tzimitsonkas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα, τόσο καιρό ψάχνω οθόνη να αγοράσω και δεν μπορώ να καταλήξω σε καμία. budget: μέχρι 200€ χρήση: Προγραμματισμός ,Ταινίες, Browsing και κανένα παιχνίδι mmo ,fps ίντσες: 24 κάρτα γραφικών: nvidia gts 250 (θα υπάρξει αλλαγή στο μέλλον)Αυτές που έχω στο νού μου είναι:http://www.skroutz.gr/s/5728164/LG-24MB56HQ.htmlhttp://www.skroutz.gr/s/6233495/LG-24MP57VQ.htmlhttp://www.skroutz.gr/s/5614660/Dell-S2415H.html(Κάπου την είχα βρει 200€ δεν μπορώ να βρω τώρα το λινγκ) Έχετε να μου προτείνετε κάποια άλλη καλύτερη για αυτό το budget ? Αν όχι ποιά από αυτές να πάρω ? ΥΓ: για τις glossy τι γνώμη έχετε ? δεν είχα ποτέ και δεν ξέρω αν θα το μετανιώσω παίρνοντας μία. Ευχαριστώ !
XMorsX Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Η s2415h είναι η καλύτερη, αλλά όσα λινκς έχω βρει τελευταία στα 200 ευρώ ήταν ψεύτικα. Αν όχι αυτή, πάρε την dell p2414h. Μια ακόμη επιλογη είναι η Samsung s24e370dl η οποία έχει και Freesync, αξίζει αν αγοράσεις AMD GPU. Για την τελευταία όμως φρόντισε να έχεις 70-80 πόντους απόσταση από την οθόνη, αλλιώς έχει πολύ glow. Η LG είναι εξίσου καλές με την p2414h αλλά δεν έχουν τόσο καλή εγγύηση. Οι glossy έχουν καλύτερη εικονα, αρκεί να μην πέφτει ήλιος απευθείας πάνω τους.
tzimitsonkas Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Η s2415h είναι η καλύτερη, αλλά όσα λινκς έχω βρει τελευταία στα 200 ευρώ ήταν ψεύτικα. Αν όχι αυτή, πάρε την dell p2414h. Μια ακόμη επιλογη είναι η Samsung s24e370dl η οποία έχει και Freesync, αξίζει αν αγοράσεις AMD GPU. Για την τελευταία όμως φρόντισε να έχεις 70-80 πόντους απόσταση από την οθόνη, αλλιώς έχει πολύ glow. Η LG είναι εξίσου καλές με την p2414h αλλά δεν έχουν τόσο καλή εγγύηση. Οι glossy έχουν καλύτερη εικονα, αρκεί να μην πέφτει ήλιος απευθείας πάνω τους. Χίλια ευχαριστώ για τον χρόνο σου. Μάλλον τελικά θα καταλήξω στην 2η LG. Γιατί ήλιο μεν δεν έχω να χτυπάει στην οθόνη αλλά έχω ακριβώς από πάνω μια λάμπα σωλήνα με λευκό φως για το βράδυ οπότε φαντάζομαι θα είναι ενοχλητικό το glow + ότι πολύ φορές βιδώνομαι μπροστά στην οθόνη οπότε 70+ πόντους απόσταση δεν θα έχω πάρα μόνο στις ταινίες. Και οι άλλες 2 που με προτείνεις βγαίνουν εκτός budget. Θα περιμένω μερικές μέρες ακόμα να συλλέξω και άλλες γνώμες καλού κακού μην βιαστώ και πάρω κάτι που θα το μετανιώσω γιατί δεν θα ξανά αλλάξω οθόνη για τα επόμενα 4+ χρόνια.
tedgr13 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Από τις 2 LG ποιά είναι καλύτερη για gaming ?
XMorsX Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Χίλια ευχαριστώ για τον χρόνο σου. Μάλλον τελικά θα καταλήξω στην 2η LG. Γιατί ήλιο μεν δεν έχω να χτυπάει στην οθόνη αλλά έχω ακριβώς από πάνω μια λάμπα σωλήνα με λευκό φως για το βράδυ οπότε φαντάζομαι θα είναι ενοχλητικό το glow + ότι πολύ φορές βιδώνομαι μπροστά στην οθόνη οπότε 70+ πόντους απόσταση δεν θα έχω πάρα μόνο στις ταινίες. Και οι άλλες 2 που με προτείνεις βγαίνουν εκτός budget. Θα περιμένω μερικές μέρες ακόμα να συλλέξω και άλλες γνώμες καλού κακού μην βιαστώ και πάρω κάτι που θα το μετανιώσω γιατί δεν θα ξανά αλλάξω οθόνη για τα επόμενα 4+ χρόνια. Παρακαλω. Οτι οθονη και να παρεις, το νυχτερινο φως καλο ειναι να το βαλεις πισω απο την οθονη για πιο ξεκουραστη χρηση και μεγαλυτερη αντιλαμβανομενη αντιθεση. http://www.howtogeek.com/213464/how-to-decrease-eye-fatigue-while-watching-tv-and-gaming-with-bias-lighting/ Η δευτερη LG εχει χειροτερη βαση και χειροτερο glossy αντι για matte bezel, αλλα ειναι multi-input. Ιδια ποιοτητα εικονας θα εχουν.
tzimitsonkas Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Παρακαλω. Οτι οθονη και να παρεις, το νυχτερινο φως καλο ειναι να το βαλεις πισω απο την οθονη για πιο ξεκουραστη χρηση και μεγαλυτερη αντιλαμβανομενη αντιθεση. http://www.howtogeek.com/213464/how-to-decrease-eye-fatigue-while-watching-tv-and-gaming-with-bias-lighting/ Η δευτερη LG εχει χειροτερη βαση και χειροτερο glossy αντι για matte bezel, αλλα ειναι multi-input. Ιδια ποιοτητα εικονας θα εχουν. Ωραία τότε αν είναι θα προτιμήσω την 1η. Ευχαριστώ ξανά! Αν έχει και άλλος οποιαδήποτε άλλη πρόταση ας πει
Millennium Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Τι συστημα εχεις και τι καρτα σκοπευεις να βαλεις;
Se7en92 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 εχω την LG 24MB56HQ και ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος στην προτεινω
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 εχω την LG 24MB56HQ και ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος στην προτεινω Μίλησα σήμερα με εκπρόσωπο της εταιρίας και μου είπε ότι αν παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα γίνεται αντικατάσταση με refurbish οθόνη καθώς καλύπτεται από ευρωπαϊκή εγγύηση. Αντίθετα αν υπάρχει το προϊόν στο site της LG στην Ελλάδα τότε στέλνουν καινούργιο monitor. Επίσης δεν νομίζω να έχει εγγύηση zero pixel
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα