Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

έχω ξαναποστάρει παλαιότερα παρόμοιο θέμα αλλά τότε το πρόβλημα είχε λυθεί με κάποιο codec που έλειπε. 

το πρόβλημα είναι το εξής: όταν περνάω ένα βίντεο από το κινητό του τίτλου στο PC και πάω να το παίξω τότε το βίντεο κολλάει αλλά ο ήχος παίζει χωρίς κανένα πρόβλημα. Έχω δοκιμάσει και σε άλλο υπολογιστή και το πρόβλημα πάλι υπάρχει. Το κινητό τραβάει σε ανάλυση 3840χ2160 λέτε να είναι το πρόβλημα της μεγάλης ανάλυσης; Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα; Έχω κατεβάσει και το klite codec full pack και vlc player και wmp. όλα έχουν την ίδια συμπεριφορά.

Από ότι έψαξα λίγο είδα ότι το vlc έχει κάποια θέματα με mp4 videos. Δεν έχω κόλλημα με το player θα το έπαιζα με ότι να'ναι αρκεί να παίξει σωστά αν έχετε να προτείνετε κάποιον άλλον.

Δημοσ.

Ο καλητερος player για μενα ειναι ο MX Player

Δεν μου εχει κολλησει ποτε και γενικα οτι εχω βαλει το εχει παιξει.

Αν δεν στο παιξει με αυτον ψαχτω λιγο με τις αναλυσης που ειπες.

Δημοσ.

Ο Mxplayer δε δουλεύει στα Windows 10. Το κατέβασα από το store αλλά δεν... Αυτό με την ανάλυση λες να χρειάζεται convertion το video σε πιο συμβατή μορφή; Έχουμε υπόψιν μας κανένα converter για τέτοιες δουλειές να το δοκιμάσω;

Δημοσ.

Καλημερα.

Εκανα λαθος εγω.

Ο Mx player ειναι για τα κινητα και οχι για τα windows.

Εγω καταλαβα το αναποδο απο pc σε κινητο :-P

Για επεξεργασια video αν θυμαμαι(εχουν περασει και καποια χρονια)

Avidemux

Free video Dub

Kate's video Toolkit

VirtualDub

Για μετατροπη video

Any video converter

Extensoft video converter

FreeMake free video converter

Miro video converter

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ θα δοκιμάσω και θα σας πω.

Πολύ δυνατή εφαρμογή το freemake free video converter thanks. Αν μετατρέψεις το βίντεο δουλεύει. Άρα το πρόβλημα προέρχεται από τον υπολογιστή. Θα δοκιμάσω να το τρέξω και σε κάνα 2 άλλα PC να δω αποτελέσματα και θα δοκιμάσω και σε αυτό της υπογραφής μου και θα σας πω. Ευχαριστώ προς το παρών για το χρόνο σου.

Δημοσ.

Τελικά όλα καλά στο σύστημα μου παίζει τέλεια χωρίς κανένα πρόβλημα με οποιοδήποτε player. Ευχαριστώ και πάλι!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...