμηλώσεις πολύ την ένταση και να πιέσεις το ακουστικό στο αφτί σου.

• Η Sdcard δεν μπορεί να διαμορφωθεί σε exFat οπότε ταινίες πάνω από 4GB ξεχάστε τες.

• Η κάμερα δεν είναι καλή. Μπορείς να τραβήξεις φωτογραφίες σε εξωτερικούς χώρους μέρα, αλλά για οτιδήποτε άλλο υπάρχει πρόβλημα. Το exposure συγκεκριμένα. Πατάς σε κάποιο σημείο της οθόνης για να προσαρμοστεί εκεί, και ενώ αρχικά λειτουργεί για 2 sec, επανέρχεται στο αρχικό. Επίσης πρέπει να έχεις πολύ σταθερό χέρι γιατί αλλιώς οι φωτό βγαίνουν Θολές (το shutter speed είναι πολύ χαμηλό στο auto) Αν κάνεις ρυθμίσεις στο manual, μπορείς να έχεις καλύτερο αποτέλεσμα αλλά δυστυχώς οι ρυθμίσεις δεν αποθηκεύονται οπότε πρέπει να γίνονται κάθε φορά. Επίσης καθυστερεί να ανοίξει η κάμερα αρκετά (και από lock screen). Παρόμοιο πρόβλημα έχει και το focus σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Γενικά αν κάποιος τραβάει πολλές φωτό θα του συνιστούσα να περιμένει μήπως τα προβλήματα αυτά λυθούν σε κάποιο firmware update ή software update, αλλά προσωπικά δεν είμαι πολύ αισιόδοξος..

• H οθόνη σπάει πολύ εύκολα και αλλάζει πολύ δύσκολα. Στο public θέλουν 180 ευρό για την επισκευή. Στο alibaba έχει με 25 ευρώ αλλά ξαναλέω οτι είναι μεγάλο μανίκι η αλλαγή της. Επίσης δεν πουλάνε πουθενά στην Ελλάδα screen protector. Και για θήκη επίσης πολύ δύσκολο, έχω βρει μόνο μια-δυο μέχρι στιγμής.

Ελπίζω να βοήθησα. 

• Like 5

paidia mporei kapoios na m pei pws mporw na kanw paraggelia apo e3wteriko ??

Μπες σε vickmall, honorbuy και άλλα συναφή e-μαγαζιά και παρήγγειλε. Στη συνέχεια ζητάς συγκεκριμένα πράγματα από το κατάστημα (δήλωση gift για τελωνείο, root κλπ), δες τα σχόλια στο κάτω μέρος της σελίδας εδώ:

http://www.vickmall.com/meizu-m2-note-note2-4g-lte-smartphone-16gb-flyme-4-5-octa-core-1-3ghz-dual-sim-5-5-inch-fhd-5-13mp-smartphone-grey.html

Για περισσότερες πληροφορίες (ως συνήθως) στη σχετική συζήτηση του myphone.

H οθόνη σπάει πολύ εύκολα και αλλάζει πολύ δύσκολα. Στο public θέλουν 180 ευρό για την επισκευή. Στο alibaba έχει με 25 ευρώ αλλά ξαναλέω οτι είναι μεγάλο μανίκι η αλλαγή της. Επίσης δεν πουλάνε πουθενά στην Ελλάδα screen protector. Και για θήκη επίσης πολύ δύσκολο, έχω βρει μόνο μια-δυο μέχρι στιγμής.

Συγνώμη πως το εννοείς σπάει πολύ εύκολα;Πόσο εύκολα δηλαδή;

Επίσης ενημερωτικά σου λέω ότι αν κοιτάξεις στο skroutz βρίσκεις καμία 10αρια θήκες-screenprotector-tempered glass.

η οθονη αλλάζει ευκολα αμα καταφέρει κανεις και την αποτελειώσει. Πιστολακι, ζεσταινεις, τραβας με βεντουζακι προσεκτικα....

Η κάμερα ειναι μια χαρά... για να μην πω παραπάνω απο μια χαρα. Μην ξεχνάτε οτι ειναι ενα midrange το οποιο το πληρώνετε χώμα.

Συγνώμη πως το εννοείς σπάει πολύ εύκολα;Πόσο εύκολα δηλαδή;

Επίσης ενημερωτικά σου λέω ότι αν κοιτάξεις στο skroutz βρίσκεις καμία 10αρια θήκες-screenprotector-tempered glass.

Μου έπεσε από ύψος μισού μέτρου και έσπασε στην γωνία.

Τα iphone στο παρελθόν τα κακομεταχειριζόμουν πολύ αλλά δεν έσπασα ποτέ οθόνη. Μπορεί να είναι τυχαίο περιστατικό αλλά πιστεύω πως η θήκη είναι απαραίτητη. 

Έχεις δίκιο για το screen protector, όταν είχα αγοράσει το κινητό δεν υπήρχαν αλλά βλέπω οτι τώρα έχει επιλογές.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...