Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν το laptop της κορης μου ( sony vaio ) είχε τα w8 απο την αρχή .

Τωρα κάνει διαρκείς επανεκινησεις με μυνημα 

page fault in nonpaged area ( ntfs.sys) 

εβγαλα τον σκληρο και τον συνδεσα με usb στο δικο μου pc .

Αν του κάνω format ( δεν με ενδιαφερουν τα αρχεια που έχει μεσα) και τον ξαναβαλω στο laptop θα μπορω να του περασω τα W7 που εχω σε cd ... με το bios τί γίνεται; 

Δημοσ.

Αν ο δίσκος είναι GPT και θέλεις να εγκαταστήσεις Windows 7, το format δεν επαρκεί.

Θα πρέπει να τον μετατρέψεις σε MBR.

Εγώ για την δουλειά αυτή χρησιμοποιώ το GParted:

http://gparted.org/index.php

Αναφορικά με το BIOS, αν έχει UEFI, θα πρέπει να το ρυθμίσεις σε Legacy και να μπουτάρει από legacy συσκευές.

Δημοσ.

Μαλον την εκανα την μακακια ... διεγραψα ολο το σκληρο τον εκανα MRB στο pc τον ξαναεβαλα στο laptop καθαρο εβαλα και το cd W7 αλλα το λαπτοπ δεν φορτωνει  το bios και μετα κλείνει .

Δημοσ.

οχι μαυρη οθονη απο την αρχη ...τωρα το εχω ανοιξει και του εκανα clear cmos με την μπαταρια αλλα τιποτα ... δεν βλεπω και jumber για να κανω και απο εκει

Βρηκα καποιες οδηγιες στο internet .
Βαζεις το cd με τα W7 και με σβηστο το λαπτοπ πατας το κουμπι assist και θεωρητικα σου βγάζει μενου γαι εκκινηση απο εξωτερικη μοναδα ..
το εκανα κι αυτο και τιποτα 
Δημοσ.

Λοιπον τον εκλεισα και μολις του εκανα εκκινηση βγαζει secure boot failed ...operating system is invalid ....αρα θελει τα W8

Δεν νομίζω.

Είναι θέμα ρύθμισης του BIOS.

Δυστυχώς όμως δεν γνωρίζω πως ρυθμίζεται το BIOS του συγκεκριμένου laptop για να σε βοηθήσω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...