ntsakakos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα, σε μια εφαρμογή που έχω αναπτύξει σε classic asp θέλω να προσθέσω μια διαδικασία upload file. Έψαξα αρκετά για κάποιο js, βρήκα κάποια, αλλά ομολογώ ότι με έχουν μπερδέψει αρκετά. Οι απαιτήσεις μου είναι πολύ απλές, δηλ. θέλω να επιλέγω ένα αρχείο από το τοπικό μηχάνημα (συνήθως .csv) και αυτό να μεταφορτώνετε στον web server (λειτουργκό server Windows, πάροχος Forthnet). Έχετε να μου προτείνετε κάτι ? Ευχαριστώ Νίκος
anvasila Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Μπορείς να κάνεις είτε κάποιο function και με ajax να κάνεις το upload είτε να βρεις κάτι έτοιμο(πράγμα το οποίο σου προτείνω για λόγους εξοικονόμησης χρόνου, αλλά και ασφάλειας). Υπάρχουνε πολύ καλές λύσεις εκεί έξω, αυτή που χρησιμοποιώ εγώ συνήθως είναι το http://www.uploadify.com . Έχει άπειρες επιλογές, προς το παρόν μου έχει καλύψη ότι απαιτήσεις είχα, είναι html5 και πετάει.
k33theod Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Στην html υπάρχει <form action="demo_form.asp"> <input type="file" name="pic" accept="image/*"> <input type="submit"></form> και σου βγάζει ένα κουμπί να διαλέξεις file.
ntsakakos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Ευχαριστώ anvasila για την απάντηση. Οι σελίδες που χρησιμοποιώ είναι .asp (classic) και από ότι είδα το uploadify.com χρησιμοποιεί .php, την οποία δεν ξέρω και μου είναι δύσκολο να χρησιμοποιήσω. Μου ξεφεύγει κάτι ?, έχεις χρησιμοποιήσει εσύ .html ή .asp με javascript, αν ναι μπορείς να μου περάσεις ένα υπόδειγμα ? Φίλε k33theod σε ευχαριστώ. Αυτό που ψάχνω όμως δεν είναι το πως θα γίνει η επιλογή του αρχείου αλλά το script που θα κάνει upload το επιλεγμένο αρχείο στον server. Νίκος
isay Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Η javascript από μόνη της δεν υποστηρίζει upload file. Αν θες upload χρειάζεσαι σίγουρα html σε συνδυασμό με κάποια serverside γλώσσα (π.χ. asp, php)
ntsakakos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 isay, αυτό προσπαθώ να βρώ. Δηλαδή .asp (classic) μόνη της ή με συνδιασμό με javascript
xristoforos51 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Αυτο που χρειαζεσαι λεγετε clsUpload.asp https://www.planet-source-code.com/vb/scripts/ShowCode.asp?txtCodeId=8525&lngWId=4
ntsakakos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Καλημέρα, Ok δουλεύει κανονικά. Ευχαριστώ πολύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα