giannis193 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά. Έχω το speedport W724 του οτε και αντιμετωπίζω σοβαρό πρόβλημα με το σήμα του wifi. Συγκεκριμένα σε απόσταση 3 μέτρων πιάνω μισό σήμα και στα 5 μέτρα χάνει όλο το σήμα. Εδώ και 8 χρόνια που έχω οτε ποτέ δεν είχα πρόβλημα με το σήμα του wifi. Πριν λίγες μέρες μου στειλαν το speedport entry αλλά το έστειλα κακην κακώς πίσω γιατί ήταν ακόμα χειρότερο. Τελικά μου ξαναστείλαν το w724 και τεχνικό ο οποίος μου είπε οτι δεν παρατηρεί θέμα στη γραμμή και δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο. Το ερώτημα μου είναι φταίει σίγουρα το ρουτερ ή μπορεί να είναι κάτι άλλο π.χ. πρίζα;
panos- Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δεν φταίει η πρίζα για την εμβέλεια αλλά η κεραία του router. Είναι πολύ σαράβαλες οι εσωτερικές κεραίες των router αυτών.
giannis193 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δεν φταίει η πρίζα για την εμβέλεια αλλά η κεραία του router. Είναι πολύ σαράβαλες οι εσωτερικές κεραίες των router αυτών. Ευχαριστώ φίλε.
poulinos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 συνεχιζουμε εδω για να ειναι ολα σε ενα θεμα http://www.insomnia.gr/topic/510843-speedport-w-724v/page-5
Προτεινόμενες αναρτήσεις