Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση για το πρόβλημα που έχω στον υπολογιστή μου με τα Windows 10

καταρχάς το pc μου

CPU:AMD FX6300

GPU:GTX960

MOTHERBOARD:MSI 970a g46

SSD:KINGSTON 120GB

RAM:G.SKILL F3-12800CL9D-8GBXM 8GB (2X4GB)

Το πρόβλημα λοιπόν που έχω είναι το εξής..είχα τα Windows 8.1 και μου έρχεται η ειδοποίηση για την αναβάθμιση στα 10ρια την κάνω λήψη την εγκαθιστώ και μετά από κάποια ώρα που δουλεύει το pc παγώνει τελείως του κάνω επανεκκίνηση μόλις δουλέψει πάλι έχω το ίδιο πρόβλημα...τα διέγραψα και έβαλα πάλι τα 8.1 και το pc δούλευε μια χαρά..μετά από λίγο καιρό τα βρήκα στο ίντερνετ και τα ξαναέβαλα και είχα πάλι το ίδιο πρόβλημα...και απο τότε εχω μείνει και δουλεύω στα 8.1

τι μπορεις να φταιει και να μου το κανει αυτο ??

Δημοσ.

για τα 10 εχω ακουσει οτι ειναι για υπολογυστες 2012 χρονολογιας και μετα, βασικα υπολογυστες hardware 2012 και μετα ,,τα δικα σου μου κανουν για πολυ καινουργια, μεινε στα 8 παλι
πιστευω, μπορει κατι να μην ειναι συμβατο αλλα πραγμα απιθανο, μηπως εχεις αφησει τιποτα  χωρις ενημερωση για παραδειγμα drivers gpu?  

Δημοσ.

Πολλά μπορούν να φταίνε.

Για να κάνεις troubleshooting, θα πρέπει να μελετήσεις τα critical errors που καταγράφονται στο administrative event log, και με το google βοηθό να ψάξεις να βρεις το τι φταίει και το πως διορθώνεται.

Εναλλακτικά, και επειδή ο κύριος ύποπτος είναι η motherboard, πήγαινε στο forum της MSI και είτε ψάξε να δεις αν κάποιος με την ίδια motherboard είχε το ίδιο πρόβλημα και πως το έλυσε, είτε άνοιξε δικό σου thread.

Από μια πρόχειρη ματιά που έριξα, πολλοί με την δική σου motherboard τρώνε παγώματα όταν παίζουν παιχνίδια.

Η λύση που φαίνεται να δούλεψε σε κάποιους είναι αυτή:

Disable Windows 10 Game DVR:   

1. Open the Xbox App.
  2. Head for settings (log in if you haven't already and click on the cog wheel icon on the left)
  3. Click 'Game DVR'
  4. Switch off 'Record game clips and screenshots using Game DVR''
Δημοσ.

εμεις παντως στη μαηκροσοφτ συνιστουμε απγκρεηντ μεσω ινσταλεησιο μιντια σε ISO απο τη σελιδα μας και οχι μεσω του απγκρεη γουηζαρντ. επισης να μην υπαρχει αντιβαηρους η αντιμαλγουερ σοφτγουερ κατα την αναβαθμιση και τη δημιουργια του ινσταλεησιο μιντια.

κλιν ινστωλ μπορει να σου λυσει τα προβληματα

Δημοσ.

εμεις παντως στη μαηκροσοφτ συνιστουμε απγκρεηντ μεσω ινσταλεησιο μιντια σε ISO απο τη σελιδα μας και οχι μεσω του απγκρεη γουηζαρντ. επισης να μην υπαρχει αντιβαηρους η αντιμαλγουερ σοφτγουερ κατα την αναβαθμιση και τη δημιουργια του ινσταλεησιο μιντια.

Έλεος ρε φίλε με την αγγλική ορολογία γραμμένη με ελληνικές λέξεις. Το κάνεις επανελημμένως. Μάθε να μην βαριέσαι το alt+shift.

• Like 4
Δημοσ.

Έλεος ρε φίλε με την αγγλική ορολογία γραμμένη με ελληνικές λέξεις. Το κάνεις επανελημμένως. Μάθε να μην βαριέσαι το alt+shift.

δεν καταλαβαινω το προβλημα

• Moderators
Δημοσ.

δεν καταλαβαινω το προβλημα

Ενας απο τους ορους χρησης του forum ειναι ο παρακατω:

• Να εκφράζονται σαφώς, ευπρεπώς και ευανάγνωστα και να δίνουν περιγραφικούς τίτλους στα θέματα

Η χρηση ελληνικ-ish δεν ειναι ο πλεον ευαναγνωστος τροπος εκφρασης. Θα σε παρακαλεσω να χρησιμοποιεις ειτε την ελληνικη ειτε την αγγλικη ορολογια οπου αυτο ειναι εφικτο, προκειμενου τα posts σου να εχουν τον καλυτερο δυνατο αντικτυπο στα αλλα μελη του forum.

/back on-topic

• Like 4
  • Moderators
Δημοσ.

λολ

Να πω οτι δεν σε προειδοποιησα ή οτι δεν σε εχει προειδοποιησει κ αλλος moderator για τον συγκεκριμενο τροπο γραφης..

Λολ λοιπον, τα λεμε μετα την πρωτοχρονια και χωρις προειδοποιησεις απο δω και περα ;)

/offtopic over

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα φίλε μου. Κάθε φορά που έβαλες τα 10αρια ήταν με το γνωστό update ή έχεις δοκιμάσει και με clean install; (δηλαδή φορμάτ και εγκατάσταση σε "καθαρό" δίσκο; ).

Προσωπικά, έχω δει αρκετά λάπτοπ με πρόβλημα μετά από update στα 10 (τα οποία κλήθηκα να "επισκευάσω") αλλά κανένα με κολλήματα τελείως μέχρι πριν λίγο καιρό που συνέβει και αυτό. Οπότε εγώ θα σου πρότεινα να κάνεις clean install αν δεν έχεις ήδη κάνει. :)

Έδιτ: ξέρω πως δεν πρόκειται για λάπτοπ

Επεξ/σία από Demon Lord
Δημοσ.

Χμμμμ εγώ που έκανα clean install με iso που κατέβασα από το λογισμικό που έχει η MS δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα και είχα malwarebytes και το free avira να τρέχουν σε real time.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

λοιπον εκανα ενα update το bios και αρχισε και δουλευε κανονικα τωρα 2-3 μερες ηταν ολα κομπλε...και σημερα εκει που επαιζα μου παγωνει το pc του κανω rr παιζω λιγο παλι το ιδιο αυτο γενικα μου το εκανε 3 φορες...σκεφτομαι να ξαναγυρισω στα windows 8.1 η να αλλαξω μητρικη...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για τα 10 εχω ακουσει οτι ειναι για υπολογυστες 2012 χρονολογιας και μετα, βασικα υπολογυστες hardware 2012 και μετα ,,τα δικα σου μου κανουν για πολυ καινουργια, μεινε στα 8 παλι

πιστευω, μπορει κατι να μην ειναι συμβατο αλλα πραγμα απιθανο, μηπως εχεις αφησει τιποτα  χωρις ενημερωση για παραδειγμα drivers gpu?  

Εμένα το pc μου που είναι 5ετίας, μια χαρά μου κάθονται και χωρίς προβλήματα τα windows 10. Ήμουν και insider απ τον Φεβρουάριο. 

Επεξ/σία από UsualSuspect__
offtopic deleted
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...