livefreeordie Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να αγοράσω ένα ταμπλετ από 8 ίντσες και πάνω και να είναι 3g. Το θελω για απλή γενικά χρήση , να διαβάσω κείμενα σε pdf για το πανεπιστήμιο,λίγο ιντερνετ κανένα βιντεακι άντε και κανένα παιχνίδι. Θέλω να διαθεσω 100 ευρώ με 120 περίπου. Έχετε καμία καλή πρόταση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δες το Lenovo A8-50 3g σε προσφορά στον Γερμανό με δώρο θήκη και 2 μήνες ίντερνετ στα 99€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livefreeordie Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Το έχω δει αυτό. Από επιδόσεις πως είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Για αυτά που θέλεις πιστεύω σε υπερκαλύπτει, με εξαίρεση τα παιχνίδια για τα οποία δεν έχω ιδέα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livefreeordie Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Η σιμ π παίρνουν τα ταμπλετ είναι μικροσιμ επίσης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Henry3GR Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Το λενόβο στο Γερμανό που ρώτησα εξαντλήθηκε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livefreeordie Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 εξαντληθηκε γενικα ή μονο στην περιοχη σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntoubroutza Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Το λενόβο στο Γερμανό που ρώτησα εξαντλήθηκε. Ελα ρε φίλε.Σε 2 πήγα και είχαν απο 10.Τα mls εξαντλήθηκαν.Πήρα σε 6 συνολικά τηλέφωνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livefreeordie Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Ελα ρε φίλε.Σε 2 πήγα και είχαν απο 10.Τα mls εξαντλήθηκαν.Πήρα σε 6 συνολικά τηλέφωνο. αρα τα lenovo υπαρχουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntoubroutza Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) αρα τα lenovo υπαρχουν? Σε αυτά που πήγα εγώ ναι.Τωρα σε καμιά ώρα λέω να πάω να το πάρω Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2015 από Ntoubroutza 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livefreeordie Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Σε αυτά που πήγα εγώ ναι.Τωρα σε καμιά ώρα λέω να πάω να το πάρω μεγεια κι εγω μαλλον αυτο θα παρω τελικα. πες εντυπωσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntoubroutza Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 μεγεια κι εγω μαλλον αυτο θα παρω τελικα. πες εντυπωσεις Να σαι καλά. Αύριο που θα το ανοίξω θα σας πω. (είναι δώρο για την κοπελιά,δεν λέει να το ανοίξω,χαχα ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Henry3GR Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Ελα ρε φίλε.Σε 2 πήγα και είχαν απο 10.Τα mls εξαντλήθηκαν.Πήρα σε 6 συνολικά τηλέφωνο. Στο σαιτ το έχει μη διαθέσιμο και στον γερμανό της Αριστοτέλους (Θεσσαλονίκη) μου είπαν οτι τελείωσαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntoubroutza Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Στο σαιτ το έχει μη διαθέσιμο και στον γερμανό της Αριστοτέλους (Θεσσαλονίκη) μου είπαν οτι τελείωσαν. Εγώ το πήρα από τον γερμανό στην Β.όλγας κοντά στο ύψος της Μπότσαρη.Επίσης το είχαν και στην Δελφών αλλά και στην Παπαναστασίου.Μάλλον επειδή είναι κέντρο εκεί στην Αριστοτέλους και περνάει περισσότερος κόσμος. Επίσης το MLS το είχαν διαθέσιμο στο site αλλά τελικά δε το είχαν.Καλύτερα πάρε τηλ ή πήγαινε από κοντά. Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2015 από Ntoubroutza 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα