Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

post-123340-0-45983500-1450726559_thumb.jpg

Link

Κωδικός: ZAPALS151219

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δεν έχω ιδέα πόσο κάνουν τα σελφομπάστουνα καθώς δεν τα έψαξα ποτέ γιατί τα θεωρώ γελοία. Υποθέτω όμως πως θα κάνουν πολύ περισσότερο από $2 οπότε χτύπησα ένα έτσι για την πλάκα.

edit:

Εντάξει μλκια έκανα, :mad: :-D  αν και παραμένει φθηνότερο...

Περίπου ίδια τιμή το φθηνότερο στο Ali.

• Like 2
Δημοσ.

το σελφομπαστουνο ειναι μια χαρα οπλο για να αμυνθεις (μια και στην Ελλαδα απαγορευονται  ραβδοι , σπρευ κτλπ )

• Like 2
Δημοσ.

Δεν έκανες μαλακία μια χαρά είναι η προσφορά. Και το site αυτό είναι έμπιστο οπότε για 1.79€ αξίζει ένα κοντάρι

Μαλακία λέω γιατί δεν το χρειαζόμουν έτσι κι αλλιώς και το πήρα γιατί αρχικά νόμιζα πως είναι πολύ φθηνό. Η τιμή είναι απλά χαμηλή όμως βρίσκεις και αλλού παρόμοια τιμή απ ότι φαίνεται.

Τώρα ως προς το αν το site είναι έμπιστο αυτό θα φανεί μόλις γίνουν οι πρώτες παραλαβές καθώς αναμένουμε μεγάλη ποσότητα σαβούρας:

post-123340-0-76881800-1450727879_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Θες να μας πεις γιατι ειναι εμπιστο?

Δεν έχω συγκεκριμένη εμπειρία. Απλά και γω όπως και ο φίλος πιο πάνω περιμένω αρκετή σαβούρα από εκεί. Απλά  βλέπω ότι με ενημερώνουν για την παραγγελία με email τακτικά, συνεργάζεται και με paypal οπότε γιατί όχι; Μια χαρά φαίνεται

Δημοσ.

Εγώ παντως πήρα από Ebay με 0.99$ με auction και ένα με 45 λεπτά! χαχαχα

Εχω και ασφάλεια γα τυχόν πιστόλιασμα... :-D

βάλε κανένα Λίνκ βρε αδερφέ ..Να πάρουμε και εμείς :-P
Δημοσ.

Με bid το πήρες;

Ναι

βάλε κανένα Λίνκ βρε αδερφέ ..Να πάρουμε και εμείς :-P

http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=Wired+Remote+selfie+stick&LH_Auction=1&LH_FS=1&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.X+selfie+stick.TRS0&_nkw=+selfie+stick&_sacat=0

Αν αρχίσετε να χτυπιέστε μεταξύ σας όμως καήκαε :P 

Δημοσ.

Έπρεπε πρώτα να στείλει κάτι τζάμπα για να τσιμπήσει ο κοσμάκης ευκολότερα...δεν ξέρουν από λαμογιές τα γατάκια :devil: :-D :ph34r: :-)

Εχεις χασει επεισοδια, και τι δεν εχει δωσει τζαμπα εως τωρα, ασχετως που δεν εχει φτασει κατι ακομη, ολοι περιμενουμε :P

• Like 1

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...