alexis.z Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 οποιος μπορει να βοηθησει... 1η-Εργασία_2015-16.pdf
Moderators Kercyn Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Άσκηση 1.1 (8 μονάδες)Χρησιμοποιώντας τις εντολές που είδαμε στο εργαστήριο, Θα βοηθούσα αλλά δυστυχώς έλειπα σ' εκείνο το εργαστήριο. 2
antbyron Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 οποιος μπορει να βοηθησει... Δηλαδή ζητάς να σου κάνουν την εργασία; 1
alexis.z Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 δεν ειναι δικη μου εμενα μου ζητησε βοηθεια ενας φιλος και σκεφτηκα οτι μπορει να βοηθησει καποιος απο εδω 1
Moderators Kercyn Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Για την άσκηση 1.1 δε νομίζω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα, μιας και τα προγράμματα που χρειάζεστε τα είπατε στο εργαστήριο. Για την 1.2 τώρα, η βοήθεια που σας παρέχει ο καθηγητής είναι πολλαπλάσια σε έκταση από την εκφώνηση και σας λέει ακριβώς πώς και τι να κάνετε. Αφήνωντας στην άκρη το γεγονός ότι η εργασία παραδίδεται μέχρι τις 20 Δεκέμβρη και ότι λέει ρητά ότι για απορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην κατάλληλη περιοχή του e-class, θες να μας πεις τι βοήθεια χρειάζεται ο "φίλος σου"; Αν δε μας πεις τι έχεις κάνει, πού κολλάς κλπ εγώ το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι μπήκες εδώ με την ελπίδα να σου δώσει κάποιος έτοιμη την άσκηση γιατί βαριέσαι ν' ασχοληθείς. 1
Dr.Fuzzy Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 οποιος μπορει να βοηθησει... Χλωμό σε κόβω... 1
alexis.z Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Αρχικα δεν ειναι για μενα αλλα και για μενα να ηταν δεν το εβαλα για να μου κανετε μεθηματα ηθικης ολοι εχουμε αντιγραψει η εχουμε παρει εργασιες απο αλλους καποια στιγμη,το εβαλα για οποιον εχει την καλη διαθεση να βοηθησει.
Moderators Kercyn Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 ολοι εχουμε αντιγραψει η εχουμε παρει εργασιες απο αλλους καποια στιγμη Ή και όχι. Ξαναρωτάω, θες βοήθεια ή θες κάποιον να στην κάνει; Γιατί απ' τη μία λες θέλω βοήθεια και πριν που σε ρώτησα τι βοήθεια θες δεν απαντάς. 2
alexis.z Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 οπως σου ειπα δεν ειναι για μενα μολις ρωτησα το παιδι και μ ειπε οτι η εργασια εχει παραδωθει αλλα δεν βγαζει λυσεις ο καθηγητης οποτε μου ειπε αν μπορω να βρω καπου λυσεις για να της εχει να της διαβασει στην εξεταστικη.
groot Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 ολοι εχουμε αντιγραψει η εχουμε παρει εργασιες απο αλλους καποια στιγμη Όχι. 5
DDevil Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 δεν ειναι δικη μου εμενα μου ζητησε βοηθεια ενας φιλος και σκεφτηκα οτι μπορει να βοηθησει καποιος απο εδω Με το αζημιωτο θα τον βοηθησεις φιλε? οποιος μπορει να βοηθησει... 1.1.1-> http://linux.about.com/library/cmd/blcmdl1_du.htm 1.1.3 -> ping www.google.gr http://linux.die.net/man/8/ping
alexis.z Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Ναι δεν παρω λεφτα...ευχαριστω ! 1
Dr.Fuzzy Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Ναι δεν παρω λεφτα...ευχαριστω ! ...ούτε λύση θα πάρεις πάντως..παρακαλούμε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα