Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όλα τα πιστσιρίκια εδώ μέσα έχετε μαζευτεί;

Για να ψαρώσετε εσείς οι νέοι να σας πώ ότι έχω προλάβει το bitnet.

Προσέξτε όχι Internet....Bitnet

• Like 1
Δημοσ.

Τι εποχές αλήθεια το ιντερνετ στο ετος  1996 στην hol, που τοτε ήταν καπου στη Νέα Ερυθραία τα γραφεια της! Αν σε καλουσαν φιλοι στο τηλ. επρεπε να διακοψεις το ιντερνετ γιατι το τηλ σου βουιζε. Αν παλι ήθελες να καλεσεις εσυ ή καποιος αλλος, την στιγμη που σήκωνες το ακουστικο υπήρχε και διακοπή της σύνδεσης. Τι περάσαμε!

Αυτό που δεν λέει όμως το κείμενο πάνω είναι ότι αυτη η σελίδα δημιουργήθηκε σε os nextstep (που αργοτερα έγινε port στους motorola επεξεργαστες ως Mac OS X)

Στα δεξιά φαίνεται το dock όπως ήταν στο nextstep με το email και textedit icons!

Α ρε αθανατε Jobs

Δημοσ.

Τι εποχές αλήθεια το ιντερνετ στο ετος  1996 στην hol, που τοτε ήταν καπου στη Νέα Ερυθραία τα γραφεια της! Αν σε καλουσαν φιλοι στο τηλ. επρεπε να διακοψεις το ιντερνετ γιατι το τηλ σου βουιζε. Αν παλι ήθελες να καλεσεις εσυ ή καποιος αλλος, την στιγμη που σήκωνες το ακουστικο υπήρχε και διακοπή της σύνδεσης. Τι περάσαμε!

Αυτό που δεν λέει όμως το κείμενο πάνω είναι ότι αυτη η σελίδα δημιουργήθηκε σε os nextstep (που αργοτερα έγινε port στους motorola επεξεργαστες ως Mac OS X)

Στα δεξιά φαίνεται το dock όπως ήταν στο nextstep με το email και textedit icons!

Α ρε αθανατε Jobs

Φιλαράκι εγώ το nextstep το είχα δει σε δράση όταν είχε βγει!

Είναι δημιούργημα του Jobs όταν είχε φύγει από την apple ή καλύτερα τον είχε διώξει το ΔΣ της εταιρίας που ο ίδιος είχε ιδρύσει.

Την ιστορία μετά την επιστροφή του στην apple πιστεύω τη γνωρίζουν όλοι.

• Like 2
Δημοσ.

Το πρώτο pc που είχα επαφή το είχε ένας φίλος. Τα προγράμματα ήταν σε κασέτα και φόρτωνε μέσω ενός κασετόφωνου. Η οθόνη ήταν φοβερή είχε 16 υπέροχες αποχρώσεις του γκρι. Δεν θυμάμαι πως το λέγανε. Το θαύμαζαν όμως όλοι. ίντερνετ τότε είχαν μόνο οι Αμερικανοί.

Δημοσ.

Το πρώτο pc που είχα επαφή το είχε ένας φίλος. Τα προγράμματα ήταν σε κασέτα και φόρτωνε μέσω ενός κασετόφωνου. Η οθόνη ήταν φοβερή είχε 16 υπέροχες αποχρώσεις του γκρι. Δεν θυμάμαι πως το λέγανε. Το θαύμαζαν όμως όλοι. ίντερνετ τότε είχαν μόνο οι Αμερικανοί.

καποια φεγγαρια στα τελη του 1980 ειχα εναν amstrad 464 και εαν δεν ετρεχε το προγραμμα, ειχα ενα κατσαβιδακι και γυρνουσα μια βιδιτσα ειτε αριστερα ειτε δεξια μπας και το τρεξει.

