Barbara1980 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 καλημέρα και χρόνια πολλά Χρειαζόμαστε μια γραμμή τηλεφώνου για το σπίτι της μητέρας μου στην οποία θα παίρνουμε τηλέφωνο, δεν θα καλεί ποτέ οπότε δεν μας ενδιαφέρουν κάποια πακέτα ή προσφορές. Επειδή την βιαζόμαστε, να πάω ΟΤΕ και να ζητήσω γραμμή ή δεν θα μου δώσουν και θα πρέπει να κάνω συμβόλαιο; Κλήσεις δεν θα κάνει κανείς από εκεί παρά μόνο σε έκτακτη ανάγκη.
koystado Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 φυσικά και θα πρέπει να κάνεις συμβόλαιο 1
keravnos21 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Χωρις συμβολαιο δεν γινεται, σε δεσμευουν και μαλιστα τωρα υπαρχουν δεσμεύσεις των 18 και 24 μηνων όχι 12 που ηταν παλια.
adi32 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 καλυτερα ισως να παρετε ενα κινητο με καρτα για να μη μπλεξετε
Grey29 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Αν θέλετε σταθερό δεν το γλιτώνετε το συμβόλαιο. Αλλά αφού σας ενδιαφέρει μόνο το σταθερό και καμία άλλη υπηρεσία, καλύτερα αποφύγετε τον ΟΤΕ αφού "παραδοσιακά" είναι πιο ακριβός...
Orpheas1992 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 καλημέρα και χρόνια πολλά Χρειαζόμαστε μια γραμμή τηλεφώνου για το σπίτι της μητέρας μου στην οποία θα παίρνουμε τηλέφωνο, δεν θα καλεί ποτέ οπότε δεν μας ενδιαφέρουν κάποια πακέτα ή προσφορές. Επειδή την βιαζόμαστε, να πάω ΟΤΕ και να ζητήσω γραμμή ή δεν θα μου δώσουν και θα πρέπει να κάνω συμβόλαιο; Κλήσεις δεν θα κάνει κανείς από εκεί παρά μόνο σε έκτακτη ανάγκη. Απλη τηλεφωνικη γραμμη PSTN ζητας χωρις προγραμμα και δεν εχει δεσμευση, το κοβεις οποτε θες. Στον ΟΤΕ κοστιζει 15,25 € τον μηνα.
Barbara1980 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Υπάρχει κάποιο τηλέφωνο να ελέγξω αν μπορώ να βάλω τηλέφωνο από ΟΤΕ;
jkoukos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Απλη τηλεφωνικη γραμμη PSTN ζητας χωρις προγραμμα και δεν εχει δεσμευση, το κοβεις οποτε θες. Στον ΟΤΕ κοστιζει 15,25 € τον μηνα. Σωστά έτσι ακριβώς είναι, συν το εφάπαξ τέλος (36€) για την ενεργοποίηση της νέας γραμμής. Υπάρχει κάποιο τηλέφωνο να ελέγξω αν μπορώ να βάλω τηλέφωνο από ΟΤΕ; Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα στην τηλεφωνία, από οποιονδήποτε πάροχο. Το μόνο που χρειάζεται είναι να υπάρχει σύνδεση με καλώδιο της οικοδομής με το αστικό κέντρο της περιοχής. Για πληροφορίες στο 13888 ή σε τοπικό κατάστημα ΟΤΕ ή με την φόρμα online.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα