Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω τραβήξει κάποιες φωτογραφίες με 2 διαφορετικά κινητά , είχα κατεβάσει και κάτι άλλες από το internet. Ξαφνικά κάνω format στο pc και από τότε δεν μου ανοίγουν οι φωτογραφίες.

Μου λέει : Windows photo Viewer cant open this picture because either Photo Viewer doesnt support this file format, or you dont have the latests updates to photo Viewer .

Windows 7 έχω. Δοκίμασα και σε άλλα 2 διαφορετικά pc με αλλα windows αλλα τίποτα. Έβαλα και ένα άλλο πρόγραμμα μήπως ανοίξει τις φωτογραφίες πάλι τίποτα.Τι παίζει?

Δημοσ.

καλησπερα,

προσπαθήσε να κανεις απο τις μνημες των κινητων που τραβηξες ανακτηση θα σου προτεινουν προγραμματα..

και μην κανεις φορματ στις μνημες  πριν απο αυτο σημαντικο

Δημοσ.

Τα κινητά που τράβηξα τις φωτός δεν τα χω πια, έχουν περάσει κάνα δυο χρονια. Πέρασα πριν λίγο και μια από αυτές στο κινητό μήπως με android την ανοίξει και στα win δεν τις ανοίγει λόγο μη αναβάθμισης των win που αποφεύγω να κάνω αλλα τίποτα.

Δημοσ.

Τα κινητά που τράβηξα τις φωτός δεν τα χω πια, έχουν περάσει κάνα δυο χρονια. Πέρασα πριν λίγο και μια από αυτές στο κινητό μήπως με android την ανοίξει και στα win δεν τις ανοίγει λόγο μη αναβάθμισης των win που αποφεύγω να κάνω αλλα τίποτα.

Άλλο πάλι και τούτο.

Και γιατί φοβάσαι να κάνεις φορμάτ; Τι θα πάθεις;

Κάνε κανονικά όλες τις αναβαθμίσεις.

Και βάλε το irfanview,

Δημοσ.

Το εβαλα το irfanview ,μου λέει : Unknown file format, empty/damaged file or file not found.  Είχα δοκημάσει και ένα άλλο πριν περίπου 2 βδομάδες και αυτό δεν τις άνοιγε. Σε περίπτωση που χαλάσανε λέω εγώ τώρα , πως γίνετε την μια στιγμή να είναι oκ και μετά από ένα format να χαλάσανε?

Δεν ξέρω πως το έβγαλες το συμπέρασμα οτι φοβάμαι να κάνω format. Καμία σχέση.

Δημοσ.

Έχω και εγώ παρόμοιο πρόβλημα θέλω να κατεβάσω φωτογραφίες απο κινητό SAMSUNG S5360 μέσω θύρας USB σε Windows 8.1 pro η σύνδεση γίνεται μέσω της  θύρας αλλά δεν μπορώ να βρώ πουθενά το κινητό στον υπολογιστή.

Δημοσ.

Το εβαλα το irfanview ,μου λέει : Unknown file format, empty/damaged file or file not found.  Είχα δοκημάσει και ένα άλλο πριν περίπου 2 βδομάδες και αυτό δεν τις άνοιγε. Σε περίπτωση που χαλάσανε λέω εγώ τώρα , πως γίνετε την μια στιγμή να είναι oκ και μετά από ένα format να χαλάσανε?

Δεν ξέρω πως το έβγαλες το συμπέρασμα οτι φοβάμαι να κάνω format. Καμία σχέση.

Ούπς, σόρυ! Για τις αναβαθμίσεις ήθελα να πω και όχι για φορμάτ (πως στο καλό το πέταξα αυτό; ). Κάνε κανονικά τις εμηνερώσεις στα 7άρια και μη φοβάσαι.

Φίλε, κάνε μια ακόμα προσπάθεια και βάλε το media info. Φόρτωσε μια εικόνα και πήγαινε Προβολή->κείμενο. Κάνε αντιγραφή όλες τις πληροφορίες και μετά επικόλληση σε μήνυμα.

Πολύ φοβάμαι όμως ότι τα αρχεία σου έχουν καταστραφεί, αλλιώς το irfan θα στις εμφάνιζε κανονικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φόρτωσες και το plugin?

Ναι το έχω βάλει το plug in

Ούπς, σόρυ! Για τις αναβαθμίσεις ήθελα να πω και όχι για φορμάτ (πως στο καλό το πέταξα αυτό; ). Κάνε κανονικά τις εμηνερώσεις στα 7άρια και μη φοβάσαι.

Φίλε, κάνε μια ακόμα προσπάθεια και βάλε το media info. Φόρτωσε μια εικόνα και πήγαινε Προβολή->κείμενο. Κάνε αντιγραφή όλες τις πληροφορίες και μετά επικόλληση σε μήνυμα.

Πολύ φοβάμαι όμως ότι τα αρχεία σου έχουν καταστραφεί, αλλιώς το irfan θα στις εμφάνιζε κανονικά.

Αυτό το πρόγραμμα δεν είμαι σίγουρος αν κατάλαβα καλά τι πρέπει να κανεις. Το έκανα προβολή ->κείμενο που μου είπες και απλά μου λέει το info του αρχείου δεν ανοίγει το αρχείο ή κάτι τέτοιο. Το δοκίμασα και με φωτογραφίες που δουλεύουν να τις διαλέξω ως προβολή -> κείμενο και πάλι το info του αρχείου μου έλεγε. Αν έπρεπε να κάνω τις φωτό debug που έχει μια επιλογή την έκανα και αυτή, έφτιαξε ένα άλλο αρχείο και πάλι δεν την ανοίγει.

Aν χάλασαν, έτσι απλά γίνετε αυτό? Δεν μου έχει ξανατύχει κάτι τέτοιο, κρίμα είχα και φωτός σε ταξίδια στο εξωτερικό που είχα πάει :(

Kαλές Γιορτές :)

Επεξ/σία από niksor
Δημοσ.

Το media info δεν είναι για να σου εμφανίσει τη φωτογραφία αλλά για να δούμε αν εμφανίζονται οι πληροφορίες της εικόνας. Θα πρέπει να σου εμφανίσει ποια μορφή έχει η εικόνα, το μέγεθος σε ύψος και πλάτος, το colorspase και άλλα τέτοια. Αν είναι από φωτογραφική θα πρέπει να σου έχει επιπλέον πληροφορίες όσον αφορά με ποιες ρυθμίσεις τραβήχτηκε η φωτογραφία και από ποια μηχανή.

Αν τα βγάζει όλα αυτά τότε ίσως να μπορεί να γίνει κάτι. Αν απλά βγάζει το όνομα του αρχείου και το μέγεθος τότε οι φωτογραφίες μάλλον είναι κατεστραμένες.

Δοκίμασε με κανένα εργαλείο επισκευής μήπως και μπορέσεις να ανακτήσεις τίποτα.

https://www.google.gr/search?q=jpeg+repair&oq=jpeg+repair&aqs=chrome..69i57j0l5.7600j0j7&sourceid=chrome&es_sm=93&ie=UTF-8

• Like 1
Δημοσ.

Ναι στο media info έβαλα κανονική φωτογραφία και μου έλεγε πολλές λεπτομέρειες , σε μια χαλασμένη μου έλεγε λίγα πράγματα. Κατέβασα ένα stellar phoenix jpeg repair και το file repair , τα δοκίμασα και τα δυο . Το πρώτο μου είπε failed tο repair , το άλλο είπε success αλλα δεν έκανε τίποτα :(

Θα δοκιμάσω και άλλα προγράμματα οταν έχω πιο πολύ ελέυθερο χρόνο μπας και...

Eυχαριστώ για τον χρόνο σου :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...