Προς το περιεχόμενο

Ποίο από τα 3 - Microsoft Lumia 640 XL vs Samsung Galaxy J5 vs Meizu m2 note

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Θέλω τη βοήθεια σας. Μου δίνει επιδότηση η wind 240€ για συσκευή και έχω καταλήξει σ΄ενα από αυτά τα τρία Microsoft Lumia 640 XL vs Samsung Galaxy J5 vs Meizu m2 note. 

Το ερώτημα είναι ποίο πιστεύετε ότι είναι καλύτερο. Με απασχολεί η καλή camera, η καλή μπαταρία και τα social media (να είναι γρήγορο λόγω δουλειάς). Χρήστης android χρόνια δεν έχω ξαναδοκιμάσει windows phone αλλά στην τιμή αυτή και στο περιορισμό που έχω δηλ. επιλογή απο wind - κατάστηματα public έχω καταλήξει σε αυτά ως τις πιο σοβαρές λύσεις ανάγκης και value for money κινητά και είμαι και διατιθεμένος να δοκιμάσω windows phone απλά κολλάω λίγο γιατί έρχεται μόνο σε 3g Ελλάδα το συγκεκριμένο.

Περιμένω και τις δικές σας απόψεις. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά όλους για τις απαντήσεις σας 

Δημοσ.

Μν το σκεφτεσαι καν Μ2 νοτε!

Απιστευτη οθονη πανεμορφο κινητο παρα πολυ γρηγορο με πολυ καλη καμερα!

Μν τα βαζεις τα αλλα καν στο τριλλημα

Παρτο και δν θα χασεις!

Ξεχασα να πω κ για την.μπαταρια του με 2 μερες σε φουλ.χρηση και πανω απο 5 ωρες on screen time!

Δημοσ.

Μν το σκεφτεσαι καν Μ2 νοτε!

Απιστευτη οθονη πανεμορφο κινητο παρα πολυ γρηγορο με πολυ καλη καμερα!

Μν τα βαζεις τα αλλα καν στο τριλλημα

Παρτο και δν θα χασεις!

Ξεχασα να πω κ για την.μπαταρια του με 2 μερες σε φουλ.χρηση και πανω απο 5 ωρες on screen time!

Παρε και καμια ανασα...!!! :-D
  • Like 1
Δημοσ.

Ειναι το αγαπημενο μ κινητο μεχρι τωρα σαν πακετο!

Ειχε τα παντα κ τελεια τιμουλα!

Ναι εννοειται δν συγκρινεται με flagships αλλα ηταν οτι επρεπε!

Κ περασαβ πολλα κινητα απο τα χερια μου(ειμαι λιγο."αρρωστος" οπως με αποκαλουν οι φιλοι μ)

Δημοσ.

Ειναι το αγαπημενο μ κινητο μεχρι τωρα σαν πακετο!

Ειχε τα παντα κ τελεια τιμουλα!

Ναι εννοειται δν συγκρινεται με flagships αλλα ηταν οτι επρεπε!

Κ περασαβ πολλα κινητα απο τα χερια μου(ειμαι λιγο."αρρωστος" οπως με αποκαλουν οι φιλοι μ)

Αυτο το καταλαβαμε....(με την καλη εννοια) :-P
Δημοσ.

Δινω και εγω +1 στο meizu m2 note.Το κινητο τα σπαει.Το αγορασα εδω και 1.5 μηνα περιπου και ειναι οτι καλυτερο.Οπως ειπαν η καμερα καλη..στο σερφαρισμα δεν μου εχει κολλησει ποτε..και η μπαταρια επειδη το τεσταρω απο την 1η μερα που το πηρα κραταει 2 μερες.Το μονο που εχω σαν παραπανο εγω ειναι οτι κανει μια μικρη παραμορφωση στον ηχο.

Δημοσ.

Tha parei tn flyOs 5.0!

Για το.λολλιποπ δν ειμαι σιγουρος δες σε ποια εκδοση βασιζεται η 5.0 γτ δν μπορω να το τσεκαρω!

Δημοσ.

Ξέρετε αν το Meizu m2 note θα πάρει αναβάθμιση σε 6.0 Marshmallow?  γιατί στα public το δίνουν με 5.1 Lollipop

Μη σε ενδιαφέρουν αυτά. Οι εκδόσεις Flyme να σε ενδιαφέρουν. 

Κατά τα άλλα από αυτά εννοείται το M2 Note (με μεγάλη διαφορά κιόλας από τα άλλα δυο). 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...