Προς το περιεχόμενο

[microSD] Samsung 64GB EVO PLUS class 10 - 24.00€ @Amazon.de (ΞΑΝΑ 24.00)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ευχαριστώ και εγώ.

Για να δούμε πόσο καλύτερη θα είναι σε σχέση με την απλή!!

:-D

Αν είχες την παλιά θα δεις ότι είναι μέρα με την νύχτα! :)

Ειδικά αν την δοκιμασεις σε media player.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μόλις παρέλαβα απο παραγγελία amazon και πωλητή low price Memory. To πακέτο έχει τη κάρτα συσκευασμένη χωρίς τον αντάπτορα ενσωματωμένο στην συσκευασία της, αλλά χύμα μέσα στο φάκελο ένα αντάπτορα μάυρο κλασσικό που γράφει βέβαια "ανάθεματον" samsung. Δεν είναι ο ασημί που δείχνει στη φωτό της περιγραφής του amazon.

προβλέπεται αυτό? Φοβάμαι πως ο αντάπτορας δεν θα αποδίδει τα μέγιστα της κάρτας!

υπάρχει τρόπος να επιβεβαιώσω την αυθεντικότητα της κάρτας χωρίς να ανοίξω τη συσκευασία μήπως χρειαστεί να την επιστρέψω?

ξέχασα να αναφέρω ότι οι περιγραφές τις συσκευασίας είναι κινέζικα, ενώ της περιγραφής στα αγγλικά!

φοβάμαι να του πλησιάσω μπανάνα!

Δημοσ.

μόλις παρέλαβα απο παραγγελία amazon και πωλητή low price Memory. To πακέτο έχει τη κάρτα συσκευασμένη χωρίς τον αντάπτορα ενσωματωμένο στην συσκευασία της, αλλά χύμα μέσα στο φάκελο ένα αντάπτορα μάυρο κλασσικό που γράφει βέβαια "ανάθεματον" samsung. Δεν είναι ο ασημί που δείχνει στη φωτό της περιγραφής του amazon.

προβλέπεται αυτό? Φοβάμαι πως ο αντάπτορας δεν θα αποδίδει τα μέγιστα της κάρτας!

υπάρχει τρόπος να επιβεβαιώσω την αυθεντικότητα της κάρτας χωρίς να ανοίξω τη συσκευασία μήπως χρειαστεί να την επιστρέψω?

ξέχασα να αναφέρω ότι οι περιγραφές τις συσκευασίας είναι κινέζικα, ενώ της περιγραφής στα αγγλικά!

φοβάμαι να του πλησιάσω μπανάνα!

Παρέλαβα σήμερα κι εγώ (δεν είχα καταλάβει ότι είναι η κάρτα γιατί ήρθε σε φάκελο που δεν έγραφε τίποτα. Περίμενα να γράφει είτε Amazon είτε Low Price Memory.

Κι εμένα κινέζικα τα γράμματα στη συσκευασία και ο adapter "χύμα".

Τους έστειλα μήνυμα και περιμένω

Δημοσ.

Παιδιά είναι αυθεντική η κάρτα, και η έκδοση απλά δίνει το κατάστημα είναι χωρίς adapter. Εμένα δεν είχε καν μεσα ούτε χύμα. Αν ψάξετε θα δείτε ότι υπάρχουν σκέτες και με adapter στην συσκευασία.

Και το Eshop πουλάει με κινέζικη επιγραφή πάνω δεν έχει να λέει κάτι μιας και την εγγύηση στην καλύπτει το κατάστημα (που είναι η amazon στην περίπτωση μας)

Δημοσ.

Παιδιά είναι αυθεντική η κάρτα, και η έκδοση απλά δίνει το κατάστημα είναι χωρίς adapter. Εμένα δεν είχε καν μεσα ούτε χύμα. Αν ψάξετε θα δείτε ότι υπάρχουν σκέτες και με adapter στην συσκευασία.

Και το Eshop πουλάει με κινέζικη επιγραφή πάνω δεν έχει να λέει κάτι μιας και την εγγύηση στην καλύπτει το κατάστημα (που είναι η amazon στην περίπτωση μας)

Σύμφωνα με το βιντεάκι που έχει ποστάρει ο blueaegean (για την 32gb) εδώ, φαίνεται αυθεντική.

Δεν την έχω αποσυσκευάσει ακόμα γιατί δεν τη χρειάζομαι άμεσα, θα το κάνω τις επόμενες μέρες.

Η εκτύπωση πάνω είναι ποιοτική και γύρω γύρω το χρώμα είναι άσπρο αντι για μαύρο.

Ας μας πει ο cmour79 αν γράφει και made in korea στην πίσω όψη, αλλά το πιθανότερο είναι ότι είναι original.

Απλά για το σπάσιμο του πράγματος (άλλη να δείχνουν στην εικόνα και άλλη να στέλνουν)

Δεν είναι fulfilled by amazon. Γιατί σε καλύπτει το amazon?

https://www.amazon.de/gp/help/customer/display.html/ref=help_search_1-1?ie=UTF8&nodeId=201471730&qid=1452617446&sr=1-1

Δημοσ.

δεν μπορώ να διακρίνω το made in korea! όλα είναι κινέζικα!!

Απάντηση του low price memory:

Hi, Thanks for your message. Yes all of our products are genuine. We have been selling Samsung memory since it was first released about 10 years ago. We have suppliers in Europe and Asia. They are all produced in the same Samsung factory but the packaging may vary depending on the region of our suppliers.

Samsung produce the pack with and without the adaptor. If our current stock is without the adaptor we will usually supply an adaptor in the pack.

The product will actually have a serial number printed on it. You can use this to verify the authenticity direct with Samsung if desired.

Thanks, Tim
Low Price Memory

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...