Perambulator Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Μπορεί οι τιμές των ναυαρχίδων των μεγάλων κατασκευαστών να διατηρούν υψηλές τιμές και μάλιστα, να αυξάνονται ακόμη περισσότερο κάθε χρόνο, ωστόσο οι οικονομικές προτάσεις της αγοράς βελτιώνονται διαρκώς, μειώνοντας ολοένα και περισσότερο το χάσμα που υπάρχει αναφορικά με τις δυνατότητες ανάμεσα σε ναυαρχίδες και value for money συσκευές. Ιδιαίτερα αξιόλογες προτάσεις προσφέρουν συνήθως οι Κινέζοι κατασκευαστές, με τη Meizu να αποτελεί μία από τις καλύτερες επιλογές όταν πρόκειται για value for money συσκευές. Μάλιστα, η Meizu καλύπτει και τις ανάγκες όσων επιθυμούν κινητά με μεγάλες οθόνες. Έξι μόλις μήνες μετά την κυκλοφορία του M1 Note, η Meizu κυκλοφόρησε τον διάδοχό του, το M2 Note, το οποίο παρουσιάζεται βελτιωμένο σε πολλούς τομείς σε σχέση με τον προκάτοχό του και φυσικά, προσφέρεται σε συμφέρουσα τιμή. Όσον αφορά την εμφάνιση, το Meizu M2 Note σίγουρα δεν αποτελεί το πιο εντυπωσιακό κινητό που έχετε συναντήσει. Ωστόσο, ο σχεδιασμός είναι ικανοποιητικός κατά κύριο λόγο και μινιμαλιστικός, εφόσον η Meizu φαίνεται να προτιμάει σίγουρα βήματα και όχι τολμηρές κινήσεις. Η κατασκευή είναι unibody, γεγονός που θα δυσαρεστήσει ορισμένους, καθώς δεν είναι προσβάσιμη η μπαταρία της συσκευής. Αναμφίβολα όμως, η unibody κατασκευή καθιστά το κινητό όμορφο, καθώς συμβάλλει στον minimal σχεδιασμό που έχει προτιμηθεί. Site: Meizu M2 Note 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dchatz Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Κινητά χωρίς καπάκι μπαταρίας πρεπει να έχουν οπωσδήπωτε ενα κουμπί αποκοπής της απο την τροφοδοσία του κινητού ωστε αν κολλήσει να το ξαναξεκινάς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeremefico Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Έχω το mx5 και δεν έχει κολλήσει ποτέ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panosfiesta Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 αν κολλησει τι κανουμε? ειμαι ετοιμος να το παρω σημερα.....τι λετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
2.1Ohm Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Πατας παρατεταμενα το powerbutton κ κλεινει! Ελεος ρε παιδια τι ειναι κινητα τπυ 2000 που καθε τρις κ λιγο σκαλωναν κ επρεπε να βγαλεις βαλεις μπαταρια?! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panosfiesta Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 γενικα το προτινετε? το εχω βρει 150 ευρω ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TechnoState Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 γενικα το προτινετε? το εχω βρει 150 ευρω ! σύσταση strongly buy! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markos9 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Το πήρα πριν από μια βδομάδα από την προσφορά του e-shop στα 170 ευρό. είναι πάρα πολύ κάλο κινητό παιδιά! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnTehGreek Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Όσες φορές έχω πάει public τους τελευταίους μήνες έχω κολλήσει με το συγκεκριμένο τηλέφωνο. Απλά τρομερό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Spy Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Το εχω απο την προσφορα του public. Με πηρε απο τα wpμεσα σε μια μερα. Και το flyme με εκανε να ξεχασω τις πικρες στιγμες στο παλιο android. Εξαιρετο vfm. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sostos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Απλως , τελειο............ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anaisthitos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 πολυ καλο κομματι για τα λεφτα του, το ειχε και προσφορα στα public δεν ξερω αν το εχει ακομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lampros66 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Tο τσιμπας απο εδω:http://www.vickmall.com/meizu-m2-note-note2-4g-lte-smartphone-16gb-flyme-4-5-octa-core-1-3ghz-dual-sim-5-5-inch-fhd-5-13mp-smartphone-grey.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
calculator Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Πάρε xiaomi redmi note 3, παρά πολύ καλύτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basia1200 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Παιδιά αυτό ή τον προγονο του, το note1 που επίσης γράφονται πολύ καλά πράγματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα