kilo_me Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Το PC θα χρησιμοποιηθεί ως κύριος υπολογιστής για την δουλεία μου (Γραφίστας), μιας και δεν θέλω να πάω σε mac εναλλακτική, Θα είναι σε λειτουργιά 8 με 10 ώρες ημερησίως, Δεν σκοπεύω να παίξω κανένα video game μιας και δεν είμαι fan αυτού του τύπου της διασκέδασης PCPartPicker part list: http://pcpartpicker.com/user/kilo_me/saved/TF7LrH(δεν θα αγοραστούν από εκεί απλά βοήθεια να συλλέξεις τα parts )CPU, CASE, MONITOR και STORAGE δεν νομίζω ότι χρίζονται αλλαγή μιας και είναι από τα parts που μου έχουν κάνει κλικ και δεν θέλω να τα αλλάξω.…αλλά αν έχετε ενδιαφέρον εναλλακτικές προτάσεις… εδώ να το συζητήσουμε. MOTHERBOARD micro-ATX για να χωραει στο κουτί. Με DDR4, 1151 socket, 3-4 HDD και ένα M.2 για τον SSD.Έχω επιλέξει την MSI GeForce GTX 960 επειδή το PC δεν προορίζεται για video gaming και είναι συμβατή με το GPU Performance button του Illustrator (όπου τρέχει το πρόγραμμα μέσω της κάρτας γραφών για πιο γρήγορες ταχύτητες) …το μόνο που δεν ξέρω είναι αν θα χωράει μέσα στο κουτί (Corsair Air 240)?1) Το ποσό που διαθέτουμε: +/-2.000€2) Adobe Creative suite, Photoshop CC, Illustrator CC, InDesign CC, LightRoom, πιθανός 3D MAX..η κάποιο παρόμοιο πρόγραμμα 3d modeling, video editing, προφανώς Microsoft Office συνήθως τα πιο πολλά προγράμματα πρέπει να τρέχουν συγχρόνως..3) Στο Budget έχω συμπεριλάβει την οθόνη αν και είναι προς συζήτηση το μοντέλο.έχω ήδη 2 TFT όποτε σύνολο 3..οθονες μα πιθανός 2 σε κύρια λειτουργιά.4) Θα χρησιμοποιήσω τα ήδη υπάρχοντα πληκτρολόγιο, ηχεία, ποντίκι μιας και τα έχει συνηθίσει το χέρι μου.5) Το Hardware προφανώς θα είναι από διάφορα καταστήματα σε σχέση με την τιμή στο κάτω κάτω θα είναι ένα custom made PC. Οι αγορές θα γίνουν οι περισσότερες αν όχι όλες online κατόπιν διαθεσιμότητας τον parts.6) Το σύστημα θα το συναρμολογήσω μονός μου.Αν και θα είναι η πρώτη φορά που θα φτιάχνω PC part by part. Μα τα χέρια μου πιάνουν με DIY καταστάσεις. Οπότε δεν αγχώνομαι.7) Windows 8,1 αγορά και αναβάθμιση σε Windows 10.8) Αν χρειαστεί μετά από 2-3 χρόνια θα βάλω διπλή κάρτα γραφικών με sli/crossfire. 9) OC στο CPU μπορεί να κάνω αν είναι εύκολο όχι απαραίτητα αν δω ότι αργεί το όλο σύστημα. 10) OC στη GPU (κάρτα γραφικών) Δεν νομίζω να χρειαστεί.. αν χρειαστεί απλά θα συνδέσω και μια δεύτερη με sli/crossfire. 11) 3 HDD που υπάρχουν στο τωρινό μου σύστημα.12) θερμοαπαγωγική πάστα έχω ήδη παραγγέλλει την thermal grizzly hydronaut.Ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε απάντηση.
21cm Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 socket 2011-3 cpu 5820K ,32gb ram, gtx980,οθόνη 3840x2160 και καθάρισες.Για έναν επαγγελματία της γραφιστικής,του 3D σχεδίου και και της επεξεργασία videoοι τετραπύρηνοι και το 1080 έχουν πεθάνειΣημείωση:1.Οθόνη: Όσο πιο μεγάλη τόσο καλύτερα2. editing UHD video= Απο 5820Κ και άνωκαι πάνω από όλα κορυφαία επιλογή ψύξης-τροφοδοσίας.
Bender83 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Εγω προτεινω κατι τετοιο. Αν αγορασεις απο εξω θα βγει στα λεφτα που θες. Γενικοτερα η λογικη ειναι αποδοση και ησυχια. Παω σε noctua και fractal γιατι για editing η ησυχια ειναι απαραιτητη. Επισης απο πλευρας storage ειναι πολυ πιο ευελικτο το fractal απο το 240 που ειναι και matx. Για την υδροψυξη διαφωνω γιατι βαζεις ενα ακομη failing point στο συστημα για την ιδια αποδοση ουσιαστικα, εκτος αν προκειται να κανεις καποιο extreme oc. Που και παλι ενα corsair 240 ειναι 'λιγο'. Ο 950 θα δωσει τρομερη ταχυτητα στο λειτουργικο , ενω ο 850(240GB) θα ειναι για scratch και cache. Για το monitor εξερταται καθαρα απο εσενα. Το συσγεκριμενο που εχεις βαλεις εχει πολυ υψηλο PPI. Που σημαινει οτι για photo editing ειναι εξαιρετικο σε καθημερινη θα ειναι πολυ κουραστικο. Για μενα ενα ΙΡS 2560X1440 ή 2560Χ1600 στις 27 ιντσες ειναι ιδανικο για τα περισσοτερα workflow. Αν το Dell το συνδιασεις με τα αλλα που εχεις θα εισαι κομπλε. Τωρα οσα περισσοτερα δωσεις για το οτιδηποτε τοσο καλυτερα. Αν θες να κοψεις απο καπου θα προτεινα μητρικη ή τροφοδοτικο. Οι περισσοτερες μητρικες Χ99 ειναι υψηλης ποιοτητας. Ενα 550-600 καλο τροφοδοτικο σηκωνει ανετα το συστημα σου. Επισης το Fractal Define R4 εχει κατω απο 100 εξω. Δες τα βιντεο του Carrey Holtzman στο ΥΤ για το στησιμο. Ειναι μακραν οι πιο αναλυτικοι και πρακτικοι οδηγοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα