Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα

Δεν μπορω να δω τους Yπότιτλους οταν κανω  SHARE  απο τον υπολογιστη μου , ενω απο USB stick δουλευουν

Αν ξερη καποιος ας μου πη

Δημοσ.

Δεν ειναι θεμα της τηλεορασης. Δεν ξερω καν αν γινεται αυτο που λες και αν γινεται, γινεται απ τον υπολογιστη. δεν εχω καταφερει ουτε εγω να βρω λυση.

Δημοσ.

προσπαθω 2 μερες  αλλα ...τιποτε .

Το θεμα ειναι οτι απο το USB τους παιζει .... αλλα απο share με τον υπολογιστη τιποτε...

Θα ξαναπροσπαθησω παλι .... και μακαρι να κανω κατι

Δημοσ.

ναι, ειναι 2 διαφορετικοι τροποι προβολης αυτοι που λες... απ το usb τους διαβαζει το ενσωματωμενο, στην τηλεοραση, media player. οταν το στελνεις απ τον υπολογιστη στελνει μονο το αρχειο του βιντεο, δεν εχω βρει πως μπορεις να στειλεις και τους υποτιτλους μαζι με το βιντεο. Μια λυση βεβαια ειναι να τους ενσωματωσεις με προγραμμα και μετα να το στρεαμρεις το βιντεο απ τον υπολογιστη.

Δημοσ.

αυτο θα κοιταγα τωρα..... αλλα αν εχεις καποιο προγραμμα που να τους ενσωματωνει πες μου 

Παντως ψαχνοντας απο τον υπολογιστη..........   κατορθωσα να  ξεκιναω την προβολη ταινιας απο τον Υ/Π... αλλα παλι χωρις υποτ/τλους

κατεβασα αυτο αλλα και παλι ναι μεν τους ενσωματωνει και τους παιζει στον ΥΠ αλλα στη ΤV τιποτε παλι 

αυτο ...http://www.pcsteps.gr/questions/%CF%80%CF%89%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CE%BD%CF%83%CF%89%CE%BC%CE%B1%CF%84%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B9%CF%84%CE%BB%CF%89%CE%BD/

ειναι και ενα αλλο προγραμμα αλλα αυριο θα το ψαξω .. Καληνυχτα για σημερα Φιλε  ... απο Γιαννη

Δημοσ.

ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΕΠΑΦΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ LG ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΕΝΑΡΗ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΗ ΝΕΟ UPSATE .....

Δημοσ.

Κατέβασε το πρόγραμμα Servio και ξέχνα τα USB μια για πάντα! αρκεί να έχεις ρούτερ me 802.11n (αν δουλεύεις ασύρματα, ώστε να μη κολλάς ούτε στα 1080p)

Δημοσ.

Το ειχα κατεβαση το ......serviio-1.5.2-win-setup... και ναι μεν συνδεοταν με τον υπολογιστη , εβλεπε το εργο αλλα μολις το επελεγα μου ελεγε οτι δεν ειμαι συνδεδεμενος στο ρουτερ ...(ενω ειμουν) 

Ανοιχα και πορτες στο ρουτερ μου συμφωνα με πληροφορια απο ενα φορουμ

Το ρουτερ μου :

Interface Type: 802.11b/g/n

Tελικα εκλεισα τις πορτες στο ρουτερ που ειχα ανοιξη ............................ και ολα καλα .....παιζει το serviio

eyxaristw olous sas

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...