warriorgr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 είμαι σε ένα μεγάλο δίλημμα διότι δεν ξέρω πια κάμερα να πάρω. είμαι ανάμεσα στις 3: Site: GoProHero4 Session Site: XiaomiYi Site: SJCAMSJ5000X Wifi 4K Gyro Elite Edition θέλω την κάμερα είτε για καθημερινή χρήση κυρίως τα καλοκαιριά στην θάλασσα (όχι καταδύσεις) είτε για κανένα χειμερινό σπορ που πάω μερικές μέρες κάθε χρόνο. Αλλα και κανένα drone άμα πάρω κάποτε. από την μια η SJCAM έχει μέχρι και 4k αλλά σε χαμηλά fps όμως στην συσκευασία έχει όλα τα εξαρτήματα ( αδιάβροχη θήκη εξαρτήματα για κράνος, ποδήλατο κλπ) από την άλλη η Xiaomi κάνει μόνο 104 ευρώ και με θήκη και εξαρτήματα πάει 150 παρόλα αυτά η ανάλυση πάει μόνο μέχρι 1080p αλλά δεν με νοιάζει διότι είναι στα 60fps ενώ ήμουν ανάμεσα σε αυτές μετά είδα και την GoPro Hero4 Session όπου αν και έκανε 210 είναι από μονή της διάβροχη κάτι το oποιο είναι σημαντικό διότι δεν χρειάζεται να βάζεις και να βράζεις θήκη συνέχεια και περιέχει αυτοκόλλητα και εξάρτημα για κράνος ποια μου προτείνετε να πάρω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisgr41 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 φίλε μου εγω θα επερνα την xiaomi..καταρχην εχεις 70ε απο ευρωπαικη αποθηκη (banggood).εχει παροποιο hardware με την γοπρο και με σλιπτακια κανει παπαδες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosopc Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 εχει κανενας την 5000χ elite γιατι σκεφτομαι να την αγορασω η αν εχει να προτεινει τιποτα αλλο αλλα απο εδω γιατι φευγω σε 3 μερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kom Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 sj5000x elite και να την πάρεις από έξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα