evoracing Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα.. Βρήκα σε αυτό το site το ψαλίδι που θέλω να πάρω αλλά στο ένα λέει "Ύψος: 75mm" και στο άλλο 76.. Έχω είδη αγορασμένο το αριστερό και θέλω το δεξί. Πως μετράω το ύψος του για να πάρω το ίδιο ή το σωστό?
jim_nav Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα, το ψαλίδι το αριστερό από που το αγόρασες δλδ? ο πιο σίγουρος τρόπος είναι να τους πάρεις τηλέφωνο και να δώσεις και αριθμό πλαισίου για να δούν ποιο ανταλλακτικό από τα 2 ταιριάζει.. αν και μάλλον πρόκειται για το ίδιο ψαλίδι (στα ιμιτασιόν από εταιρία σε εταιρία μπορεί να αλλάζουν ελάχιστα οι διαστάσεις που δίνουν αλλά να πρόκειται για το ίδιο ανταλλακτικό)
evoracing Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Το αριστερό το αγόρασα από το εξωτερικό (από αλλού δλδ) και το πείρα γιατί μου είπε ο μηχανικός λάθος πλευρά και πλέον χρειάζομαι και το δεξί. Σε άλλα δεν λέει καν ύψος. Το ύψος μαλλον είναι του κώνου. Θα μπορούσε να έχει θέμα για 1mm?
nick#18 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 http://www.vrisko.gr/details/2fcgb22034bf4cag7642bd436i3bdc_7 Ριξε ενα τηλ! Εχω βρει πολα που δεν εβρισκα σε ιμιτασιον σε γνησια σε λογικες τιμες.. hyundai-kia ανταλλακτικα εχει!
Dare-Devil Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Το αριστερό το αγόρασα από το εξωτερικό (από αλλού δλδ) και το πείρα γιατί μου είπε ο μηχανικός λάθος πλευρά και πλέον χρειάζομαι και το δεξί. Σε άλλα δεν λέει καν ύψος. Το ύψος μαλλον είναι του κώνου. Θα μπορούσε να έχει θέμα για 1mm? http://www.hyundaipap.gr/%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%AE%CF%84%CF%89%CE%BD.html Εδω να πάρεις. Μόνο γνήσια ανταλλακτικά έχει και οι τιμές οι φθηνότερες που έχω βρει .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα