Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω κάποιο πρόγραμμα που να κάνει ενσωμάτωση υπότιτλων σε διάφορα αρχεία (avi, mkv, mp4 κλπ)
Αν είναι δωρεάν θα το προτιμούσα. Κι αν είναι γρήγορο ακόμη καλύτερα. Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Δοκίμασα το MKVToolNix όμως δεν μου εμφανίζει κανέναν υπότιτλο κάποιο απ τα αρχεία. Έπαιξα λίγο με τις ρυθμίσεις αλλά και πάλι τίποτα...

Δημοσ.

Αμα δωσω στη μανα μου να δει καμια ταινια με το κλασικο dvd player τους ενσωματωνω με το Avι Recomp.Eιναι το μονο

που εβγαλα ακρη εως τωρα αλλα αν δεν εχεις ssd ισως θα χρειαστει να περιμενεις λιγακι.

Δημοσ.

Ψάχνω κάποιο πρόγραμμα που να κάνει ενσωμάτωση υπότιτλων σε διάφορα αρχεία (avi, mkv, mp4 κλπ)

Αν είναι δωρεάν θα το προτιμούσα. Κι αν είναι γρήγορο ακόμη καλύτερα. Ευχαριστώ πολύ.

Θα πρέπει να μας πεις που θέλεις να βλέπεις αυτά τα αρχεία για να σου πούμε τι πρέπει να κάνεις.

Δημοσ.

Και στον υπολογιστή, και στην tv. Επίσης μπορεί να χρειαστεί και να περάσω κάποια στο tablet. Εμένα με ενδιαφέρει να ενσωματωθούν οι υπότιτλοι ώστε μετά να το μετατρέψω σε ότι τότε θα χρειαστώ.

Δημοσ.

Έτσι όπως τα λες όμως θα πρέπει να κάνεις ένα re-encode για να ενσωματώσεις τους υπότιτλους και μετά ξανά re-encode για να μετατρέψεις το αρχείο σε άλλη μορφή. Αυτό σημαίνει μεγάλες απώλειες.

Σε υπολογιστή δεν παίζει ρόλο τι μορφή θα είναι ή αν θα είναι ενσωματωμένοι οι υπότιτλοι γιατί πάντα θα παίξει η ταινία με κάποιο πρόγραμμα.

Σε τάμπλετ πάλι, είναι θέμα προγράμματος αναπαραγωγής. Μπορείς να βάλεις κάποιο που να παίζει κανονικά τους εξωτερικούς υπότιτλους, π.χ. το  mplayer ή το vlc

Η τηλεόραση είναι ένα θέμα γιατί θα πρέπει να ξέρεις τι υποστηρίζει και αν δέχεται εξωτερικούς υπότιτλους. Εκεί δοκιμάζεις διάφορες μορφές και βλέπεις τι δέχεται και πράττεις ανάλογα. Δοκίμασε mkv με ενσωματωμένους υπότιτλους (με το mkvtoolnix) ή άσε εξωτερικούς τους υπότιτλους και δες αν στους δέχεται. Στο 3ο post είπες ότι δεν εμφανίζει υπότιτλους. Μάλλον εννοείς στην tv, έτσι; Δοκίμασες να πατήσεις το κουμπί για τους υπότιτλους στο τηλεκοντρόλ; Σε  tablet, όπως είπα, θα πρέπει να βρεις κάποιο πρόγραμμα που δέχονται υπότιτλους. Έχω δοκιμάσει το moboplayer και το mxplayer και μου άρεσαν.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...