κλειναμε ραντεβου στο Βαρδαρη με εναν "πειρατη" για να αγορασουμε παιχνιδια γραμμενα σε κασσετα απο τα οποια καποια παιζανε ενω καποια δεν παιζανε. Γι´αυτα που σεν παιζανε,

κατσαβιδακι!!

Sent from my iPhone using Insomnia

καποια φεγγαρια στα τελη του 1980 ειχα εναν amstrad 464 και εαν δεν ετρεχε το προγραμμα, ειχα ενα κατσαβιδακι και γυρνουσα μια βιδιτσα ειτε αριστερα ειτε δεξια μπας και το τρεξει.

κλειναμε ραντεβου στο Βαρδαρη με εναν "πειρατη" για να αγορασουμε παιχνιδια γραμμενα σε κασσετα απο τα οποια καποια παιζανε ενω καποια δεν παιζανε. Γι´αυτα που δεν παιζανε,

κατσαβιδακι!!

<blockquote class="ipsBlockquote">

<p> καποια φεγγαρια στα τελη του 1980 ειχα εναν amstrad 464 και εαν δεν ετρεχε το προγραμμα, ειχα ενα κατσαβιδακι και γυρνουσα μια βιδιτσα ειτε αριστερα ειτε δεξια μπας και το τρεξει.

κλειναμε ραντεβου στο Βαρδαρη με εναν "πειρατη" για να αγορασουμε παιχνιδια γραμμενα σε κασσετα απο τα οποια καποια παιζανε ενω καποια δεν παιζανε. Γι´αυτα που δεν παιζανε,

κατσαβιδακι!!

Δημοσ.

1994 download το πρωτο jpg, κοντα στα 35 λεπτα.

1995 αναλογικη γραμμη και duke nukem 1vs1.

2016 κατεβαζω ολο το internet αλλα δεν εχω χρονο ουτε να δω τι κατεβαζω.

• Like 3
Δημοσ.

Ειστε μωρα! Ο πρωτος μου υπολογιστης ηταν το 1984, ενας spectrum 128 plus!!! Η πρωτη επαφη με το internet πολυ αργοτερα το 1998 που απεκτησα το πρωτο μου "συμβατο" PC με windows 95 και 33.6 modem εξωτερικο. Παρεπιμπτοντως δουλευει ακομα!

• Like 1
Δημοσ.

Φιλαράκι εγώ το nextstep το είχα δει σε δράση όταν είχε βγει!

Είναι δημιούργημα του Jobs όταν είχε φύγει από την apple ή καλύτερα τον είχε διώξει το ΔΣ της εταιρίας που ο ίδιος είχε ιδρύσει.

Την ιστορία μετά την επιστροφή του στην apple πιστεύω τη γνωρίζουν όλοι.

Εγώ ποτέ δεν το είδα, ο υπολογιστης ήταν πανακριβος,  μονο από φωτογραφιες στο ιντερνετ.

Ο πρωτος μου υπολογιστης ηταν ο lcIII το 1994 450.000 δρχ, και οταν διαλεξα και οθονη 16 ιντσων (300.000 τοτε, πολλά λεφτα ήταν)  ο πωλητης απορουσε που δεν πηρα την μικρη 14αρα.

το 1996 οταν αρχισε το ιντερνετ στην ελλαδα για να κατεβει αρχειο 20mb χρειαζοταν μερες!!!

τι εποχες αληθεια περασαμε!

Δημοσ.

Ξεχνάτε τις χρεώσεις σαν κανονική κλήση μέχρι το 2000...αφού δεν με σκότωσε ο πατέρας μου...απορώ :D

mIRC με 7thSphere για...άλλα γούστα!

Δημοσ.

Πόσο μωρά είστε! :P

Όταν φτιαχνόντουσαν οι πρώτες σελίδες ήμουν στο ΙΤΕ (FORTH, από εκεί που ξεκίνησε η FORTHNET) και γνωρίζαμε τις ιστοσελίδες μία προς μία, με τον Netsacape σε μονόχρωμους σταθμούς εργασίας HP και SUN...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...