Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Πόσο μωρά είστε! :P

Όταν φτιαχνόντουσαν οι πρώτες σελίδες ήμουν στο ΙΤΕ (FORTH, από εκεί που ξεκίνησε η FORTHNET) και γνωρίζαμε τις ιστοσελίδες μία προς μία, με τον Netsacape σε μονόχρωμους σταθμούς εργασίας HP και SUN...

Θα προτιμούσα να ήμουν μωρόx10 και να είχα γεννηθεί το 2092 πάντως :P

Δημοσ.

πω ρε αναμνήσεις.... 

θυμηθειτε ομως και τις μηχανες ψαξίματος.... αχχαχαχα 

lykos, altavista αχχαχααχ απιστευτο!

Δημοσ.

Ημουν Αγγλια για σπουδες το '95 και στο πανεπιστημιο τοτε ειχαμε κανονικα ιντερνετ ειτε στις αιθουσες εργαστηριων/υπολογιστων ειτε στο δωματιο της εστιας (με Τ3 συνδεση παρακαλω, καπου 40κατι mbits/s!). Modem δεν χρειαστηκα ποτε εκει παρα μονο οταν ερχομουν Ελλαδα (ειχα ενα us robotics 33.600 για να παιζω quake με φιλους). Πολυ μπροστα...

Δημοσ.

Ημουν Αγγλια για σπουδες το '95 και στο πανεπιστημιο τοτε ειχαμε κανονικα ιντερνετ ειτε στις αιθουσες εργαστηριων/υπολογιστων ειτε στο δωματιο της εστιας (με Τ3 συνδεση παρακαλω, καπου 40κατι mbits/s!). Modem δεν χρειαστηκα ποτε εκει παρα μονο οταν ερχομουν Ελλαδα (ειχα ενα us robotics 33.600 για να παιζω quake με φιλους). Πολυ μπροστα...

Διαστημικες συνδεσεις τοτε..το θυμαμαι στο DC++ που ψαχναμε κανεναν με τετοια συνδεση να βουταμε πιο γρηγορα τα αρχεια τον 1ο καιρο του dsl. 

Δημοσ.

Διαστημικες συνδεσεις τοτε..το θυμαμαι στο DC++ που ψαχναμε κανεναν με τετοια συνδεση να βουταμε πιο γρηγορα τα αρχεια τον 1ο καιρο του dsl. 

χαχαχαχα το καναμε ηδη για φιλους τοτε.... Χριστουγεννα/Πασχα φορτωναμε προγραμματάκια και ερχόμασταν Ελλάδα... Μιλάμε για πολλά CDRs...

Δημοσ.

πάντως θυμαμαι οτι οι αγγλάρες δεν ειχαν κλεισει τα "ακαταλληλα" sites στις κοινοχρηστες αιθουσες υπολογιστών, τοτε, και εκει που π.χ. κάποια εγραφε καμια εργασια σε MS Word 95, ο ΔΙΠΛΑΝΟΣ της μπορει να εβλεπε...γύμνια.....χαχαχαχαχα

Δημοσ.

PC από το 1989... ένα Amstrad 1512 με 2 FDD και έγχρωμη οθόνη CGA -και όχι EGA με 64 χρώματα-!

Internet από το 1997, όταν το πρωτογνώρισα πρωτοετής σε ένα Lab στο ΕΚΠΑ με συνδέσεις σούπερ γρήγορες για την εποχή. Δυστυχώς στο σπίτι το modemάκι σερνόταν, αλλά τι να κάνεις...

Δημοσ.

Επισης θυμαμαι οτι το 1998-2002 που ειχα μονο εγω ιντερνετ στην περιοχη μου (Εξω απο τη Σπαρτη και 3 ατομα Pc) τοτε, ημουν ο "μαυρος" του σχολειου.. Ειχε παει το CD συνεφο. 2 χιλιαρικα η αντιγραφη και 4 χιλιαρικα οι επιλογες απο πολλα Cd.. εβγαλα το σκουτερακι μου απο τα Cd. Ολη νυχτα επαιφτε κατεβασμα απο napster με μιση χρεωση και με δωρεαν κωδικους απο σκαναρισμενες για τρυπες σελιδες της HOL κτλ  που κλεβανε απο την υπογα στον πειραια οποιος ξερει...

Δημοσ.

Πόσο μωρά είστε! :P

Όταν φτιαχνόντουσαν οι πρώτες σελίδες ήμουν στο ΙΤΕ (FORTH, από εκεί που ξεκίνησε η FORTHNET) και γνωρίζαμε τις ιστοσελίδες μία προς μία, με τον Netsacape σε μονόχρωμους σταθμούς εργασίας HP και SUN...

Ποιο netscape.Αυτά είναι πολυτέλειες.Εγώ πρόλαβα lynx browsing (δηλαδή browsing χωρίς εικόνες).Εκείνο τον καιρό οι διευθύνσεις του Internet κυκλοφορούσαν σε μια λίστα (η λίστα του yanoff) και παίζαμε παιχνίδια (mud) με telnet.

Δημοσ.

Age of Empires online εν έτει 1997, με dial-up δωρεάν από την... Xtreme! Τη θυμάται κανείς με τις διαφημίσεις που έκανες κόλπα για να παρακάμψεις;

Δημοσ.

Ειστε μωρα! Ο πρωτος μου υπολογιστης ηταν το 1984, ενας spectrum 128 plus!!!

είχες spectrum128 και plus και το 1984;;;; ου γαρ έρχεται μόνον

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...