John182 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Site: Magicremote Site: Skroutz 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john654321 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Ωραιος ,αντε να δουμε αν θα το παρουμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasman15 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Μαλλον ξεχασαν ενα μηδενικο...για να δουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalodrei Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 1000% ειναι λαθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Και η σελιδα δεν υπαρχει πλεον....Τουλαχιστον βλεπουμε πως εχουν ατομα 24 ωρες που κρατανε tabs για τα λαθη τους ωστε οταν λενε βλακειες του ειδους ηταν Σ/Κ να τους κραζουμε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driver4 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 "Μαγικές τιμές" δεν λέει; Αν ήταν ας έλεγε "λάθος τιμές"... 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apos74 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Και εγω προλαβα και το παρρηγγειλα με 4 ευρω. Σας ηρθε καποιο ακυρωτικο e-mail? Σε μενα παντως οχι. Να κανω τον κοπο να παω να το παραλαβω απο το καταστημα που εκανα την κρατηση ή θα μου πουν δικαιολογιες και θα αρνηθουν να μου το δωσουν ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpapaiosif Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Ρε παιδια αφού λέει κιόλας 3 δόσεις 16 ευρώ... Πως θα γίνει στα 4? Τεσπα.. Καλα Χριστούγεννα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apos74 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Ρε παιδια αφού λέει κιόλας 3 δόσεις 16 ευρώ... Πως θα γίνει στα 4? Τεσπα.. Καλα Χριστούγεννα Τοσες ωρες περασαν, δεν θα επρεπε λογικα να στειλουν ενα e-mail και να δικαιολογηθουν για τo "λαθος" που καναν και να ακυρωσουν την παραγγελια? Edit : Μολις επικοινωνησα με Κωτσοβολο και μου ειπαν οτι μπορω να παω να παραλαβω την παραγγελια μου απο το καταστημα που εχω δηλωσει. Τι να πω ρε παιδια, θα παω μια βολτα το απογευμα και θα δουμε τι θα γινει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIOMIL Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ πάντως παρέλαβα κανονικά απο Mall Μαγικές τιμές λέμε!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apos74 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ πάντως παρέλαβα κανονικά απο Mall Μαγικές τιμές λέμε!!!! WOW, οπως ειχε πει καποτε καποιος υπουργος Λετε ρε παιδια οι Μαγικες τιμες να εχουν τοσο μεγαλες εκπτωσεις αλλα να ειναι για λιγο? Δηλαδη οσοι προλαβουν μεσα σε λιγη ωρα να δουν το προϊον και να το αγορασουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpapaiosif Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Μπραβο σε αυτους που παραλαβαν σε ενα φανεροτατο λαθος. Λαθος που φαινεται και στο scrrenshot του John182, 4 euro και σε δοσεις 3 επι 16.. lol.. Mεγεια παιδες... Τελικα ηρθε ο Αγιος Βασιλης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MakisCE Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Παρήγγειλα κι εγώ, μια LG TV μου λείπει τώρα! Κι επειδή μου ήρθε φλας, δωροεπιταγη 5 ευρώ για ηλεκτρονική παραγγελία και παραλαβή από κατάστημα παίζει; Ή είχε όριο μίνιμουμ ποσού; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driver4 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Τελικά, υπάρχουν "μαγικές" τιμές...Γιάννη, John182, χρωστάω τσιπουράκι στο Βόλο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 .. δωροεπιταγη 5 ευρώ για ηλεκτρονική παραγγελία και παραλαβή από κατάστημα παίζει; Ή είχε όριο μίνιμουμ ποσού; Eχει οριο, "ανω των 40 ευρω". Οπότε, "δεν". 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα