kjj Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2003 Παιδια το χρησιμοποιησα εχθες πρωτη φορα ,αλλα μου εβγαλε ενα μηνυμα οτι στο usb1 printer ισως δεν μπορεσει να αντιγραψει τους drivers....?(και ελεγε κατι... οτι αν θελω να το ρυθμισω απο advanced settings) Και διεκοψα την διαδικασια πριν καν ξεκινησει για ρωτησω πρωτα εσας αν σας ετυχε και πως λειτουργησατε. Επιπλεον, επειδη εχω δυο partitions, σε περιπτωση που κατι παει στραβα, και βαλω τα cd του ghost για να κανω επαναφορα, θα χαθει το αλλο partition?(αυτο που δεν εχω κανει backup με το ghost) Αν σας μπερδεψα, συγγνωμη... Smile_15:
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2003 Παιδια το χρησιμοποιησα εχθες πρωτη φορα ' date='αλλα μου εβγαλε ενα μηνυμα οτι στο usb1 printer ισως δεν μπορεσει να αντιγραψει τους drivers....?(και ελεγε κατι... οτι αν θελω να το ρυθμισω απο advanced settings)Και διεκοψα την διαδικασια πριν καν ξεκινησει για ρωτησω πρωτα εσας αν σας ετυχε και πως λειτουργησατε. Επιπλεον, επειδη εχω δυο partitions, σε περιπτωση που κατι παει στραβα, και βαλω τα cd του ghost για να κανω επαναφορα, θα χαθει το αλλο partition?(αυτο που δεν εχω κανει backup με το ghost) Αν σας μπερδεψα, συγγνωμη... Smile_15:[/quote'] Αυτο το μυνημα μου το εχει βγαλει κι εμενα κατι φορες αλλα χωρις προβλημα μετα. Για το αλλο που ρωτας οταν επεναφερεις σε ρωταει σε ποιο partition θελεις να μπει το Image.
kjj Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2003 Ευχαριστω!!! Να εισαι καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν πιστευω να υπαρχει προβλημα που δεν φορμαρεται ο σκληρος...ή θα ηταν καλυτερα πρωτα να τον φορμαρω και μετα να επανεκκινησω το pc και να βαλω τα norton cd;
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2003 ή θα ηταν καλυτερα πρωτα να τον φορμαρω και μετα να επανεκκινησω το pc και να βαλω τα norton cd; Δεν χρειαζεται καθολου !!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.