Ratata Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπερα ! Εβαλα τα windows 10 σε νεο συστημα και οταν προσπαθω να κανω install μου βγαζει την παρακατω εικονα . Καμια ιδεα ? Ευχαριστω
23Optimus Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 το παιχνιδι ειναι απο download? η το εχεις αγορασει? γιατι αν ειναι το πρωτο μου το χει κανει και σε μενα στα 7αρια με καποια παιχνιδια, δοκιμασε και αλλα παιχνιδια για να δεις και αθεντικα και κατεβασμενα
Ratata Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Αυθεντικα παιζει κανονικα απο το steam . Επισης προσπαθησα να κατεβασω το lol και μου βγαζει την παρακατω εικονα.
Euclides Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπερα ! Εβαλα τα windows 10 σε νεο συστημα και οταν προσπαθω να κανω install μου βγαζει την παρακατω εικονα . Καμια ιδεα ? Ευχαριστω Για το πρόβλημα αυτό, πήγαινε στο: Control Panel -> Clock, Language and Region -> Change Date, time, or number formats -> Administrative -> Change System Locale και βάλε τα Ελληνικά σαν γλώσσα για τα non-Unicode programs.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα