Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπλα,μπλα,μπλα και φυσικά μπαταρία που δε θα βγάζει ούτε την ημέρα...

Κάθε χρόνο τα ίδια...μεγαλώνουν αναλύσεις,πυρήνες,κάμερες κτλ και η μπαταρία στάσιμη...

Δεν ξέρω τι λες εσύ αλλά εμένα το G4 καθημερινά με

LTE-GPS-Φωτεινώτητα τέρμα και να δουλεύει μόνιμα το κινητό με βγάζει όλη την μέρα απροβλημάτιστα.

Υπέροχο γενικά το κινητάκι την αγάπησα την LG.

Βουρ για G5 λοιπόν!!

Δημοσ.
Ο Snapdragon 820 δεν θα ήταν αποκλειστικότητα της Samsung μέχρι να βγει το S7 ή και λίγο μετά; 

Το S7 αναμένεται στην αρχή του πρώτου τριμήνου του 2016;

Δεν θα εγκατέλειπαν τις αναλύσεις 2560x1440 όλοι εκτός από τη Sony για λόγους κατανάλωσης;

Κατα τ΄ άλλα... 5.6";

Σύμφωνα με την πηγή λοιπόν, οι εταιρείες θα δώσουν έμφαση στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας από την οθόνη, καθώς και στη βελτίωσή της με σκοπό να χρησιμοποιείται ευκολότερα υπό το φως του ήλιου. Οι βελτιώσεις αυτές αφορούν τις οθόνες 1440p που θα ενσωματώνουν πιθανότατα οι επόμενες ναυαρχίδες της LG και της Samsung.Σουπαρεθεσα το κειμενο απο το επιμαχο αρθρο....... Για 4k μιλουσαν...

Δημοσ.

To LG G4 με το Android 6 πλέον μου βγάζει τη μέρα άνετα και το λιώνω στη χρήση και στο ίντερνετ. Δεν νομίζω οτι η μπαταρία είναι το θέμα πια. Εγώ θα έλεγα το σχήμα και το βάρος του κυρίως με ενοχλούν.

• Like 1
Δημοσ.

G Pay, Samsung Pay, Apple Pay, Google Pay. Ελεος ρε θα θέλουμε διαφορετικό τηλέφωνο για καθε κατάστημα. Συμφωνείστε σε ενα πρότυπο

Αυτό που θα προτείνουν mastercard και visa που σίγουρα θα γίνεται δεκτό από όσους δέχονται τις αντίστοιχες κάρτες. Τώρα η LG και με το market share που έχει παγκοσμίος να πετύχει σε τέτοιου είδους υπηρεσία δύσκολο...

Δημοσ.

To LG G4 με το Android 6 πλέον μου βγάζει τη μέρα άνετα και το λιώνω στη χρήση και στο ίντερνετ. Δεν νομίζω οτι η μπαταρία είναι το θέμα πια. Εγώ θα έλεγα το σχήμα και το βάρος του κυρίως με ενοχλούν.

λογικά το δικό σου τροφοδοτείται από ενέργεια των άστρων...

εγώ βγάζω γύρο στης ~3 ώρες με 4g browsing(όχι mobile sites) με 2 3 γραμμές σήμα και  85% 90% φωτισμό

ο διπλανός με το αρχαίο g2 βγάζει στα ίδια πράγματα 6 ώρες και κάτι (εχω δει και 7 ώρες να βγάζει όταν εχει καλό σήμα!!)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...