nikaki71 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 5,6?Ευχαριστω,δεν θα παρω...Ηδη το g4 μου,μου φαινεται παντοφλα και εχει πιαστει ο αντιχειρας μου!
arianos16 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Μπλα,μπλα,μπλα και φυσικά μπαταρία που δε θα βγάζει ούτε την ημέρα... Κάθε χρόνο τα ίδια...μεγαλώνουν αναλύσεις,πυρήνες,κάμερες κτλ και η μπαταρία στάσιμη... Δεν ξέρω τι λες εσύ αλλά εμένα το G4 καθημερινά με LTE-GPS-Φωτεινώτητα τέρμα και να δουλεύει μόνιμα το κινητό με βγάζει όλη την μέρα απροβλημάτιστα. Υπέροχο γενικά το κινητάκι την αγάπησα την LG. Βουρ για G5 λοιπόν!!
tsilitheo1 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Ο Snapdragon 820 δεν θα ήταν αποκλειστικότητα της Samsung μέχρι να βγει το S7 ή και λίγο μετά; Το S7 αναμένεται στην αρχή του πρώτου τριμήνου του 2016; Δεν θα εγκατέλειπαν τις αναλύσεις 2560x1440 όλοι εκτός από τη Sony για λόγους κατανάλωσης; Κατα τ΄ άλλα... 5.6"; Σύμφωνα με την πηγή λοιπόν, οι εταιρείες θα δώσουν έμφαση στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας από την οθόνη, καθώς και στη βελτίωσή της με σκοπό να χρησιμοποιείται ευκολότερα υπό το φως του ήλιου. Οι βελτιώσεις αυτές αφορούν τις οθόνες 1440p που θα ενσωματώνουν πιθανότατα οι επόμενες ναυαρχίδες της LG και της Samsung.Σουπαρεθεσα το κειμενο απο το επιμαχο αρθρο....... Για 4k μιλουσαν...
vrwmiaris Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Αφαιρούμενη μπαταρία, ράδιο, micro sd και πουλάμε το νεφρό μας για να το πάρουμε day 1 1
dinko Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 To LG G4 με το Android 6 πλέον μου βγάζει τη μέρα άνετα και το λιώνω στη χρήση και στο ίντερνετ. Δεν νομίζω οτι η μπαταρία είναι το θέμα πια. Εγώ θα έλεγα το σχήμα και το βάρος του κυρίως με ενοχλούν. 1
jimex Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 G Pay, Samsung Pay, Apple Pay, Google Pay. Ελεος ρε θα θέλουμε διαφορετικό τηλέφωνο για καθε κατάστημα. Συμφωνείστε σε ενα πρότυπο Αυτό που θα προτείνουν mastercard και visa που σίγουρα θα γίνεται δεκτό από όσους δέχονται τις αντίστοιχες κάρτες. Τώρα η LG και με το market share που έχει παγκοσμίος να πετύχει σε τέτοιου είδους υπηρεσία δύσκολο...
Black Demis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 To LG G4 με το Android 6 πλέον μου βγάζει τη μέρα άνετα και το λιώνω στη χρήση και στο ίντερνετ. Δεν νομίζω οτι η μπαταρία είναι το θέμα πια. Εγώ θα έλεγα το σχήμα και το βάρος του κυρίως με ενοχλούν. λογικά το δικό σου τροφοδοτείται από ενέργεια των άστρων... εγώ βγάζω γύρο στης ~3 ώρες με 4g browsing(όχι mobile sites) με 2 3 γραμμές σήμα και 85% 90% φωτισμό ο διπλανός με το αρχαίο g2 βγάζει στα ίδια πράγματα 6 ώρες και κάτι (εχω δει και 7 ώρες να βγάζει όταν εχει καλό σήμα!!)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα