Προς το περιεχόμενο

[microSD] Samsung 64GB EVO PLUS class 10 - 24.00€ @Amazon.de (ΞΑΝΑ 24.00)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το ότι πατάνε το κλικ και τα μαρκάρουν ως dispatched, δεν σημαίνει ότι όντως τα ταχυδρομήσανε. Ειδικά όταν βλέπετε τέτοιους χρόνους (πόσοι πια να έχουν δίπλα τους το ταχυδρομείο), είναι φως φανάρι το δούλεμα.

Στην καλύτερη, απλά έχουν έχουν βγάλει τους κωδικούς και ΘΑ τα πάνε στο ταχυδρομείο (έχουν σύστημα που διαδικτυακά δηλώνεις τις αποστολές και έχεις τα στοιχεία πριν πας το πακέτο, γι'' αυτό πολλές φορές το τρακινγκ το δείχνει μεν, αλλά λέει ότι δεν έχει φτάσει στο γκισέ) μέσα στη μέρα ή την επόμενη, αναλόγως τις ώρες τους.

Mόλις πέτυχα την πιο εξόφθαλμη περίπτωση: πριν λίγο έβαλα μια παραγγελία από Αγγλία. Στα 4 (!) λεπτά, το μάρκαρε dispatched o τύπος. Δλδ οκ, και απέναντι να το έχει το ταχυδρομείο και να τα πάει στο μισάωρο, κράτα λίγο και τα προσχήματα, σε 4 λεπτά ούτε το πακετάρισμα δεν γίνεται LOL

Πάνω στο γράμμα έγραφε 10 Μαρτίου ότι έφυγε. Σκέψου ότι την παρελαβα χθες σε 11 μέρες οπότε ο πωλητής δεν είπε ψέματα σε κατι.

Ηρθε και εμενα η καρτα μαζι με τον ανταπτορα από εδώ,

http://www.ebay.co.uk/itm/SAMSUNG-MICRO-SDXC-EVO-PLUS-64GB-80MB-64G-64-G-GB-UHS-1-U1-C10-MEMORY-CARD-NEW/331651939770?

παραγγελια 4-3 ,παραλαβη σημερα.

Εμένα δεν είχε ανταπτορα μου ήρθε το παραπάνω που έχω στη φωτογραφία

Δημοσ.

Πάνω στο γράμμα έγραφε 10 Μαρτίου ότι έφυγε.

Αν το έγραφε σε σφραγίδα ταχυδρομείου, οκ, πάω πάσο και θεωρώ πως έπεσες στις λίγες περιπτώσεις, που είπα ότι παίζει να το πρόλαβουν την ίδια μέρα. Αδύνατο δεν είναι, απλά στις περισσότερες περιπτώσεις σίγουρα δεν είναι πραγματικό... ειδικά αν το δεις πάνω στο αυτοκόλλητο με τα στοιχεία που βάζουν στον φάκελο, μην το δένεις κόμπο (αυτό που είπα, δηλώνουν την αποστολή διαδικτυακά, εκτυπώνουν τα σχετικά στοιχεία που τους δίνει το σύστημα του ταχυδρομείου, το κολλάνε στο πακέτο και μετά το πηγαίνουν (όποτε) έτοιμο στο κατάστημα.

Το ίδιο σύστημα παίζει και στην Aμερική αν δεν κάνω λάθος. Τέλος πάντων, ελάχιστη σημασία έχει αν φεύγει την επομένη κι όχι την ίδια μέρα, το ζήτημα είναι με αυτούς που περιμένουν να μαζευτουν και άλλα και τα λιβανίζουν για μέρες πριν τα πάνε στο κατάστημα... οπότε αν έπεσες στην περιπτωση οκ, απλά έτσι είναι γενικά το σύστημα τους και ως επί το πλείστον δεν εντυπωσιάζομαι με τα πολύ αστραπιαία ''dispatched'' των ebayers, 99% είναι πλασματικά.

• Like 2
Δημοσ.

Πάνω στο γράμμα έγραφε 10 Μαρτίου ότι έφυγε. Σκέψου ότι την παρελαβα χθες σε 11 μέρες οπότε ο πωλητής δεν είπε ψέματα σε κατι.

Εμένα δεν είχε ανταπτορα μου ήρθε το παραπάνω που έχω στη φωτογραφία

Ειχε ανταπτορα στην ιδια συσκευασια,καποιοι παρελαβαν απο τον ιδιο με και καποιοι χωρις ,αν θυμαμαι καλα το αναφερουν λιγο πιο πισω στο θεμα.

Το θεμα ειναι να ειναι γνησιες ,που απο τις μετρησεις που εχουν κανει καποια παιδια ειναι οκ.

Θα μετρησω και εγω αυριο και θα επανελθω.

Δημοσ.

Link.png Site:  SAMSUNG MICRO SDXC EVO PLUS

Αυτή εδώ,από τον ίδιο πωλητή είναι ίδια ? Λέω να παραγγείλω..

Ναι η ιδια ειναι σε 32gb.

Ειχε ανταπτορα στην ιδια συσκευασια,καποιοι παρελαβαν απο τον ιδιο με και καποιοι χωρις ,αν θυμαμαι καλα το αναφερουν λιγο πιο πισω στο θεμα.

Το θεμα ειναι να ειναι γνησιες ,που απο τις μετρησεις που εχουν κανει καποια παιδια ειναι οκ.

Θα μετρησω και εγω αυριο και θα επανελθω.

Δεν με πειραζει που δεν εχει ανταπτορα εχω 5.Εγω την τσεκαρα δειχνει γνησια περασα και 32gb χθες παει πολυ καλα.Στις μετρησεις ομως δινει 19mb read 19mb write.Δεν ξερω γιατι.Σε NTFS την εχω.Απο κινητο πιο προγραμμα χρησιμοποιείτε για τις μετρησεις?Το a9 bench δινει 19/19

Αν το έγραφε σε σφραγίδα ταχυδρομείου, οκ, πάω πάσο και θεωρώ πως έπεσες στις λίγες περιπτώσεις, που είπα ότι παίζει να το πρόλαβουν την ίδια μέρα. Αδύνατο δεν είναι, απλά στις περισσότερες περιπτώσεις σίγουρα δεν είναι πραγματικό... ειδικά αν το δεις πάνω στο αυτοκόλλητο με τα στοιχεία που βάζουν στον φάκελο, μην το δένεις κόμπο (αυτό που είπα, δηλώνουν την αποστολή διαδικτυακά, εκτυπώνουν τα σχετικά στοιχεία που τους δίνει το σύστημα του ταχυδρομείου, το κολλάνε στο πακέτο και μετά το πηγαίνουν (όποτε) έτοιμο στο κατάστημα.

Το ίδιο σύστημα παίζει και στην Aμερική αν δεν κάνω λάθος. Τέλος πάντων, ελάχιστη σημασία έχει αν φεύγει την επομένη κι όχι την ίδια μέρα, το ζήτημα είναι με αυτούς που περιμένουν να μαζευτουν και άλλα και τα λιβανίζουν για μέρες πριν τα πάνε στο κατάστημα... οπότε αν έπεσες στην περιπτωση οκ, απλά έτσι είναι γενικά το σύστημα τους και ως επί το πλείστον δεν εντυπωσιάζομαι με τα πολύ αστραπιαία ''dispatched'' των ebayers, 99% είναι πλασματικά.

Ναι το γνωριζω οτι το κανουν αρκετοι αυτο αλλα ενταξει και 1 μερα μετα να το στειλουν δεν υπαρχει θεμα.Παντως πχ το gearbest/banggood οταν ειναι να στειλουν κατι και μου στελνουν mail την επομενη μερα θα φανει στο 17track.Το gearbest ισα ισα βγαζει και φωτογραφια το δεμα που στελνουν με τα στοιχεια μου πανω και ημερομηνια.

Δημοσ.

15,69 ευρώ η 64αρα αγορά πριν λίγο paypal & revolut

Τσαμπα την πηρες.

Πως γινεται ρε παιδια να δινει 19/19mb write read?Αυθεντικια ειναι την ελεγξα αλλα στις ταχυτητες δεν μας τα λεει καλα.1gb το λεπτο περναει.

Δημοσ.

Ποσο πρεπει να βγαζει κανονικα? Μηπως δεν ειναι αυθεντική τελικα? Δοκιμασατε σε card reader?

Μερικα παιδια σε προηγουμενες σελιδες τους εβγαζε παρα πολυ καλες ταχυτητες.Εμενα δινει 20.34mb read(πολυ λιγο εδω) και 19mb write(εδω ειμαστε ενταξει).Περασα μολις 15gb απο κατι σειρες σε mkv 88 επεισοδια σε 14 λεπτα.

Αυθεντικη πρεπει να ειναι.Στο πακετο που ηρθε ειχε το χρυσο σημα της samsung οτι ειναι αυθεντικη.Γραφει made in korea εχει πραγματικη χωρητικότητα.Τωρα για την ταχυτητα δεν ξερω γιατι ετσι.Να πω απο το laptop γιατι το εχω με κατι card reader που ειχα παρει απο κινα usb 2 να πω οτι πιανουν τοση ταχυτητα οκ αλλα απο το κινητο επρεπε να δινει την max ταχυτητα νομιζω.

Δημοσ.

Μερικα παιδια σε προηγουμενες σελιδες τους εβγαζε παρα πολυ καλες ταχυτητες.Εμενα δινει 20.34mb read(πολυ λιγο εδω) και 19mb write(εδω ειμαστε ενταξει).Περασα μολις 15gb απο κατι σειρες σε mkv 88 επεισοδια σε 14 λεπτα.

Αυθεντικη πρεπει να ειναι.Στο πακετο που ηρθε ειχε το χρυσο σημα της samsung οτι ειναι αυθεντικη.Γραφει made in korea εχει πραγματικη χωρητικότητα.Τωρα για την ταχυτητα δεν ξερω γιατι ετσι.Να πω απο το laptop γιατι το εχω με κατι card reader που ειχα παρει απο κινα usb 2 να πω οτι πιανουν τοση ταχυτητα οκ αλλα απο το κινητο επρεπε να δινει την max ταχυτητα νομιζω.

Αν μιλαμε για το note 3 αυτη ειναι η μαξ ταχυτητα που θα δεις.

• Like 1
Δημοσ.

Αν μιλαμε για το note 3 αυτη ειναι η μαξ ταχυτητα που θα δεις.

Πες το ρε φιλε τόση ώρα είπα και εγώ τι συμβαίνει. 20mb read τόσο λίγο πάει το NOTE 3?

Εσωτερική πάντως πιάνει πάρα πολύ καλά στην sd λογικά έχει limit

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...