Επισκέπτης Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Ρε σεις, τόσα χρόνια με μακ OS, εχω αποκτήσει μια αθωότητα, νόμιζα μπορώ να σερφαρω οπου και οπως θέλω. Τωρα στο smartphone ειναι λίιιιγο διαφορετικα. Όσο παει χειροτερευει: καποια sites (μεταξύ των οποίων και ελληνικα ειδησεογραφικά) μου πετάνε διαφήμιση, κερδίσατε, μλκίες τούμπανα. Τι μπορεί να κανει το android για να αναχαιτίσει τον οχετό; πραγματικά δεν θέλω να σερφάρω έτσι κ μου θυμιζει τα 90ς. Κάντε με λιγότερο noob στα σμαρτφονς, πλιζ. Μπαίνω ειτε με chrome είτε με το internet app. Lollipop speaking.
nikos1982 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 root & adblock plus να μπλοκαρι της διαφημίσεις
Dinos_12345 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Μπορείς να βάλεις τον adblock browser
saruman123 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Η μονη λυση ειναι αν δεν εχεις κανει root το κινητο για να βαλεις το Adfree ειναι να αλλαξεις εναν browser που εχει Adblock ενσωματομενω. Ενδεικτικα θα σου πω τον Adblock browser Maxthon Web browser Ghostery Privacy
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 καμια εφαρμογη που να αφαιρει τις διαφημισεις απο τις αλλες εφαρμογες ??
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Ok θα επιχειρήσω adblock browser. Δεν έχω κάνει root mεχρι στιγμής. Το ερώτημα του xristostra εκφράζει και το αρχικό μου ποστ αλλα ίσως έχουμε τη λογική του πισί ακόμα
tsilitheo1 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Προσεχε τι εφαρμογες εγκαταστεις..... Δεν ειναι οι browsers που πετανε τα popups αλλα οι εφαρμογες που εχεις εγκαταστησει ηδη στο 90%
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Ok θα επιχειρήσω adblock browser. Δεν έχω κάνει root mεχρι στιγμής. Το ερώτημα του xristostra εκφράζει και το αρχικό μου ποστ αλλα ίσως έχουμε τη λογική του πισί ακόμα και γω macbook χρησιμοποιω με ενα adblock plugin στο safari που αφαιρει αυτοματα καθε τυπου διαφημισεις απο ιστοσελιδες. Πραγματικα απολαμβανω να σερφαρω με mac , και δεν χρησιμοποιω ποτε android για να μπαινω ιντερνετ (απελπιστικα πολλες οι διαφημισεις) εκτος απο ειδικες περιπτωσεις. Ελπιζω σε ενα ιντερνετ χωρις διαφημισεις
tsilitheo1 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 και γω macbook χρησιμοποιω με ενα adblock plugin στο safari που αφαιρει αυτοματα καθε τυπου διαφημισεις απο ιστοσελιδες. Πραγματικα απολαμβανω να σερφαρω με mac , και δεν χρησιμοποιω ποτε android για να μπαινω ιντερνετ (απελπιστικα πολλες οι διαφημισεις) εκτος απο ειδικες περιπτωσεις. Ελπιζω σε ενα ιντερνετ χωρις διαφημισεις Ελπιζεις σε ενα ιντερνετ χωρις διαφημισεις , αλλα πολυ anexigito.eu.... Οκ..... Παυω να αναρωτιεμαι που πετυχες τις διαφημισεις....
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Ελπιζεις σε ενα ιντερνετ χωρις διαφημισεις , αλλα πολυ anexigito.eu.... Οκ..... Παυω να αναρωτιεμαι που πετυχες τις διαφημισεις.... Δεν μπορω να καταλαβω τι θες να πεις. Εξηγησε λιγο , τι σχεση εχει το anexigito.eu με τις διαφημισεις ?? , ειδες εστω και 1 διαφημιση ?
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Προσεχε τι εφαρμογες εγκαταστεις..... Δεν ειναι οι browsers που πετανε τα popups αλλα οι εφαρμογες που εχεις εγκαταστησει ηδη στο 90% Σωστός, το πακέτο άρχισε 6 μήνες μετά οποτε λογικά μπηκε με κάποιο σοφτγουερ. Τι κάνω από δω και πέρα?
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 εχει καποιες εφαρμογες που σου λενε, ποιες εφαρμογες σου στελνουν διαφημισεις. Δεν θυμαμαι να σου πω πως λεγεται ομως..
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 εχει καποιες εφαρμογες που σου λενε, ποιες εφαρμογες σου στελνουν διαφημισεις. Δεν θυμαμαι να σου πω πως λεγεται ομως.. Daaaaaammit! Almost there
Dinos_12345 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Αν δεν προσέχετε τι βάζετε στα κινητά σας λογικό είναι να κολλάτε και adware και όλα. Δεν φταίει το Android σε αυτό, το καλό του είναι και το αγκάθι του, είναι ανοιχτό λογισμικό. Εγώ έχω 124 Apps, 100% legit από Play Store και Amazon Underground, δεν έχω κολλήσει τίποτα. Και γενικά όσα χρόνια είμαι σε Android(από 2010-11) δεν έχω βρει τίποτα.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Daaaaaammit! Almost there χαχα , πως αλλιως μπορουσα να το εκφρασω ?!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα