VagXal Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Καλημέρα παιδιά.. Θα ήθελα να με βοηθήσετε στην επιλογή ενός πληκτρολογιου.. Κυρίως για gaming.. Και κάτι οικονομικό.. Δηλαδή κάτι value for money..αγορά και από Amazon δεκτή.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
SakafliaC Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Πόσα χρήματα δίνεις? Το οικονομικό για τον καθένα μπορεί να σημαίνει κάτι διαφορετικό.
VagXal Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Είναι μέχρι και τα 30 βαριά 40..δεν θέλω κάτι extreme απλά να έχει φωτιζομενα πλήκτρα κ λίγο καλή αίσθηση.. Edit:πήρα και αυτόhttp://www.e-shop.gr/natec-nmg-0527-genesis-gx68-professional-laser-3400dpi-gaming-mouse-black-red-p-PER.572251
SakafliaC Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Site: Sharkoon Site: Thermaltake Απλά μιας και το θες για gaming γιατί δε μαζεύεις λίγα χρήματα να πάρεις ένα μηχανικό να το ευχαριστηθείς?
VagXal Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Κάποια χρήματα υπάρχουν απλά δεν ήθελα να τα διαθεσω για πληκτρολόγιο.. Αλλά από ότι βλέπω είναι μονόδρομος και βολεύει.. Τότε ας ανεβουμε στα 50..για αυτό εδώ τι λες;http://www.skroutz.gr/s/4288890/Gigabyte-Force-K7.html;;κάποια εναλλακτική;; Όταν λες μηχανικό;; άσχετος εδώ.. Δεν έχω ασχοληθεί με περιφερειακά..
SakafliaC Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Αν δεν πάρεις μηχανικό (αυτό που βρήκες δεν είναι) δεν υπάρχει λόγος να διαθέσεις παραπάνω απ τα 30-40 που είπες αρχικά. Το ν ανέβεις δηλαδή απ τα 30 στα 50 ευρώ δεν αλλάζει κάτι. Είτε πάρε ένα απ τα δύο που σου δειξα που ήταν στο αρχικό σου budget και κράτα τα φράγκα σου να τα κάνεις ότι γουστάρεις ή πάρτο απόφαση και μάζεψε και δώσε ένα καλό ποσό για μηχανικό. Δεν είναι ντροπή και εγώ μ ένα ασύρματο για γραφιάδες είμαι τώρα ούτε καν φωτιζόμενο και δεν παίρνω κάτι μέχρι να μαζέψω να πάρω κάτι που πραγματικά θα γουστάρω. 1
VagXal Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Πολύ ωραία.. Απλά η διαφορά του μηχανικού ποια είναι;
SakafliaC Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Η αίσθηση στα πλήκτρα. Μπορεί να μη σου λέει κάτι έτσι στα λόγια αλλά αν πιάσεις ένα θα το καταλάβεις. Πήγαινε στα public που χει Razer ανοιχτά να τα δεις. Τι παίζεις κυρίως? Δε γίνεται πάντως να λες το θέλεις για gaming αλλά δε θες να διαθέσεις τα χρήματα για πληκτρολόγιο. Για gaming σε ποντίκι, πληκτρολόγιο και κάρτα γραφικών δίνεις λεφτά.
VagXal Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Κυρίως FPS παίζω αλλά όχι μόνο.. Αυτό προσπαθώ να κάνω.. Από σύστημα είμαι κομπλέ σε αναβάθμιση. Απλά έμειναν λίγα χρήματα κ θέλω να το τελειοποιησω με αυτά τα περιφερειακά
SakafliaC Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Site: Link Το φθηνότερο φωτιζόμενο μηχανικό που έχει στο Skroutz. Περίμενε να μπει και κανένας άλλος όμως να σου πει γνώμη γιατί δε ξέρω καθόλου τι λέει αυτό.
VagXal Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Σε ευχαριστώ πολύ για τον κόπο σου.. Αλλά και σε μη μηχανικό να πάω πάλι τεράστια διαφορά θα δω από αυτό που είμαι τώρα πιστεύω..
SakafliaC Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δικά σου τα χρήματα φίλε μου, εννοείται ότι εσύ ξέρεις καλύτερα τι θες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα