Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.. Βρήκα σε αυτό το site το ψαλίδι που θέλω να πάρω αλλά στο ένα λέει "Ύψος: 75mm" και στο άλλο 76.. Έχω είδη αγορασμένο το αριστερό και θέλω το δεξί. Πως μετράω το ύψος του για να πάρω το ίδιο ή το σωστό? 

Δημοσ.

Καλησπέρα,

το ψαλίδι το αριστερό από που το αγόρασες δλδ?

ο πιο σίγουρος τρόπος είναι να τους πάρεις τηλέφωνο και να δώσεις και αριθμό πλαισίου για να δούν ποιο ανταλλακτικό από τα 2 ταιριάζει.. αν και μάλλον πρόκειται για το ίδιο ψαλίδι (στα ιμιτασιόν από εταιρία σε εταιρία μπορεί να αλλάζουν ελάχιστα οι διαστάσεις που δίνουν αλλά να πρόκειται για το ίδιο ανταλλακτικό)

Δημοσ.

Το αριστερό το αγόρασα από το εξωτερικό (από αλλού δλδ) και το πείρα γιατί μου είπε ο μηχανικός λάθος πλευρά και πλέον χρειάζομαι και το δεξί. Σε άλλα δεν λέει καν ύψος. Το ύψος μαλλον είναι του κώνου. 

Θα μπορούσε να έχει θέμα για 1mm? 

Δημοσ.

Το αριστερό το αγόρασα από το εξωτερικό (από αλλού δλδ) και το πείρα γιατί μου είπε ο μηχανικός λάθος πλευρά και πλέον χρειάζομαι και το δεξί. Σε άλλα δεν λέει καν ύψος. Το ύψος μαλλον είναι του κώνου. 

Θα μπορούσε να έχει θέμα για 1mm? 

http://www.hyundaipap.gr/%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%AE%CF%84%CF%89%CE%BD.html

Εδω να πάρεις. Μόνο γνήσια ανταλλακτικά έχει και οι τιμές οι φθηνότερες που έχω βρει . 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...