Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας , ειπα να φτιαξω ενα νεο συστημα γυρω στα 900 ευρω μονο για το κουτι.
Ποσό που διαθέτουμε : Γυρω στα 900 ευρω

Χρήση υπολογιστή : Gaming(γενικα,FPS και RTS) , web-browsing , εργασιες σχολης

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Τιποτα συγκεκριμενο

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Θελουμε μια , περιπου στα 200-250 ευρω

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Οχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Σπαρτη

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Visionstudio για τον απο κατω λογο

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Απο το καταστημα

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Οχι

Δημοσ.

Θα προτιμουσα ενα πιο amd friendly build χωρις να θελω να γινω αδιακριτος , σε ευχαριστω πολυ για τις προτιμησεις σου , απλα εχω ακουσει οτι οι καρτες γραφικων amd ειναι λιγο καλυτερες απο τις nvidia

Δημοσ.

Για να το διευκρινίσουμε ξανά..τα 900 ευρώ είναι μόνο για κουτί. Για οθόνη υπάρχει ξεχωριστό budget 200-250 ευρώ, σωστά;

τωρα που το ξαναβλεπω ετσι πρεπει να ειναι!

Θα προτιμουσα ενα πιο amd friendly build χωρις να θελω να γινω αδιακριτος , σε ευχαριστω πολυ για τις προτιμησεις σου , απλα εχω ακουσει οτι οι καρτες γραφικων amd ειναι λιγο καλυτερες απο τις nvidia

troll?σε οποιο φορουμ και να κοιταξες μαλλον το αντιθετο θα εβλεπες...ασχετα που δεν ισχυει!Build με amd βγαινει ανετα αλλα θα παραμεινεις σε ddr3 ομως θα χεις λεφτα για πολυ καλυτερη καρτα γραφικων!

Δημοσ.

Ναι παιδια η οθονη δεν συμπεριλαμβανεται στα 900 ευρω , ειναι εξτρα λεφτα . Κανενα θεμα με τον ssd , παμε σε καλυτερη καρτα γραφικων!

Δημοσ.

Με R9 390 G1 Gaming : P78FUpB.pngΤο κουτάκι είναι εντελώς υποκειμενικό , βάζεις όποιο σου αρέσει αρκέι να είναι ευρύχωρο.Με την πρώτη ευκαιρία κουμπώνεις SSD κάτι σε Samsung Evo 250GB ~90€

Δημοσ.

Με R9 390 G1 Gaming : P78FUpB.pngΤο κουτάκι είναι εντελώς υποκειμενικό , βάζεις όποιο σου αρέσει αρκέι να είναι ευρύχωρο.Με την πρώτη ευκαιρία κουμπώνεις SSD κάτι σε Samsung Evo 250GB ~90€

Να σαι ρωτήσω γιατί κ εγώ σκέφτομαι μια σύνθεση σε αυτά τα λεφτά. Αν δεν βάλω καθόλου hdd και βάλω έναν μεγάλο ssd υπάρχει κάνα θέμα? 

Δημοσ.

Συγγνωμη για την απουσια μου αλλα δεν εβρισκα ελευθερο χρονο . Ευχαριστω ολους οσους προτειναν builds αλλα δεν μπορω να αποφασισω ποιο ειναι το καλυτερο.. θελω και το 1 ευρω απο οσα δωσω να ξερω οτι το αξιζε το PC . @Millennium Δεν εχω κατι στο νου μου , πιο πολυ παιζω league of legends ( το καιω δηλαδη ) και για να ξελαμπουκαρω παιζω οτι αλλο νανε

Δημοσ.

καλησπερα παιδια και συγνωμη που επεμβαινω χωρις να γνωριζω ομως εχω μια απορια διοτι και εγω ειμαι στην διαδικασια να φτιαξω πσ σε αυτα τα λεφτα.

στο στησιμο του ghost η μητρικη που εχει βαλει υποστηριζει ραμ μεχρι ddr3 ενω εχει βαλει στο build ddr4 η δεν καταλαβαινω κατι?

συγνωμη αν ειπα μπαρουφα αλλα ειμαι ψιλονεος σε αυτα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...