Perambulator Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Η κινεζική εταιρεία κατασκευής smartphones Meizu ανακοίνωσε τα ποσοστά πωλήσεών της για το 2015. Συγκεκριμένα, η εταιρεία πούλησε πάνω από 20 εκατομμύρια smartphones καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς. Πρόκειται για αύξηση της τάξης του 350% σε σχέση με τις πωλήσεις της εταιρείας για το προηγούμενο έτος, κατά το οποίο πούλησε 4,4 εκατομμύρια συσκευές. Δεδομένης της φετινής αύξησης, θα περίμενε κανείς οι στόχοι της εταιρείας για το 2016 να είναι ακόμη υψηλότεροι. Εντούτοις, η ίδια η Meizu δήλωσε ότι στοχεύει να πουλήσει 25 εκατομμύρια smartphones μέσα στο 2016. Αξίζει να σημειωθεί ότι και άλλοι κινέζοι κατασκευαστές smartphones όπως η Huawei και η Xiaomi σημείωσαν υψηλά ποσοστά πωλήσεων για το 2015. Για την ακρίβεια, η Huawei ξεπέρασε τα 100 εκατομμύρια συσκευών, ενώ η Xiaomi αναμένεται να ξεπεράσει τα 73 εκατομμύρια μέχρι το επίσημο τέλος του έτους, ένα ποσοστό που δεν απέχει πολύ από τον στόχο των 80 εκατομμυρίων που είχε θέσει στις αρχές του έτους. Site: GSMArena
tzioros Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Καλες οι πωλησεις αλλα καμια αναβαθμιση θα παιξει????
pcos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 δεν γνωριζω τι γινεται με τα κινεζικα κινητα. το πρωτο μου σμαρτφον ηταν Huawei και σε ενα χρονο τα εφτυσε, μετα πηγα σε sony kai samsung. ελπιζω οι κινεζικες εταιρειες να εχουν φτασει σε ποιοτητα τη samsung-sony. Και τι εννοω ποιοτητα, να δουλευει το κινητο απροβληματιστα μετα απο χρονια και να μην σπασει αν πεσει 1-2 φορες κατω. μπορει οι εταιρειες να φτιαχνουν κινητα για 1-2 χρονια μονο ,αλλα δεν σημαινει οτι εμεις οι καταναλωτες πρεπει να το δεχτουμε!
SIP1995 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Καλες οι πωλησεις αλλα καμια αναβαθμιση θα παιξει???? Έχει σε beta αν δε κάνω λάθος μια νέα έκδοση.... αλλά το πότε θα βγεί, είναι άγνωστο.
SIP1995 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 δεν γνωριζω τι γινεται με τα κινεζικα κινητα. το πρωτο μου σμαρτφον ηταν Huawei και σε ενα χρονο τα εφτυσε, μετα πηγα σε sony kai samsung. ελπιζω οι κινεζικες εταιρειες να εχουν φτασει σε ποιοτητα τη samsung-sony. Και τι εννοω ποιοτητα, να δουλευει το κινητο απροβληματιστα μετα απο χρονια και να μην σπασει αν πεσει 1-2 φορες κατω. μπορει οι εταιρειες να φτιαχνουν κινητα για 1-2 χρονια μονο ,αλλα δεν σημαινει οτι εμεις οι καταναλωτες πρεπει να το δεχτουμε! Προσωπικά θεωρώ τις Xiaomi, Meizu καλύτερες από τη Huawei.... 4
mertaghon Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Προσωπικά θεωρώ τις Xiaomi, Meizu καλύτερες από τη Huawei.... νομίζω πως δεν χωρα αμφιβολία για αυτό. πολύ ευχάριστο το λειτουργικο flyme. ενα bug μονο ,ενοχλητικο ,εχω τοσους μηνες.. και δεν εχω και τρελο drain που χα περυσι με xiaomi,μιλαω για προβλημα στη ρομ,οχι λογω εφαρμογης
fallen_angel82 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Αγόρασα πρόσφατα για δώρο στην κοπέλα μου ένα Meizu M2 Note ως μια συσκευή "μύησης" στο Android. Δεν περίμενα να είναι τόσο καλό το κινητό. Έχω το LG G2 και θα μπορούσα άνετα να το συγκρίνω με αυτό. Meizu ή Xiaomi είναι πολύ πιθανό να είναι το επόμενο κινητό μου! 1
spgkolem Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 δεν γνωριζω τι γινεται με τα κινεζικα κινητα. το πρωτο μου σμαρτφον ηταν Huawei και σε ενα χρονο τα εφτυσε, μετα πηγα σε sony kai samsung. ελπιζω οι κινεζικες εταιρειες να εχουν φτασει σε ποιοτητα τη samsung-sony. Και τι εννοω ποιοτητα, να δουλευει το κινητο απροβληματιστα μετα απο χρονια και να μην σπασει αν πεσει 1-2 φορες κατω. μπορει οι εταιρειες να φτιαχνουν κινητα για 1-2 χρονια μονο ,αλλα δεν σημαινει οτι εμεις οι καταναλωτες πρεπει να το δεχτουμε! Κλείνω 2 χρόνια με το xiaomi hongmi.Λειτουργεί απροβλημάτιστα,αλλά λόγω της ενασχόλησής μου στο troubleshooting,καθώς 2-3 φορές μέσα σε 2 χρόνια το ήθελε το φλασάρισμά του.Πάλι καλά που η miui έχει μεγάλη ελληνική κοινότητα...Από ποιότητα υλικών κ hardware,τα χει πάει καλά,πολλές τούμπες και είναι κομπλέ.Ελπίζω πλέον να έχουν βελτιωθεί και στην απρόσκοπτη-συνεχή out of the box λειτουργία οι Κινέζοι γιατί έχω καλή εμπειρία και τους έχω στα υπ'όψην. 1
k33theod Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ έχω το huawei g7 μέχρι σήμερα σχεδόν 2 χρόνια δεν έχει κανένα πρόβλημα. Δεν κόλλησε πότε. Μην το ματιασσω. 2
aking Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Xiaomi mi note pro έχω και κλαιωω!!δν υπάρχουν λόγια... Πρώην κάτοχος iphone 6plus/s6/s6 edge kai note mexri to note 4edge.κανένα μέτρο σύγκρισης πουθενά!!
pitch76 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Μόλις παρέλαβα το Meizu metal. Πάρα πολύ καλό κινητό . Με είχαν φοβίσει διάφοροι για το ότι έχει YunOs αλλά τελικά το Flyme 5 πετάει. Τέλειο φινίρισμα. Σε όποιους λέω ότι μου κόστισε 210 ε δεν το πιστεύουν με τίποτα !
TechnoState Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 νομίζω πως δεν χωρα αμφιβολία για αυτό. πολύ ευχάριστο το λειτουργικο flyme. ενα bug μονο ,ενοχλητικο ,εχω τοσους μηνες.. και δεν εχω και τρελο drain που χα περυσι με xiaomi,μιλαω για προβλημα στη ρομ,οχι λογω εφαρμογης ...τι πρόβλημα έχεις ακριβώς??? Ποια συσκευή έχεις και ποια rom/flyme φοράς??
Beerloah Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Μπράβο στη Meizu. Έλα να ανεβαίνει ο ανταγωνισμός!
Molar Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Meizu, xiaomi μακράν οι καλύτερες κινεζικές εταιρείες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα