Explorer1974 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπερα Δεν μπορω να δω τους Yπότιτλους οταν κανω SHARE απο τον υπολογιστη μου , ενω απο USB stick δουλευουν Αν ξερη καποιος ας μου πη
heavyrain Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δεν ειναι θεμα της τηλεορασης. Δεν ξερω καν αν γινεται αυτο που λες και αν γινεται, γινεται απ τον υπολογιστη. δεν εχω καταφερει ουτε εγω να βρω λυση.
Explorer1974 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 προσπαθω 2 μερες αλλα ...τιποτε . Το θεμα ειναι οτι απο το USB τους παιζει .... αλλα απο share με τον υπολογιστη τιποτε... Θα ξαναπροσπαθησω παλι .... και μακαρι να κανω κατι
heavyrain Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 ναι, ειναι 2 διαφορετικοι τροποι προβολης αυτοι που λες... απ το usb τους διαβαζει το ενσωματωμενο, στην τηλεοραση, media player. οταν το στελνεις απ τον υπολογιστη στελνει μονο το αρχειο του βιντεο, δεν εχω βρει πως μπορεις να στειλεις και τους υποτιτλους μαζι με το βιντεο. Μια λυση βεβαια ειναι να τους ενσωματωσεις με προγραμμα και μετα να το στρεαμρεις το βιντεο απ τον υπολογιστη.
Explorer1974 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 αυτο θα κοιταγα τωρα..... αλλα αν εχεις καποιο προγραμμα που να τους ενσωματωνει πες μου Παντως ψαχνοντας απο τον υπολογιστη.......... κατορθωσα να ξεκιναω την προβολη ταινιας απο τον Υ/Π... αλλα παλι χωρις υποτ/τλους κατεβασα αυτο αλλα και παλι ναι μεν τους ενσωματωνει και τους παιζει στον ΥΠ αλλα στη ΤV τιποτε παλι αυτο ...http://www.pcsteps.gr/questions/%CF%80%CF%89%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CE%BD%CF%83%CF%89%CE%BC%CE%B1%CF%84%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B9%CF%84%CE%BB%CF%89%CE%BD/ ειναι και ενα αλλο προγραμμα αλλα αυριο θα το ψαξω .. Καληνυχτα για σημερα Φιλε ... απο Γιαννη
heavyrain Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Οχι δεν εχω ασχοληθει ποτε, γιατι απλα τα περναω ολα σε εξ δισκο και τα βλεπω στην τηλεοραση.
Explorer1974 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΕΠΑΦΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ LG ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΕΝΑΡΗ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΗ ΝΕΟ UPSATE .....
pontios16 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Κατέβασε το πρόγραμμα Servio και ξέχνα τα USB μια για πάντα! αρκεί να έχεις ρούτερ me 802.11n (αν δουλεύεις ασύρματα, ώστε να μη κολλάς ούτε στα 1080p)
Explorer1974 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Το ειχα κατεβαση το ......serviio-1.5.2-win-setup... και ναι μεν συνδεοταν με τον υπολογιστη , εβλεπε το εργο αλλα μολις το επελεγα μου ελεγε οτι δεν ειμαι συνδεδεμενος στο ρουτερ ...(ενω ειμουν) Ανοιχα και πορτες στο ρουτερ μου συμφωνα με πληροφορια απο ενα φορουμ Το ρουτερ μου : Interface Type: 802.11b/g/n Tελικα εκλεισα τις πορτες στο ρουτερ που ειχα ανοιξη ............................ και ολα καλα .....παιζει το serviio eyxaristw olous sas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα